Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba
Bayadır girmemiştim .
Ev işi konusunda motiveye ihtiyacım olduğunda bu başlığa geliyorum hemen :)

İş bölümü çok iyi
Yardımcı ücreti ne kadar sizin orada ?

O motive bana da lazım sanırım: ) Keşke her hafta gelebilse bana gelen abla. Onbeş günde gelince zorlanıyorum.

Kolaylıklar diliyorum hepimize: )

elecda heyecanla süreci bekliyorum. Neler yaptınız? Neler aldınız? Bütçe vs nasıl ayarladın? Müsait oldugunda lütfen paylaş

Aaa çok sevindim, benim de hayalim kendisi ile çalışmak. Umarım ilerleyen günlerde çalışırız. Deneyimlerini yazar mısın?

İstanbul a geldiğinde buluşalım : )
Ben Zeynep Hanımı uzun zamandır hem youtube hem instagram’da takip ediyorum. Kendisini işinde yetkin ve karakter olarak net ve açıksözlü bir insan olarak gördüğüm için çalışmak istemiştim. Aslında 2 yıldır istiyordum ama zaman ve parayı eş zamanlı olarak anca ayarlayabildim.

Aynı zamanda kilo verip gideyim istiyordum ama beklemekten sıkıldım. Kilo verecek olursam zaten maksimum 1 beden küçülürüm, o zaman da gidip pantolonları daraltılırım diye düşündüm.

Bana ağırlıklı olarak iş gardrobu yaptık. Kendisinin deyimiyle kurumsalın askeri gibi de değil de daha özgün parçalar barındıran bir dolap oldu.

Renk paleti olarak siyah, mavi, kırmızı, bordo ve yeşil kullandık. Ben beyaz tenli, siyah saç ve siyah gözlü olduğum için, bana mücevher renklerinin yakışacağını söyledi. Yakut, zümrüt ve safir tonlarında ilerledik aslında.

Zara, Massimo Dutti, Beymen Club ve W Collection’dan aldık kıyafetleri. Fiyatlar sezon başı olduğu için oldukça yüksek. Ocak ayında bir maaş ikramiye alıyorum ben. Eşime ikramiyeyi kendime harcamak istediğimi söyledim:) Biraz da kendim için çalışayım. Eşim başak burcu olduğu ve çocuklardan sonra kıyafet açısından ne kadar saldığımın farkında olduğu için bu kararımı oldukça destekledi:)

Kıyafet ve ayakkabıların önemli kısmını eve kargo istedim. Buradan taşımam zor olacaktı. Kombin yaptıkça buradan paylaşayım.

Hatta bütün kombinler elime ulaşınca bir kombinleme seansı yapacağız.

Kombinleri paylaşacağım buradan.
Ay darısı başımıza ya başbaşa yemek dedin, beni kalbimden vurdun

Çok sevindim, memnun kalmana. Çok beğeniyorum Zeynep Hanımı, eğiliğ bükülmeden kendini net ifade edişleri hoşuma gidiyor.

En cesaret edemediğim kısım renkler sanırım. Mavi - kahve tonları ve siyah dışında renk yok bende: ) Basic parçalar dışına çıkmıyorum, kendimden emin, hakim ama risksiz olmak beni güvende hissettiriyor.

Yazın turuncu bir gömlek aldım, bir kere giydim, asla ben değildim o kıyafet üstümde iken. Bir daha giymedim.

Çok ilginç renklerin insana bu kadar hakim olması, etki etmesi.

İyi yolculuklar diliyorum sana...

Merhaba,
elecda yeni cicilerini güzel günlerde kullan
Bu ara Enneagram kavramını araştırdım biraz. Çıkış şekli, kullanım alanları fln ilgimi çekti. Bi test var, çok gerçekçi sonuçlar çıktı bende. İnsanın kendini tanıması açısından hoşuma gitti. Sonunda tavsiyelerde bulunuyor. Belki bakmak isteyen olur, linki bırakıyorum.
Enneagram Testi - Kisilik Kulubu
Sevgiler

Ben de pek renkli giyinmem. Belki turuncu senin rengin değildir. Bana fazla sıcak kalıyor mesela turuncu.

Çok teşekkür ederim canım
Ben enneagram ile Nihan Kaya’nın online eğitiminde tanışmıştım. Ara sıra açıyor, 3 saatlik bir eğitim. Fırsat bulursan al, çok faydalı bir eğitim. Kendisinin önerisiyle
Kişiliğin Dna’sı ve Çocuklar Neden Farklı kitaplarını almıştım. Ancak henüz ikisini de okumadım

Selamlar Hanımlar,

Dün sabah kuaför randevum vardı. Manikür, pedikür ve kaş işlerini hallettim. Kalıcı oje yaptırdım.

Öğlen eski komşularımdan birine gittik. Çok özlemişim, güzel vakit geçirdik.

Saat 16:00’da da rosacea için lazer randevum vardı. Onu hallettim.

İlk kombin fotoğrafı gelsin bakalım. Deri montum vardı, kalanını Zeynep Hanım ile birlikte aldıklarımız.

Eklentiler

• 731AA08E-69F4-4F2E-8D4E-6DBCC0928F3A.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 255
Merhaba, diğer kombinleride merakla bekliyoruz. Sade ve hoş bir stilin var.. Pantalon fazla desenli geldi, çok hoşsun :)

İyi akşamlar.

Birkaç aydır cumartesileri de mesaide olduğumdan gelenek bozulmadı bugün de iş yerindeyim.
Ve mesai saati biterken kendimi inanılmaz yorgun , bıkkın , sıkışmış hissediyorum. (fazla mesaide kazandığım geliri özellikle keyfime harcayacağım- bedelini ödüyorum en azından bana bi katkısı olsun)
Ev işleri bekliyor bir yandan, ütü ve çamaşırlar da. Evin şöyle bir toplanması da gerekiyor.
Yarın biraz dışarda olmak bir şeyler yapmak istiyorum, ancak ne yapacağım konusunda net değilim.
Dışarıda kahve içmek lüks oldu artık, şaka gibi. düşük kaliteye yüksek paralar ödemek zorunda bırakılıyoruz.

En az 4 kilo vermek istiyorum. Çabalıyorum . Pilates kendimi göklerde hissettiriyor, dinç açık huzurlu hissediyorum.

Kararsız kaldığım bir konuda artık kararımı verdim. Sonucu da güzel hayırlı ve bizim için en doğrusu neşelisi sağlıklısı olur. inşaallah.

elecda enerjik, kararlı, profesyonel, açık fikirli temiz ve bakımlı görünüyorsun ...

Sizin nasıl göründüğünüzü hep çok merak etmiştim, hatta bir ara utanmasam IG’nızı soracaktım Çok güzel bir kadınmışsınız, aldıklarınız da çok yakışmış acayip cool görünüyorsunuz

Vala ben de sizi çok merak ediyordum, görünce bir mutlu oldumm,yüzüme gülümseme yayıldı O pantalonu vitrinde görüyordum , desenli diye beğenmiyordum ;ama üzerinizde çok güzel durmuşş o yüzden yeni kombinleri merakla bekliyorum

Günaydın.

Haftanın ilk günü, enerjim yüksek olarak güne başladım . Günlerdir düşük modla takılıyordum. Dün dinlenemesem de genel olarak işlerimi yaptım, köye gidip ailemi gördüm, yeğenlerle vakit geçirdim.
Çok sevdiğim yaşça benden büyük bir ablam var (eşimin iş arkadaşı) , hayata dair farklı bakışları olan, kendine değer veren, taşın altına elini koyup sorumluluk alabilen, güçlü , sınırları net, saygılı biri. İşlerin yoğun ve yoruculuğuyla ilgili konuşurken ''kendine cumartesi çalışmayı zul etmişsin bundan vazgeç ve başka anlamlar yükleyerek iş yerine git; arkadaş buluşması gibi düşünebilirsin, '' dedi. O an fark ettim ki iş yerinde herkesin söylenmesi ve şikayetlenmesi beni de etkilemiş ve bu eve de dışarıya da yansır hale gelmiş. Ben gerçek şükrü yaşayan bi insan iken negatif insanlar bu sıra beni etkilemeyi başarmış maalesef. Silkelendim.

Bildiğiniz üzere tam 4 ay önce abimin eşi kıymetli Şerife Abla'mı kaybettik, Allah rahmet eylesin. Ölümle yakından yüzleşince insan bazı farkındalıklara erişiyor. Hayat kısa ve geçici. Bunu sadece lafta söylememeli aksiyon almalı insan, yapamam denilen çoğu şey yapılabiliyormuş, olmaz denilenler oluveriyormuş. İnsan kendi tabuları ve toplumsal normları derken kendine çok ket vuran; önyargılara sıkışıp kalan bir varlığa dönüşüyor. Bu olmamalıymış. Darlıkta zannedilen anlarda bir adım atıvermek birçok şeyi değiştirirmiş. Gördüm. Yapamam edemem'' lerle yürümüyor hayat , daha doğrusu yürüyor da doyumlu bir şekilde değil.

Oturup düşündüm isteyip de yapamadıklarım neler, kendime ket vurduklarım , başka türlü bir ihtimalin olduğu şeyler neler'' bunu üzerine düşünüp yazacağım ve aksiyon alacağım.

Çok teşekkür ederim
Cumartesi mesailerin ne kadar devam edecek? Gerçekten yorucu oluyor senin için.

Çok teşekkür ederim.
IG'da pasif hesap kullanıyorum. Paylaşım yapmıyor, sadece takip ediyorum.

Çok teşekkür ederim.

Desen kısmı konusunda benim de kendimi aşma çabam var bu aralar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…