Popüler Konu Verimli Rutin

Elecda ben de aynı dönemde zorluk çekiyorum, 2 yaşa kadar anneliğimi çok yeterli bulurken 2-4 hatta 5 yaşa kadar çatışma kaos vs Demekki sorun dönemsel bizde değil
Ayrıca Özgür(2. Oğlum) aynı dediğin gibi bana yapışık her şeyi ben yapayım istiyor eşime bile izin vermiyor ben varsam oysa Deniz genelde anneanne babaanneyi seçer ya da babasıyla rahatça uyurdu annem de annem diye tutturmazdı. Demek sorun 2. Çocuk olmak da yine biz de sıkıntı yok

Merhaba hanımlar.
2-3 Yaş için önereceğiniz resimli veya diğer türlü kitap önerileriniz var mı?
Benim kiz üç yaşinda.
2 haftada bir falan kitaplıği degıştiriyorum, şun an kitaplıkta olanları yazayım
Tavsancan faresu serisi
Karıştır renklendir( yazarı Herve tullet kitapları güzel)
Hortumuma çörek kactı
Eğer bir geyıkçiğe top kek verirsen
İyi yüreklı dev Memo
Yukarıda da yazmısĺar büýuk sorular kitabı
Ilk yoga kitabım(buradaki hareketleri yapmayı seviyor)
Düğmeler
Annemin çantası
Babamın batyaniyesi
Yayazula
Nodi

Çok teşekkür ederim

Selamlar Hanımlar,

Dün kayınvalidemi gönderdik. Sağ olsun gitmeden önce köfte ve sarma yaptı. Buzluğa attık ikisini de. Acil yemek durumunda kurtarıcı oluyor.

Bugün de kızlar okula başladı. Umarım hastalık vs. olmadan devam edebilirler.

Psikolog okumam için "Sevgi ile Bağlanma" adından bir kitap önerdi. Sipariş verdim ve 2022 yılı okuma listemi yeniden düzenledim. Ayrıca izlenecekler listesi de oluşturdum. Her ikisini de 2022 olduğu için 22'şer yaptım:) Aşağıda paylaşıyorum.

Herkese verimli bir hafta diliyorum

2022 OKUNACAKLAR LİSTESİ

1. Atomik Alışkanlıklar
  2. İkigai
  3. Basit Yaşama Sanatı
  4. Kendime Notlar
  5. Kadınlar Okulu
  6. Sevgi ile Bağlanma
  7. Mutlu Beyin
  8. Senin Yolun Hangisi
  9. Küçük Alışkanlıklar
  10. İrade Terbiyesi
  11. İyi Aile Yoktur
  12. İyi Toplum Yoktur
  13. Çocuklarda Rezilyans
  14. İyi Hissetmek
  15. Hayatı Yeniden Keşfedin
  16. Tanrılar Okulu
  17. Beni Ödülle Cezalandırma
  18. Ted Gibi Konuş
  19. Beden Asla Yalan Söylemez
  20. Ben Kirke
  21. Karısını Şaka Sanan Adam
  22. Anneler, Kızları ve Beden Algısı

2022 YILI İZLENECEKLER LİSTESİ

1. Ahtapottan Öğrendiklerim
  2. 14 Zirve
  3. Don’t Look Up
  4. Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi
  5. Luka
  6. Free Guy
  7. Soul
  8. Togo
  9. Blackjack
  10. Ready Player One
  11. Changeling
  12. Manchester By the Sea
  13. Room
  14. Imagine
  15. Ben is back
  16. System Crasher
  17. Atanement
  18. Kevin Hakkında Konuşmalıyız
  19. Sol Ayağım
  20. Queen of Katwe
  21. Temple Grandin
  22. 12 Yıllık Esaret

elecda
Vücut kremi olarak Isana’nın üre içeren vücut losyonları çok başarılı, aynı serinin el kremi de var hatta, %5 lik ve %10 luk üre seçeneği var,
Göz kalemi kullanmıyorum ben, ama flormarda akmayan yeni bi kalem çıkmış, çok başarılı diye duymuştum, beyaz kalem kullanıyorum ben, fresh görünsün diye, golden rose markası
Rimel konusunda da gözlerim yaşlı Loreal ve maybelline kullanıyodum hep ama günlük makyaj yaptığım için rimelim çok çabuk bitiyo, artık onlara yaklaşamıyorum, bütçen müsaitse loreal bambi eyes ve maybelline lash sensational mor renkli olan çok güzel rimeller, 150 tl civari sanırım indirime girdiğinde, uygun fiyatlı kaliteli rimel seçeneklerinden ben şuan essence pembe şişeli rimeli kullanıyorum, o da 40 tl kadar, watsonsta satılan lovely diye yeni bi marka var, kırmızı ambalajlı rimeli (wampire eyes gibi bi adı vardı) çok güzel diye duydum, onu denemek istiyorum elimdeki bitince, bi de farmaside çok başarılı bi rimel varmış 40 tl civarı, double lash gibi bi ismi vardı

Ahtapot'tan Öğrendiklerim, Rosa Adası'nın İnanılmaz Hikayesi harika...

Selamlar herkese,

Birkaç konuda birşeyler yazmak istiyorum.

Okuyanlar bilir, normalde bu yıl istediğim fakülteye gidip işi bırakmak ve sadece keyif için okumak vardı planlarımın içinde.
Çok şükür nasip oldu, kaydımı yaptırdım. İlk dönem de bitti sayılır.
İşten çıkamadım. İstifam kabul görmedi. Şartlarım da iyileştirme yapıldı ve kaldım.

Lakin bu süreçte birkaç farkındalık yaşadım.

Okulu fazla ciddiye aldım, derslere çalışırken kendimi farkında olmadan yıpratıyormuşum. Vize notlarım 90-85 gibi geldi.

Lakin derslere çalışırken ve işe gidip gelirken farkettim ki ben 3 aydır hiç kitap okumamışım, hiç dizi izlememişim, hiç film izlememişim, hiç kızımla - oğlumla - eşimle hafta sonu (zorunluluklar dışında) dışarda keyifli zaman geçirmemişim. Onların zamanından çalmışım.

Bu beni çok üzdü. Ve artık okula sadece keyif için(amacım o idi, keyifle öğrenmek) gitmeye karar verdim. Sınavlardan kaç aldığım hiç önemli olmayacak.

Mesela bugün final sınavım vardı ama hava çok soğuk diye gitmedim: )) Bu rahatlığa da alışmak istiyorum.

Ve; kendime cilt bakım ürünleri aldım: ) Temizleyici+tonik+ nemlendirici+ güneş kremi ve C serumu aldım. La roche seçtim. Merakla değişikliği gözlemlemeyi bekliyorum.

Saçlarımı boyattım ve protein bakımı için randevu aldım. Dönüşümlü olarak protein ve kolejen bakımına devam edeceğim insallah.

Okuyamadığım kitaplara yeniden başladım, ilk çağ uygarlıklarından sonra çok iyi geldi bana: )

Hafta sonu kızımla ikea turu yapıp, biraz alışveriş yapmak istiyorum. Çok istiyor kızım, kızımla gezmekten keyif alıyorum.

Cumartesi sabahı da arkadaşım kahvaltıya davet etti. Normalde finaller var, gidemem derdim ama bu muhabbete ortak olmak istiyorum: ) Finaller ve bütler kalsın: )

Herkese keyifli bir gün diliyorum...

Çok teşekkür ederim.

İş ve okulun bir arada olması gerçekten çok yorucu olmuştur. Ben şu anki hayatımda hayal bile edemedim durumunu:) Ama dengeyi kurmayı başarmışsın bence. Bir tarafa ağırlık verince diğer taraflar bir anda dağılıyor. Bence dağılmadan toplayabilmişsin.

Selamlar Hanımlar,

Dün paylaştığım listelere ilave olarak 2022 yılında yapmak istediğim şeyleri listeledim. Bunların bir kısmı hali hazırda sürdürdüğüm ve bana iyi gelen alışkanlıklar. Bir kısmı da bu sene gerçekleştirmek istediklerim.

2022 Yılı Yapılacaklar Listesi

1. 58 kiloya ineceğim
2. Hafta içi her gün 22 dakika bantta yürüyeceğim.
3. Rutin sağlık kontrollerimi tamamlayacağım.
4. Her günü duş ve bakım ritüeli ile tamamlayacağım.
5. Sabah ve akşam cilt bakımı yapacağım.
6. Her ay manikür ve pediküre gideceğim.
7. Harcamalarımı kontrol altına alacağım.
8. Her ay 1 gr altın alacağım.
9. Ela ile her gün baş başa vakit geçireceğim.
10. İpek ile her gün baş başa vakit geçireceğim.
11. Her akşam ailecek evi toplayacak ve ertesi gün için hazır bırakacağız.
12. Her sabah evi temiz bırakacağım.
13. Her gün 1 makine çamaşır yıkayacağım.
14. Bir derneğin faaliyetlerine katılacağım.
15. Her ay bir kişiye yardımcı olacağım. (Maddi veya manevi)
16. Her ay kendim için bir şey yapacağım.
17. İşyerinde her bir hakkını vererek yapacağım.
18. Hiç bir işi ertelemeyeceğim. Ya hemen yapacağım ya da gün planlaması yapacak ve ona uyacağım.
19. 22 kitap okuyacağım.
20. 22 film / belgesel seyredeceğim.
21. Her gün yeni bir şey öğreneceğim.
22. Her gün sadece kendime vakit ayıracağım bir zaman dilimi belirleyeceğim.

Listeni çok beğendim.
Özellikle 15 ve 16. maddeleri: )

Selamlar Hanımlar,

Bugün ig'da gezinirken birinin videosuna denk geldim. Spiker "En yakın arkadaşınız kim?" diye sordu. "Ben" diye cevap verdi adam. "Çünkü kendimle vakit geçirmekten keyif alıyorum. Kendimle her şeyi konuşabiliyorum" dedi.

Bu söz beni düşündürdü. 7 tane çok yakın ve sık görüştüğüm kız arkadaşım var. Hepsi ile çok samimiyim ve hepsi beni iyi hissettiren ve geliştiren insanlar ama aralarında, kendimi diğerlerinden daha yakın hissettiğim biri yok.

Geçmişe doğru düşünüce de arkadaşlık ilişkilerimin hep bu şekilde olduğunu fark ettim. Bu durum bilinçli olmasa da, bir kişiye başkalarından daha fazla ihtiyaç duymak, onunla olan ilişkime özel bir anlam yüklemek gibi davranışlarda bulunmadığım için , arkadaşlık ilişkileri konusunda kırılganlık yaşayacağım bir durum hiç olmamış. Hayatıma gelenleri pozitif karşılamış, gidenleri de gidişine bir anlam yüklemeden ya da durumu kişiselleştirmeden uğurlamışım.

Sonuç olarak, fark ettim ki benim de en yakın arkadaşım kendimmişim ve bundan çok memnunum.

selam elecda listen süper gözüküyor umarım her sey gönlünce olur biz de şartlar ne zaman elverırse yurume bandı almayı dusunuyoruz da hangi model sizdeki memnunmusunuz diye sormak istedim? alanlar genelde asagı cok ses gıttıgınden şıkayetcı, benım de küçük çocugum var işten gelınce yuruyuse gitme durumum yok
bu konuda tecrubelerinizi sormak ıstedım

Merhaba, benim de ihtiyacım var sanırım hava çok soğuk dışarı yürümeye çıkamıyorum evde de çocuk var zaten, en azından o uyuduktan sonra dizi açıp biraz yürüt müyüm acaba diye heves ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…