Slmlar herkese,
Sizden bir konuda fikir almaya geldim.
Oğluş bu sene anaokuluna başladı,bilenleriniz var, seneye için erken kayıt yaptırmayı düşünüyoruz. Bi kolejin anaokulu, seneye çift dilli (bilingual education) eğitim sınıfı olacakmış 1 tane, bu uygulamayı ilk kez başlatacaklar, sınıfta 1 tane Türk öğretmen ve bir de İngilizce öğretmeni olacak tüm dersler bu şekilde işlenecekmiş. Bir de normal 5 yaş grubu sınıfları olacak, ingilizce dersleri yine yabancı ve Türk öğretmenle yapılacak, bu senede öyleydi. Sorum şu normal sınıfa mı göndersek çift dilli eğitim sınıfına mı kararsızım. Evet ingilizce önemli ama Henüz küçük muhtemelen zorlanacak okuldan soğusun, sıkılsın istemiyorum. Uygulama yeni nasıl olur orasını da bilemiyorum. İlkokulda da bu şekilde sınıf oluşturulacakmış bu uygulama ile, Ücreti de farklı tabi.
Oğluş İngilizceyi seviyor gözlemlediğim kadarıyla, baya ilerleme de kaydetti. Yarın anaokulu müdürü ile görüşeceğim, belki ingilizce öğretmeni ile de görüşebilirim oğluş hakkındaki düşüncelerini sormak için. Sizler ne düşünüyorsunuz? Kiminle görüşsem diye düşünürken burası geldi aklıma