- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
Yarım kalmış yazdığım aşağıda tamamını paylaşıyorum.Arkadaşlar süt tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz? Yani hayvansal sütleri kastediyorum. Biz aslında içmek için süt almayız hiç; kızlar bebekken falan hiç içmedi diyebilirim, doktorumuz faydalı bulmadıgı için. Şimdi ayda yılda biyerde ikram edilirse içiyorlar. Şimdi ben bu konuya bir süredir takıkım; hani neden başka bi canlının büyüme sıvısını deli gibi tüketiyoruz? Üstelik faydası da yok denirken.. bu konuya kafa yoranınız varsa konuşmak isterim.
anladım ee o zaman kaçınılmazmış. Hem bu şekilde ufak ayrılışlara da hazırlanmış olur. Kolaylıklar diliyorum
Arkadaşlar süt tüketimi konusunda ne düşünüyorsunuz? Yani hayvansal sütleri kastediyorum. Biz aslında içmek için süt almayız hiç; kızlar bebekken falan hiç içmedi diyebilirim, doktorumuz faydalı bulmadıgı için. Şimdi ayda yılda biyerde ikram edilirse içiyorlar. Şimdi ben bu konuya bir süredir takıkım; hani neden başka bi canlının büyüme sıvısını deli gibi tüketiyoruz? Bunun üzerine koca bir endüstri kurulmuş. Üstelik faydası da yok denirken.. bu konuya kafa yoranınız varsa konuşmak isterim. Aslında sade sütü hayatımızdan çıkarmak kolay; kahveyi genelde sade içerim, sütlü tatlı yaparım gerçi hadi onu da geçtim süt türevlerine nasıl alternatif bulacağım? Peynir ve yoğurt benim için vazgeçilmez şeyler. Sizler ne düşünüyorsunuz?