Ben akşam yemeğini yapıyorum. İsteyen istediği kadar yiyor, karışmıyor. Yemeği beğenmeyen de kendi başının çaresine bakmak zorunda. Küçük oldukları için meyve, kuruyemiş vs. yiyorlar. Öncelikle eğer yemekleri sen pişiriyorsan bu davranış biçimi faydalı olabilir.Ne kadar güzel bir topikkkk
Şöyle bir sorum olacak sizlere
2 kızım var büyüğüm 16 küçüğüm 4 yaşında
. Büyükle hala yeme sorunumuz var tavuk,,, makarna,,, pilav arasında geçiyor menülerimiz
Diğer yemekleri zorumla 1 2 kaşık ancak yiyor ama çok mutsuz yerken ben ise sağlıklı beslensin istiyorum hemde spor lisesinde okuyor besyo istiyor böyle nasıl olacak ki kaslarını güçlendirmem lazım
Ve gitgide küçük de ablasından görerek bende yemeyeceğim demeye başladı
Nasıl yol izlemeliyim
elecda bir ara yeme yazına denk gelmiştim o yüzden
Ne kadar çok kitap dinlemişsinSelamlar,
Mevlana’nın bir sözüne denk geldim çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim: “Kuru duayı bırakın, ağaç isteyen tohum eker.”
Eylül ayında storytelden okuduğum daha doğrusu dinlediğim kitaplar şunlar:
Robinson Crusoe
Kanlı düğün
Monte Cristo kontu (kısaltılmış)
Bir idam mahkumunun son günü
Deli tarla
Kumarbaz
Faso fiso
Anitta’nın laneti
Balıkçı ve oğlu
Bu ara genel olarak kendime yöneldim, anlık öfke çıkışlarım üzerine eğiliyorum.
Çocuklarıma karşı da müdahaleci olmamaya çalışıyorum. Zor bir süreç ama adım adım üstesinden geleceğime inanıyorum.
Sevgiler
MerhabaNe kadar çok kitap dinlemişsinEn beğendiklerini yazabilirsen dinlenecekler listeme ekleyeyim.
elecda'cım , ben de bi arkadaşımla bugün Pilates'e başlıyorum nasipse.Ben de dün akşam iş çıkışı zoru seçtim ve reformer pilates dersine başladım.
Benim ders güzel geçti. Hocanın yaşı 50+ ve oldukça iyi görünüyor. Yaşının benden büyük olması iyi oldu. Salı ve Cuma günleri iş çıkışı gideceğim.elecda'cım , ben de bi arkadaşımla bugün Pilates'e başlıyorum nasipse.
haftada iki gün.
(iki haftadır birlikte gitmek için gün ayarlamaya çalışıyorduk, oldu)
senin dersin nasıl geçti?
Benim o:)) Dün saat 11:00’de buluştuk akşam 19:00’a kadar alışveriş yaptık. Öldüm yorgunluktan ama sonuç güzel oldu.Merhaba herkese,
Nasılsınız?
Uzun zaman sonra girip geriye doğru okumalara başladım.
Maşallah zoru başaranlar, adım atabilenler.
Sanırım dündü, Zeynep Erkan bir hikaye paylaşmıştı. Ankara dan danışanım için alışveriş gibi bir yazısı vardı. Aklıma direkelecda sen geldin: )
Yardımcı haftada bir gün geliyor. Nevresimleri değiştiriyor, eşimin gömleklerini ütülüyor, sil-süpür-toz al ve banyoları hallediyor. Bu her hafta standart yaptığı işler. Bunların haricinde her hafta ekstra bir iş yapıyor. Onun ve benim takibimin kolay olabilmesi için şu şekilde anlaştık;
Ayın ilk haftası camlar
İkinci hafta mutfak dolapları iç-dış
Üçüncü hafta camlar& kapılar
Dördüncü hafta ayakkabı dolabı
Ancak hafta sonu yemek, buzdolabı temizliği işi beni zorluyor. Yardımcı ablanın yemeklerini pek beğenmedik. Eğer iyi yemek yapsaydı bir gün daha alıp, buzdolabı ve yemek işini verebilirdim.
Benim o:)) Dün saat 11:00’de buluştuk akşam 19:00’a kadar alışveriş yaptık. Öldüm yorgunluktan ama sonuç güzel oldu.
Selamlar Hanımlar,
Dün sabah uçakla İstanbul’a geldim ve direkt İstinye Park’a gittim. Zeynep Hanım ile orada buluştuk. Bütün gün alışveriş yaptık. İhtiyacım olan her şeyi aldık. Akşam da kardeşim beni almaya geldi ve otele bıraktı.
Bugün de sabahtan öğlene kadar denetim yaptım. Öğlen Nişantaşına gittik. Aksesuar ve ayakkabı alışverişi yaptık. Oradan Taksime kadar yürüdüm. Ardından da otele geldim.
Yarın öğlen nasipse Ankara’ya dönüyorum. Çok uzun zamandır kendim için alışveriş yapmamıştım. İpek’in 4 yaşına gelmesi ile birlikte hayatımı yavaş yavaş geri almaya çalışıyorum. Bugün küpe alışverişi yaparken, İpek’in artık kulağımı çekip küpelerimi koparmayacak kadar büyüdüğünü fark ettim. Çok mesudum:)
çekip küpelerimi koparmayacağıno