Popüler Konu Verimli Rutin

Bugün okul için görüşme yaptık. Kafamızda netleşti. Kararımızı verdik.
Eğitim+kıyafet+kitap+yemek= 22900tl ye anlaştık.
Ertuğrul rehber öğretmenle görüşme yaptı. Kendini ifade edebilen, heyecanlı, hareketli , algısı açık bi çocuk öngörüsünde bulundular. İng sayı sayıp renkleri tekrar etmişler. Bizimki bugün doğumgünü olduğunu söyleyince de küçük bi kutlama yapmışlar.

iki hafta içinde kayda gidicez nasipse.

heyecanlıyım veli grupları 🤣🤣🤣🤣
Hayırlı olsun canım :) nereye kayıt yaptınız? Fiyatı çok iyi. Kapanma olması halinde neler yapacakları ödeme koşulları vs belli mi?

günaydın :)

iki haftanın ardından iş başındayım bugün.
çalışmayı özledim. işe gelmek belli bir rutinde ilerlemek beni iyi hissettiriyor.

bugün 20lik diş çekimim var nasipse.
oğlumu da çocuk diş doktoruna muayene ettireceğiz. 1çürük dişi var. umarım dolguya gerek yoktur.

maaş günüm cuma, bu ay 4 bin tl kart borcum var. (tatil-alışveriş dahil)

eşim eş durumu için dava açmıştı, kurum davadan vazgeçmesini dilekçesinin kabul edileceğini söylemişti. Davayı geri çektik, dilekçemiz iki hafta içinde görüşülecek inşaallah. Kabul edildiği takdirde, 2 hafta içinde aile birliğimiz sağlanacak. Ayrı olmak manen ve maddi olarak bizi yormuştu.

İnstagramda paylaşımlarımı artık daha düzenli ve istediğim düzeyde yapmaya başladım. Çok mutluyum. Üretmenin hazzı, müthiş. İşe yarar olmak pahabiçilemez.

Oğlumun okul durumu kafamı karıştırıyor, yine vakalar arttı. Okulların açılıp açılmaması yine net değil. Zorunlu okul çağında olan çocuklarımıza ayrıca çok üzülüyorum. Umarım eğitim başlar.
Canım yazını geç gördüm, eğer hala Ertuğrul u çocuk diş doktoruna götürmediyseniz, benden tavsiye, götürmeyin 🙈 kendi gittiğin doktora götür bence.

Biz de geçen yıl çocuk diş hekimi arayışındaydık. Sonra baktım fiyatları inanılmaz uçuk. Basit bir miniminnacık yani toplu iğne başı kadar bir dolguya 600 lira civarı bir ödeme talep edildi. Kendi doktoruma götürdüm. Asaf ın aşırı bir problemi olmadığı için çok da pedodontik bir ihtiyaç hissetmedim. Doktorumuz koruyucu dolguları yaptı.
150 lira ödeme yaptık :))) şuan gayet iyi.

Güzel detaylıca yazmışsın💐 süt tüketim alışkanlıklarımız aşağı yukarı aynı. Ben de artı olarak duygusal bi baskı da söz konusu olmaya başladı. Faydasızlığı(insana tabiki) ve vücutta yarattığı etkiler konusunda hem fikiriz.
O duygusal baskıya girdin mi çıkamıyorsun. Ben de aynı baskıyı tarım ürünleri için hissediyorum. Sırf daha fazla tüketip, tükemediklerimizi de çöplere atabilmek için, milyarlarca ton su harcanıyor. Kuraklık aldı başını gitti. Bazı köylere şuan su bir gün verilip bir gün verilmiyor. Böyle bir zulüm olabilir mi gerçekten??

Sadece tarım ürünleri değil elbet, insan olarak tükettiğimiz herşey dünyamızda birşeyler götürüyor. Çocuklarımız, torunlarımız, gelecek nesiller bizim gördüğümüz yaşadığımız dünyayı göremeyecek diye gerçekten çok üzülüyorum.

Hayırlı olsun canım :) nereye kayıt yaptınız? Fiyatı çok iyi. Kapanma olması halinde neler yapacakları ödeme koşulları vs belli mi?
bahçeşehirde karar kıldık ancak henüz kayıt olmadık. iki hafta içinde netleştireceğiz nasipse.
şu pandeminin artması beni ürkütüyor..
sizlerden pandemide okula gönderenleriniz varsa tecrübelerini paylaşmasını yürekten isterim.süreç nasıldı?
kapanırsa yemek parası düşülecek. ancak eğitime online devam edildiği için eğitim ücreti tam yatacak. zeten geçen senede 3 hafta tam kapanma olmuş.bu yıl kapatılacağını çoğu eğitim kurumu öngörmüyor.
siz napacaksınız canım? ne düşünüyorsun

Canım yazını geç gördüm, eğer hala Ertuğrul u çocuk diş doktoruna götürmediyseniz, benden tavsiye, götürmeyin 🙈 kendi gittiğin doktora götür bence.

Biz de geçen yıl çocuk diş hekimi arayışındaydık. Sonra baktım fiyatları inanılmaz uçuk. Basit bir miniminnacık yani toplu iğne başı kadar bir dolguya 600 lira civarı bir ödeme talep edildi. Kendi doktoruma götürdüm. Asaf ın aşırı bir problemi olmadığı için çok da pedodontik bir ihtiyaç hissetmedim. Doktorumuz koruyucu dolguları yaptı.
150 lira ödeme yaptık :))) şuan gayet iyi.
yaa götürdük :)
biz diş dünyası hastanesinde tedavi oluyoruz genelde. ortodonti ordan tedavi görüm. eşim ve diş eti ve hastalıklarında aynı hastanede tedavi gördük. :)
muayeneye ücret almadı. saolsun. ama dolgu ücretini konuşmadık bile :)
600 deyince korktum şu an. siz nereye sormuştunuz 600tl dedi :) ben şok

bahçeşehirde karar kıldık ancak henüz kayıt olmadık. iki hafta içinde netleştireceğiz nasipse.
şu pandeminin artması beni ürkütüyor..
sizlerden pandemide okula gönderenleriniz varsa tecrübelerini paylaşmasını yürekten isterim.süreç nasıldı?
kapanırsa yemek parası düşülecek. ancak eğitime online devam edildiği için eğitim ücreti tam yatacak. zeten geçen senede 3 hafta tam kapanma olmuş.bu yıl kapatılacağını çoğu eğitim kurumu öngörmüyor.
siz napacaksınız canım? ne düşünüyorsun

yaa götürdük :)
biz diş dünyası hastanesinde tedavi oluyoruz genelde. ortodonti ordan tedavi görüm. eşim ve diş eti ve hastalıklarında aynı hastanede tedavi gördük. :)
muayeneye ücret almadı. saolsun. ama dolgu ücretini konuşmadık bile :)
600 deyince korktum şu an. siz nereye sormuştunuz 600tl dedi :) ben şok
Canım ben özelde bir bayan doktora götürmüştüm, diğerlerine de tlf ile sordum. Ama bahsettiğin yere sormadım hiç. Belki daha iyidir fiyat olarak :))

Okul konusunda da şimdiye kadar kreş olduğu için aylık ödemeler yapıyorduk ve kapandığında ücret ödemedik. Online da yapılmadı herhangi bir şey. Umarım bir sıkıntı yaşanmaz bu yıl da çocuklar rahat rahat okullarına devam eder.

Canım ben özelde bir bayan doktora götürmüştüm, diğerlerine de tlf ile sordum. Ama bahsettiğin yere sormadım hiç. Belki daha iyidir fiyat olarak :))

Okul konusunda da şimdiye kadar kreş olduğu için aylık ödemeler yapıyorduk ve kapandığında ücret ödemedik. Online da yapılmadı herhangi bir şey. Umarım bir sıkıntı yaşanmaz bu yıl da çocuklar rahat rahat okullarına devam eder.
İnşaallah güzelce devam ederler okula

Selamlar Hanımlar,

Bugün işe geldim. Hafta sonu çocuklar epey yordu yine:işsiz:

Hala misafirhanedeyiz. Cumartesi günü bir aksilik olmazsa evi teslim alırız diye düşünüyorum. Sonrasında iki gün temizlik, mobilyaların gelmesi derken, düzene girmemiz epey sürer. Detaylı bir eşya ayıklama yapacağım. Süreci buradan paylaşırım.

Eylül gelse de hayatımız rutine girse diye düşünen bir tek ben miyim acaba:)

Herkese sevgiler :KK200:

Selamlar herkese;

Bugün güzel gelişmeler oldu. Araba aldık. Kızımı kreşe götürüp getirirken çok zorlanmaya başlamıştım. Yürümek sabah ve akşam sporu yapmak açısından iyiydi ancak sürekli saatlere yetişmeye çalışmak zorlamaya başlamıştı.

Hafta sonu ise kızıma tuvalet eğitimi verme konusunda ilk adımı attım. 33 ay bizim için tam anlamıyla uygun bir zaman dilimi. Çok şükür uyumlu bir kız olduğu için çok büyük sorun yaşamadık. Yarın da sınıfça sinemaya gideceklermiş. :)

Gelecek hafta ise geçici görevlendirildiğim yerimden eski yerime dönüş yapacağım. Eski arkadaşlarımla, eski alanıma geri dönmek beni çok heyecanlandırıyo.

Herkese sevgiler :)

Selamlar Hanımlar,

Bugün işe geldim. Hafta sonu çocuklar epey yordu yine:işsiz:

Hala misafirhanedeyiz. Cumartesi günü bir aksilik olmazsa evi teslim alırız diye düşünüyorum. Sonrasında iki gün temizlik, mobilyaların gelmesi derken, düzene girmemiz epey sürer. Detaylı bir eşya ayıklama yapacağım. Süreci buradan paylaşırım.

Eylül gelse de hayatımız rutine girse diye düşünen bir tek ben miyim acaba:)

Herkese sevgiler :KK200:
Ay sonucu.merakla beklyrm 😍 tam 1 ay oldu biz evi alali ama tam.yerlestk sayılmaz. Oğlumun 8inde doğum günü var onun için elimi çabuk tutmaliyim diyrm 🤭

Selamlar herkese;

Bugün güzel gelişmeler oldu. Araba aldık. Kızımı kreşe götürüp getirirken çok zorlanmaya başlamıştım. Yürümek sabah ve akşam sporu yapmak açısından iyiydi ancak sürekli saatlere yetişmeye çalışmak zorlamaya başlamıştı.

Hafta sonu ise kızıma tuvalet eğitimi verme konusunda ilk adımı attım. 33 ay bizim için tam anlamıyla uygun bir zaman dilimi. Çok şükür uyumlu bir kız olduğu için çok büyük sorun yaşamadık. Yarın da sınıfça sinemaya gideceklermiş. :)

Gelecek hafta ise geçici görevlendirildiğim yerimden eski yerime dönüş yapacağım. Eski arkadaşlarımla, eski alanıma geri dönmek beni çok heyecanlandırıyo.

Herkese sevgiler :)
Araban hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah🧿 Ben de geçen hafta itibariyle araba kullanmaya başladım tekrar. 3 aydır çok zorlandım, sürekli eşime veya iş yeri aracına bağımlı olmak yordu beni.

33 ay bence de gayet iyi bir zaman. Ben 6 ay önce alıştırmıştım İpek’i. 30 aylıktı o zaman. Gündüz gayet iyi ama gece ıslatmaları devam ediyor. Doktora danışarak gece tekrar külot bez giydirmeye başladım bu hafta. 5 yaşa kadar gece ıslatmaları normal, kendinize eziyet etmeyin dedi. Ela gece hiç kaçırmadı, gündüz devam etti uzun süre kaçırmalar. Hepsi çeşit çeşit:)

Elecda bir de ne zamandır soylycgm. Konu takipte olmama rağmen yazışmalar bana bildirim olarak gelmiyor. Başka bunu yasayan varsa diye söylemek istedim.

Çok özledim sizlerin yazılarınızı okuduköa mutlu oluyorum
Dostlarımdan haber alıp mutlu oluyorum

PiaLeon PiaLeon hayırlı olsun güle güle oturun keyifle neşeyle sağlıkla

B black cat hayırlı olsun siz de sağlıkla kullanın hep güzel yerler gidin inşaallah
Amin canım ben de senin tercih haberlerini beklyrm hayırlısı ile

X