Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Canım,selam elecda listen süper gözüküyor umarım her sey gönlünce olur biz de şartlar ne zaman elverırse yurume bandı almayı dusunuyoruz da hangi model sizdeki memnunmusunuz diye sormak istedim? alanlar genelde asagı cok ses gıttıgınden şıkayetcı, benım de küçük çocugum var işten gelınce yuruyuse gitme durumum yok
bu konuda tecrubelerinizi sormak ıstedım
Hedeflerini bizimle de paylaşır mısın?Selam elecda Tebrikler hedeflerin doğrultusunda güzel adımlar atarsın umarım, ben bir takım hedefler belirledim bunlar doğrultusunda adımlar atıp başarıya ulaşacağız inşallah
çok tesekkur ederim hemen inceleyeceğimMerhaba Canım,
Walkingpad R1 Pro benimki. Alta ses gidip gitmediğinden emin değilim, aşağıdakiler çalışıyor ve 19:00'da evde oluyorlar. Ben 17:30 gibi kullanıyorum genelde.
Hedeflerini bizimle de paylaşır mısın
Merhaba harika hedefler kolaylıklar dilerim katıldığınız kitap kulübü ve online İngilizce kursunu öğrenebilr miyim birde çalışıyor musunuz ? TeşekkürlerGünaydın
Uzun bir zaman sonra bir şeylere yetişemiyorum şu sıralar. Yorgun hissediyorum; fiziken ve ruhen. İş okul sınavlar ev işleri yemek vs. neyi nasıl yapıcamı bilemez olmuştum da neyse ki somut ve uygulanabilir çözümlerle toparlamaya çalışıyorum. Ha bir de 5yaş ergeniyle yıldızımız barışmıyor bu aralar. Gerçi ben de her zamanki gibi değilim , tepkilerimde yaklaşımımda.. neyse bi şekilde çözücez inşaallah
Ev Düzen Temizlik
Bugün camlar , kapılar ve mutfak dolapları için destek kuvvet gelicek nasipse, ben işten dönene kadar tamamlanır diye umuyorum.
Dün akşam bu haftalık ütüleri tamamladım.
Mutfak tezgahını cifledim, tertemiz oldu.
Süpürme işleri tamam.
Kişisel Bakım ve Bireysel Gelişim
Geçen hafta 3ayın sonunda terapistimle görüştüm, sohbetini de farklı bakış açısını da değişik fikirlerini de çok özlemişim. Farkındalıkla geçen bi seanstı. Nerden nereeeye gelebilmişiz, çoo mutlu oldum. Ayda bir olarak devam etme niyetindeyim.
Cilt bakım serumum bitmek üzere, satın alacağım. Gözaltları kararmalarım arttı, kapatıcı ile idare ediyorum, ama bi doktora danışmam gerekiyor.
3 aydır aralıklı oruç ile ( bazı zamanlar üç öğün beslenerek) açlık krizlerim el ayak titremelerim bitti. 8 kg verdim. Hem de diyetteyim stresi baskısı olmadan. Arada tatlı hamur işi yiyorum, hiç bi zaman 0 tüketim yapamıyorum, ya hep ya hiç mantığı bana göre değil. 3kg daha verebilirsem daha iyi hissedeceğim evelallah. Bir de haftada 4-5 gün 40 dk yürüyorum.
İngilizce, yıllardır orta seviyedeyim. İleri seviyeye taşımak uluslar arası konuşma ve yazıları okuyabilmek için diğer hafta online bir eğitime başlıyorum, kaydımı yaptım. Konuşma üzerine olacak. Bakalım nasıl bir serüven..
Çocuk gelişimi 3.sınıfın ilk dönemi bitti, ikinci dönem daha verimli olsun istiyorum.
Çocuk kitapları ve buluşmaları hayatımdaki renkli boncuklar gibi…
Yemek Düzeni
Şu sıralar oğlum hemen herşeyden sıkılmış gibi, yemek seçer oldu. Alternatif üretmekte zorlanıyorum. Tavsiyeniz olursa dinlerim.
Kitaplar
Bkm den sipariş ettiğim cicilerim geldi, ayda iki kitap okuyarak ilerliyorum. Kitap kulubümüzde de üzerine konuşuyoruz. Kulüpte hayatımdaki gökkuşağının bir rengi.
MerabalarMerhaba harika hedefler kolaylıklar dilerim katıldığınız kitap kulübü ve online İngilizce kursunu öğrenebilr miyim birde çalışıyor musunuz ? Teşekkürler
Malesef instagramda aradım 1haricinde hiçbirini bulamadımMerabalar
Evet kamu görevlisi olarak çalışıyorum.
Kitap kulubü “evladım sana diyorum” alternatif eğitim ebeveyn doğa psk okuma grubu. Tüm türkiyede var.
İngilizce kursuda celal taşkın hocanın ilk defa deneyimlicem umarım fayda sağlar.
Bende şimdi notlar bölümünü kullanmaya başladım ama minik bir defterimde olsa fena olmaz sankiExtra bi uygulama kullanmıyorum ben, tlfnun notlar bölümünü kullanıyorum, ama çantamda da taşıdığım minik bi not defterim var içi yapılacaklar, aldıklarım/alacaklarım, misafirim varsa hazırlayacağm ikramlıklar vs hep yazılı olur, çantamdan hiç çıkarmam
Ben bu yıl kendime PK Design'dan "Liste Yapmayı Sevenler Kulübü" adlı bir defter aldım. Hedefler, okunacaklar, izlenecekler listelerimi oraya yazdım. Her sabah, listeden hallettiğim bir madde varsa turuncu marker kalemle üstünü çiziyorum.Selam hanımlar, size birşey danışmak istiyorum. Düzenli yaşam konusunda yada kendime hedefler koyma konusunda sıkıntım yok aslında hatta 2022 yılıyla beraber baya da istikrarlı gidiyorum. Ama bazen koyduğum hedefleri (izlenecek filimler okunacak kitaplar gibi) unutuyorum. Yazdığım bir defterim var ama onu da her zaman yanımda taşıyamıyorum. Sorum şu aslında siz nasıl takip ediyorsunuz? Telefonda kullandığınız bir uygulama varmı?
merhaba:) soul animasyonmuş 5 yaş çocukla izlemek için uygun mu sizce?Selamlar Hanımlar,
İşyerinde yoğun bir hafta geçirdim. Bu hafta sakin neyse ki.
2022 yılı izleme listemden aşağıdakileri izledim.
- Rosa Adasının İnanılmaz Hikayesi
- 14 Zirve
- Soul
- Ahtapottan Öğrendiklerim
Hepsini ayrı ayrı çok beğendim. Kesinlikle tavsiye olunur.
Ayrıca "Kadınlar Okulu" kitabını bitirdim. 1947 yılında Nobel Edebiyat ödülü almış. 200 sayfa olması ve Nobel ödülü hatırına bitirdim kendisini zira korkunç sıkıcı bir kitaptı Küçük Alışkanlıklar kitabına başladım bu sırada. Oldukça keyifli gidiyor şu an.