Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hatırlıyorum. Ben de sınavı geçtim, sertifika yeni elime ulaştı. Ancak belgelendirme kuruluşları gözlemci denetçi süreci için pek yardımcı olmaya hevesli değiller:) Eğitmen, irtibatta olduğu kurumlara özgeçmişimi ulaştıracak bakalım. Umarım bir sonuç çıkarSelamlar. Daha önceden yazmıştım orada kaldi simdi yeni üyelik aldim.
Elecda, hatirlarsan denetcilik üzerine konuşmuştuk. Ben denetim yapan bir kamu kurumunda çalışıyorum. 2 sene kadar Ankara da çalıştım. 5 seneye yakın memleketimden. Kurumda kadrolu olarak Uzmanlar var bir de sözleşmeli olarak dis uzmanlar var. Tüm sektorler ayrılmış durumda urun üretim denetimleri, hizmet denetimleri yapılıyor. Bir de kalite ayağı var sistem denetimleri adi altında sektörden bağımsız kalite denetimleri oluyor. Sözleşmeli olarak tam zamanlı veya kismi zamanlı çağrıya dayalı olarak calisilabiliyor.
Bunun dışında TURKAK ta denetcilik yapanlarda var ama onun koşulları biraz daha farklı sanirim.
Tabi paylaşırım. Önümüzdeki hafta için planı yaptım.Örnek olması açısından haftalık yemek planlarını paylasmani rica ediyorum :)
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce toparlar kızlar. Belirsizlik hem mevsimsel olarak hem de covid açısından hepimizin yaşam enerjisini aldı götürdü sanırım.Merhaba arkadaşlar, bugün kızların başında evdeydim; burun akıntıları hafif öksürükleri var maalesef. Kasımdan buyana ilk kez hasta oluyoruz buna da şükür onun dışımda bu ara herşeye karşı motivasyonum ve enerjim çok düşük. Bana keyif veren pek az şey oluyor. Hayata karşı direncim çok düştü oyle oluncada en ufak aksaklık da çabuk demoralize oluyorum Korona bitsin istiyorum artık bahar gelsin, gerçek bi bahar. Gezi programları yapalım, dost ve ailelerimizle keyifli sofralar kuralım.. sağlıklı günler diliyorum hepinize
Güne hızlı başlamışsın, tebrik ederim. Ben uyuya kalmışım sabah. Annenin uyuya kalması sabah ciddi kaosa sebep oluyorGünaydın ben yaptıklarımdan başlayayım o halde. Bulantım az iken masayı parçalara ayırdım ve attım. Kuruyan çiçekleri ve kullanmadığım çantayı da attım. Çamaşır yıkadım katladım. Bulaşıkları biraz azalttım bugün devam edicem.
Hep bahsettiğim sabah sessizlik zamanı bu sorular için çok uygun bence. Özellikle gündoğumunu seyrederken başlayan güne ilişkin niyetlerimi geçiriyorum içimden. Benzer şeyler düşünüyorum.Günaydın herkese, Dün bir kaç video izlemiştim. Tam da yazıları okurken Paylaşmak istedim
Güne başlamadan önce Evrene sorular sorun (Enerji ve çoşku ile)
Bugün hayatıma neler katabilirim?
Bugün beni mutlu edecek neler olabilir?
Benim gerçeğim,düşlediklerim nerede ve nasıl bulabilirim?
Bugün kendime işime, cocuguma neler katabilirim? gibi gibi siz cogaltabilirsiniz..
Sanırım hepimizin biraz iç motivasyona ihtiyacımız var.
Sahih sen bu konunun en başından beri varsın. Hem bana hem arkadaşlara katkının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Hiç tanışmamış olsak ta bu hayatta kendimi en yakın hissettiğim insanlardan birisin. Bil istedimelecda tabiii ki varım.
kavs-i kuzah mükemmeliyetçilik tehlikeli kavram. Denge şaşınca hiç bişey yapmıyor hale geliyor insan. Ben de de ya hep ya hiç “ mantığı var da onu kırmaya gayret ediyorum.
Hoş geldinMerhaba hanımlar. Ben de katılmak istiyorum. Belki yazmak, paylaşmak iyi gelir ve Motivasyonum, enerjim artar; tembelliğim, öz eleştirilerim azalır.
Tabi ki hoş geldinBende katılabilirim bu ara canım hiç birşey yapmak istemiyor bir türlü rutin tutturamıyorum
Ben de varım dediğim anda karışık bir iş geldi önüme. Tam da rutine bağlayacaktım.Hava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.
Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz ik bir iş çin, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))
Hoşbulduk evdeyim iki erkek çocuğum var oldukça hareketliler biride çok inat baya zorluyor beni sonrada canım iş yapmak istemiyor bazı günler sadece yemek bulaşık gün geçiyorTabi ki hoş geldin
Kendinden bahseder misin?
Hoşbulduk, teşekkür ederim.Hoş geldin
Kendinden biraz bahseder misin?
Ben de varımHava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.
Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz için, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))
Teşekkür ederim Birbirmizii güzeleştirmek ve kendi en iyi versiyonumuza Ulaşmak için birlikteyizSahih sen bu konunun en başından beri varsın. Hem bana hem arkadaşlara katkının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Hiç tanışmamış olsak ta bu hayatta kendimi en yakın hissettiğim insanlardan birisin. Bil istedim
Başarılar dilerimBen de varım dediğim anda karışık bir iş geldi önüme. Tam da rutine bağlayacaktım.
Bugün ciddi kararlar ilave ettim hayatıma. Ayrı bir yerde yatırıma başladım. Eşimin haberi yok çok az bir miktar şu anlık. Hatrı sayılır tutar olunca söyleyeceğim.
Diyete başladım, ailemi daha sağlıklı beslemek için haftalık yemek planı yaptım.
İş hayatım için ajandayı daha verimli kullanmaya başladım.
Evim için her gün bir oda ve 1 saat olacak şekilde rutin oluşturmak için plan yaptım.
Her gün 50 sayfa kitap okuma kararı aldım, uzunca süre kitap almayacağım zira okunmayı bekleyen 32 kitabım var.
İbadetlerimi çok aksattım onlara başlamak niyetindeyim en azından her gün 1-2 sayfa Kuran-ı Kerim okumak istiyorum. Bunun için internetten tecvidleri renkli gösteren Kuran sipariş ettim aynı zamanda kare kodu var okutup bende takip edeceğim.
Kızım ile pek verimli vakit geçiremiyordum ikimiz için oyun planı belirledim, oyuncaklarını kutuladım haftalık dönüşümlü çıkaracağım.