merhabaSelamlar Hanımlar,
Bugün evdeyim zira sabah burun akıntısı ve öksürük ile uyandım. Benim için mola verme zamanı.
Çok teşekkür ederimmerhaba
Bugün nasılsınız?
Nasıl oldunuz merak ettim sizi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar, bebek bekliyorum kucağımıza almamıza az kaldı Allahın izni ile. Montessori eğitim hakkında ne düşünüyorsunuz yeni doğan bebek eğitimi nasıl olmalı nasıl vakit geçirmeliyiz. Şimdiden teşekkürler
okuldaki rehberlik öğretmeni;Merhaba, oglum 2 sınıfa gidiyor ödev konusunda çok sıkıntı yaşıyorum...1 sayfa 2-3 saat nerdeyse sürüyor.. Geriliyorum, çocuguma yükleniyorum.. Bu konuda nasıl bir yol izlemeleyim neler yapıyorsunuz arkadaslar.?elecda
Kesinlikle dogru tespit ilişki bozuluyor. Ama sorumluluk kısmında çok aksaklık var bizde.. Bu kısımla ilgili neler yapabilirim.. Nasıl yol izleyebilirim...okuldaki rehberlik öğretmeni;
anne - çocuk olduğunuzu unutmayın, öğretmen rolüne bürünmeyin aksi halde ilişkiniz bozulur'' demişti toplantıda.
sorumluluğun öğrencide olduğu fikrini oturtmak önemli . ayrıca çocuk eksik ya da yanlış yaparsa, öğretmeni ile halledebilirler. siz suçlu hissetmeyin, zamanla alışacak çocuklar sorumluluk almaya.
bir de mükemmeliyetçi olmamakta fayda var. tam olarak doğru yazmasa da olur mesela.
ödevleri belli saatlere bölebilirsiniz. 15 dk ödev 15 dk dinlenme yada oyun gibi.Kesinlikle dogru tespit ilişki bozuluyor. Ama sorumluluk kısmında çok aksaklık var bizde.. Bu kısımla ilgili neler yapabilirim.. Nasıl yol izleyebilirim...
Ben 2. sınıfta ödev işinden çıktım. Öğretmenine de kızıma da artık ödev kontrolü yapmayacağımı, sorumluluğun kızımda olduğunu söyledim. Bazen yapmadı, gitti fırça yedi geldi. Bazen unuttu. Zamanla oturup yapmayı öğrendi.Merhaba, oglum 2 sınıfa gidiyor ödev konusunda çok sıkıntı yaşıyorum...1 sayfa 2-3 saat nerdeyse sürüyor.. Geriliyorum, çocuguma yükleniyorum.. Bu konuda nasıl bir yol izlemeleyim neler yapıyorsunuz arkadaslar.?elecda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?