Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah acil şifalar versin cnm, aşılı mıydın ?herkese iyi akşamlar
Artık 2. Kez ben de pozitifim.(eşim pazartesi pozitif çıkmıştı) Şimdilik sadece ses kalınlaşması var. İnşallah süreci kolay atlatabilirim.
Dualarınıza konuk edin
Evet 3 doz biontech.Allah acil şifalar versin cnm, aşılı mıydın ?
O zaman inşallah hafif geçer diye düşünüyorum ya da umuyorumEvet 3 doz biontech.
geçmiş olsun, Allah şifa versin. Kolaylıkla atlatırsın inşallahherkese iyi akşamlar
Artık 2. Kez ben de pozitifim.(eşim pazartesi pozitif çıkmıştı) Şimdilik sadece ses kalınlaşması var. İnşallah süreci kolay atlatabilirim.
Dualarınıza konuk edin
Allah şifa versin.herkese iyi akşamlar
Dualarınıza konuk edin
Merhaba.paylasimlarinin bir kacini okuyabildim.BASİT YAŞAMA SANATI
Sabah Havasını İçinize Çekin
Sabah havasını içimize çekerek zihnimizi ve bedenimizi beslemiş oluruz. Ben her sabah 05:00'te kalkarım ve ilk yaptığım şey sabah havasını ciğerlerime doldurmak olur.
Bu, benim de sabahları yaptığım bir şey. Mutfağa geldiğimde balkon camını açıp, dayanabildiğim kadar nefes alıp veriyorum. Bu soğuklarda üç nefes kadar dayanabiliyorum. Yazın sabahlar ise balkona çıkıp, açık havada güneşin doğuşunu seyretmeye bayılıyorum.
İyiyim canım, Eskişehir'de kayınvalidemin evindeydim. Yazma fırsatım olmuyor orada.elecda merhaba elecda nasılsın? bayadır yazmadın her şey yolunda mı?
İyi geceler.
Eşim 3 gündür hasta, bugün yapılan test sonucu pozitif. Onu izole ettik. Umarım oğlum ile bana bulaşmamıştır ve tabi hiç kimseye. (2020ağustosda oğlum ve ben geçirmiştik- o zaman karantina 14 gündü-hastalık yeni ve aşı henüz yoktu- zor günlerdi)
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem eşine. Nasılsınız şimdi?herkese iyi akşamlar
Dualarınıza konuk edin
Merhaba,Merhaba.paylasimlarinin bir kacini okuyabildim.
Yaşamin icin boyle azim cok hoş, hem de 4 senedir. Ve geri donup baktiginda yol katettigini gormekkk...harika...
Sabahlari erken nasil uyaniyorsun ya, 3 ten once hic uyuyamadim ki erken kalkip yol alabileyim.
Bu arada ciddi, resmi bir isim var.
Hoş ve bakimli gorunmem rutinim olmali.
ama ben cok usengecim cogu zaman.
Senin yaptigin gibi rutinler olusturabilmeyi istemisimdir her zaman.
Aslinda sartlarim da uygun.sorun usengeclik
Gunlugunu okuyacagim, sen de musait oldugunda tecrubelerini ozet gecip bana baslayabilmem icin tuyo verirsen sevinirim elecda
Teşekkür ederim. Eşimin karantinası bitti. Çok şükür iki günlük boğaz yanması dışında bi semptomu olmadı.Çok geçmiş olsun canım hem sana hem eşine. Nasılsınız şimdi?
Temizlik için gelen yardımcı neler yapıyor?2022 Ocak Ayı Değerlendirmesi
Düzenli ve Sade Bir Ev
Ev düzeni ile ilgili her şey yolunda çok şükür. Evi yaptırdıktan sonra her şey düzene girdi. Sabah ve akşam rutinlerini sürdürdüğüm sürece sorun yaşamıyorum. Rutinler de beni yormayan ve kolay uygulanabilir şeyler olduğu için sıkıntı olmuyor.
Genel olarak bahsedecek olursam, sabahları çamaşır makinesini çalıştırıyor, çöpü çıkarıyor ve evi hızlıca toparlayarak evden çıkıyorum. Evden çıktıktan sonra robotu çalıştırıyorum.
Akşam gelince ilk iş çamaşırları kurutmaya atıyorum. Akşam yemeğinden sonra eşim çayı demliyor ve çay olana kadar mutfağı toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırıyoruz. Bu arada kurutma bitmiş oluyor. Çamaşırları da katlayıp yerleştiriyoruz.
Çaydan sonra ailecek vakit geçiriyoruz. Saat 20:30'da çocuklar da dahil olmak üzere hep beraber evi toparlıyoruz. Ben kızları uyutma sürecine girdiğimde eşim evdeki bütün çöpleri topluyor, bulaşık makinesini boşaltıyor, lavaboları ve klozetleri fırçalayıp ertesi gün için hazır hale getiriyor.
Çarşamba günleri temizlik için abla geliyor. Diğer günler robot evi süpürüyor.
Yemek işi de şöyle; pazar günü mutfağa girip, pazartesi ve salı için 2 çeşit yemek, 1 çorba, 1 zeytinyağlı pişiriyorum. Böylece pazartesi-salı sadece pilav-makarna ve salata eklemek kalıyor. Çarşamba kalan yemekleri yiyoruz veya temizliğe gelen abla pişiriyor. Perşembe günü evden çalıştığım için 2 günlük yemek ve çorba pişiyorum.
Her hafta sil-süpür-toz-banyo temizliği ve nevresim değişikliği yapıyor.Temizlik için gelen yardımcı neler yapıyor?
Ayda bir gelen yardımcım var ama benim için yeterli gelmemeye başladı.
Haftalık gelince nasıl bir programda yapıyor işleri
düşbazı ilk defa duydum hemen açtım dinledim:) öneri için teşekkürler sevdim tınısını:)Şubat 1-2022
Yeni bir ay” yeni bir gün :) sabaha egzersizimi yapıp ardından sudoku çözerek ve finallere çalışarak giriş yaptım.
Kahvaltımı yaptım ve rutin ilaçlarımı takviyelerimi içtim.
Yatak odasında izole olduğum için; gardrop, giyinme odası, baza , şifonyer düzenlemesi- temizliği yaptım, geçen 3 gün içersinde.
Şimdi Düşbaz”ın Yaşamak şarkısını dinliyorum
Şubat ayı içerisinde Doğan cüceloğlu “ insan insana” kitabını ve “Her ebeveyn kendisinin çocukluğudur”(deneme kitabını ) okumak ve yorumlarını hazırlamak niyetindeyim.
Bkm” den hem yetişkim hem çocuk kitapları olarak 15adet siparşim var. Çok heyecanlıyım. Okumak ve çocuklarla paylaşmak için , onların yorumlarını duyabilmek için çok heyecanlıyım.
Bu ay hastalık süreci sonrası büyük bir temizlik yapmayı düşünüyorum. Eşimle halledebiliriz gibi duruyor. Belki yarım gün destek alabilirim cam ve kapılar için.
Bol okumalı, yeni yerler keşfederek, ailece güzel anılar biriktireceğimiz sağlıkla geçireceğimiz günler diliyorum hepimize..