Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar. Daha önceden yazmıştım orada kaldi simdi yeni üyelik aldim.
Elecda, hatirlarsan denetcilik üzerine konuşmuştuk. Ben denetim yapan bir kamu kurumunda çalışıyorum. 2 sene kadar Ankara da çalıştım. 5 seneye yakın memleketimden. Kurumda kadrolu olarak Uzmanlar var bir de sözleşmeli olarak dis uzmanlar var. Tüm sektorler ayrılmış durumda urun üretim denetimleri, hizmet denetimleri yapılıyor. Bir de kalite ayağı var sistem denetimleri adi altında sektörden bağımsız kalite denetimleri oluyor. Sözleşmeli olarak tam zamanlı veya kismi zamanlı çağrıya dayalı olarak calisilabiliyor.
Bunun dışında TURKAK ta denetcilik yapanlarda var ama onun koşulları biraz daha farklı sanirim.
Evet hatırlıyorum. Ben de sınavı geçtim, sertifika yeni elime ulaştı. Ancak belgelendirme kuruluşları gözlemci denetçi süreci için pek yardımcı olmaya hevesli değiller:) Eğitmen, irtibatta olduğu kurumlara özgeçmişimi ulaştıracak bakalım. Umarım bir sonuç çıkar

Örnek olması açısından haftalık yemek planlarını paylasmani rica ediyorum :)
Tabi paylaşırım. Önümüzdeki hafta için planı yaptım.

Pazartesi: Nohut-Bulgur Pilavı
Salı: Etli Patlıcan Yemeği-Şehriye Pilavı
Çarşamba: Bezelye Yemeği-Pirinç Pilavı
Perşembe: Kabak-Biber Dolması-Salçalı Makarna
Cuma: İzmir Köfte
Cumartesi: Pizza
Pazar: Fırında Etli Yemek

Bunlara çorba ekleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar, bugün kızların başında evdeydim; burun akıntıları hafif öksürükleri var maalesef. Kasımdan buyana ilk kez hasta oluyoruz buna da şükür 🙏 onun dışımda bu ara herşeye karşı motivasyonum ve enerjim çok düşük. Bana keyif veren pek az şey oluyor. Hayata karşı direncim çok düştü oyle oluncada en ufak aksaklık da çabuk demoralize oluyorum🙄 Korona bitsin istiyorum artık bahar gelsin, gerçek bi bahar. Gezi programları yapalım, dost ve ailelerimizle keyifli sofralar kuralım.. 🙏sağlıklı günler diliyorum hepinize
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce toparlar kızlar. Belirsizlik hem mevsimsel olarak hem de covid açısından hepimizin yaşam enerjisini aldı götürdü sanırım.

Günaydın ben yaptıklarımdan başlayayım o halde. Bulantım az iken masayı parçalara ayırdım ve attım. Kuruyan çiçekleri ve kullanmadığım çantayı da attım. Çamaşır yıkadım katladım. Bulaşıkları biraz azalttım bugün devam edicem. :KK66:
Güne hızlı başlamışsın, tebrik ederim. Ben uyuya kalmışım sabah. Annenin uyuya kalması sabah ciddi kaosa sebep oluyor:işsiz:
Günün ilk başarısı olarak apar topar kahvaltı hazırlayıp Ela’yı dersine yetiştirmeyi başardım:)

Günaydın herkese, Dün bir kaç video izlemiştim. Tam da yazıları okurken Paylaşmak istedim
Güne başlamadan önce Evrene sorular sorun (Enerji ve çoşku ile)
Bugün hayatıma neler katabilirim?
Bugün beni mutlu edecek neler olabilir?
Benim gerçeğim,düşlediklerim nerede ve nasıl bulabilirim?
Bugün kendime işime, cocuguma neler katabilirim? gibi gibi siz cogaltabilirsiniz..
Sanırım hepimizin biraz iç motivasyona ihtiyacımız var.

Günaydın herkese, Dün bir kaç video izlemiştim. Tam da yazıları okurken Paylaşmak istedim
Güne başlamadan önce Evrene sorular sorun (Enerji ve çoşku ile)
Bugün hayatıma neler katabilirim?
Bugün beni mutlu edecek neler olabilir?
Benim gerçeğim,düşlediklerim nerede ve nasıl bulabilirim?
Bugün kendime işime, cocuguma neler katabilirim? gibi gibi siz cogaltabilirsiniz..
Sanırım hepimizin biraz iç motivasyona ihtiyacımız var.
Hep bahsettiğim sabah sessizlik zamanı bu sorular için çok uygun bence. Özellikle gündoğumunu seyrederken başlayan güne ilişkin niyetlerimi geçiriyorum içimden. Benzer şeyler düşünüyorum.

elecda elecda tabiii ki varım.

kavs-i kuzah kavs-i kuzah mükemmeliyetçilik tehlikeli kavram. Denge şaşınca hiç bişey yapmıyor hale geliyor insan. Ben de de ya hep ya hiç “ mantığı var da onu kırmaya gayret ediyorum.
Sahih sen bu konunun en başından beri varsın. Hem bana hem arkadaşlara katkının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Hiç tanışmamış olsak ta bu hayatta kendimi en yakın hissettiğim insanlardan birisin. Bil istedim ❤️

Sabah geç kalınca hadi kendime sevdiğim simitçide kahvaltı ısmarlayayım dedim. Kahvaltıdan sonra avm’ye gittim. Ela’ya tayt, İpek’e de kreş için panduf aldım. Tam swaroski’nin önünden geçerken dedim ki bir de ben varım:) Uzun zamandır istediğim yarım tur yüzüğü aldım kendime:)

Eklentiler

• 5FC79757-178E-4837-B849-E711E0B8D066.jpeg
    5FC79757-178E-4837-B849-E711E0B8D066.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 158
Hava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.

Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz ik bir iş çin, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))
Ben de varım dediğim anda karışık bir iş geldi önüme. Tam da rutine bağlayacaktım.

Bugün ciddi kararlar ilave ettim hayatıma. Ayrı bir yerde yatırıma başladım. Eşimin haberi yok çok az bir miktar şu anlık. Hatrı sayılır tutar olunca söyleyeceğim.
Diyete başladım, ailemi daha sağlıklı beslemek için haftalık yemek planı yaptım.
İş hayatım için ajandayı daha verimli kullanmaya başladım.
Evim için her gün bir oda ve 1 saat olacak şekilde rutin oluşturmak için plan yaptım.
Her gün 50 sayfa kitap okuma kararı aldım, uzunca süre kitap almayacağım zira okunmayı bekleyen 32 kitabım var.
İbadetlerimi çok aksattım onlara başlamak niyetindeyim en azından her gün 1-2 sayfa Kuran-ı Kerim okumak istiyorum. Bunun için internetten tecvidleri renkli gösteren Kuran sipariş ettim aynı zamanda kare kodu var okutup bende takip edeceğim.
Kızım ile pek verimli vakit geçiremiyordum ikimiz için oyun planı belirledim, oyuncaklarını kutuladım haftalık dönüşümlü çıkaracağım.

Hoş geldin :KK50:
Kendinden biraz bahseder misin?
Hoşbulduk, teşekkür ederim.
Bir kızım var, vaktimi onunla geçiriyorum. Geçenlerde ikinci gebeliğim sonlandı ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Onun psikolojisini atlatmaya çalışıyorum. Mesela bugün tekrar küpe takmaya başladım:) tekrar spora başlar gibi yaptım. Yenilenmeye çalışıyorum.
Herkese mutlu ve huzurlu bir gün dilerim. 🙂

Hava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.

Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz için, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))
Ben de varım
Bu ara biraz karışık olaylar var hayatımda. Benimde dışımda elimden bir şey gelmiyor ama tüm ailemi doğal olarak tüm hayatımı etkiliyor.
Eşimle de limoniyiz. Evde ortak karar verip bir düzen kuramıyoruz ipin ucu iyice kaçtı.

Bu sabah servis beklerken kendimi motive edecek birşeyler bulsam demiştim. Bu sayfayı açarken de beni dürtecek bir şeyler olacağını hissettim veee tam da bu yazıyı buldum.

Paylaşımların bana ışık olacağını hissediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Sahih sen bu konunun en başından beri varsın. Hem bana hem arkadaşlara katkının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Hiç tanışmamış olsak ta bu hayatta kendimi en yakın hissettiğim insanlardan birisin. Bil istedim ❤️
Teşekkür ederim ❣️ Birbirmizii güzeleştirmek ve kendi en iyi versiyonumuza Ulaşmak için birlikteyiz

Ben de varım dediğim anda karışık bir iş geldi önüme. Tam da rutine bağlayacaktım.

Bugün ciddi kararlar ilave ettim hayatıma. Ayrı bir yerde yatırıma başladım. Eşimin haberi yok çok az bir miktar şu anlık. Hatrı sayılır tutar olunca söyleyeceğim.
Diyete başladım, ailemi daha sağlıklı beslemek için haftalık yemek planı yaptım.
İş hayatım için ajandayı daha verimli kullanmaya başladım.
Evim için her gün bir oda ve 1 saat olacak şekilde rutin oluşturmak için plan yaptım.
Her gün 50 sayfa kitap okuma kararı aldım, uzunca süre kitap almayacağım zira okunmayı bekleyen 32 kitabım var.
İbadetlerimi çok aksattım onlara başlamak niyetindeyim en azından her gün 1-2 sayfa Kuran-ı Kerim okumak istiyorum. Bunun için internetten tecvidleri renkli gösteren Kuran sipariş ettim aynı zamanda kare kodu var okutup bende takip edeceğim.
Kızım ile pek verimli vakit geçiremiyordum ikimiz için oyun planı belirledim, oyuncaklarını kutuladım haftalık dönüşümlü çıkaracağım.
Başarılar dilerim
Bir de diyanetin zoom üzerinden kur an öğretimi var
İlçendeki görevliler tarafından

Ben 3-4 aydır eğitim alıyorum
Kendim tecvidli okuyabiliyorum hamd olsun
Çok mutluyum
Yıllardır istediğim ve hep başlayıp devam edemediğim bi eğitimdi
Online olması müthiş
Eksiğin varsa tavsiye ederim

Şu saate kadar yediklerime çok dikkat ettim
Diyetisyenle beslenme programı yapıp daha önce uyguladığımdan , ne yenir ne yenmez kendim için biliyorum. Uyguladım
Ama şu saatte inanılmaz açlık krizi yaşıyorum.
Canım nasıl çikolata istiyor
Nasıl anlatamam
Ama dayanmam gerek.

bu fotoğrafta oğluma hamileydim henüz 1aylık
Kilom 73 idi-38bedendim
İdealim 67-68 en fazla 70.
Sonrasında hantallık baş ağrısı bel ağrısı..
Sizleri bir süre meşgul edicem- diyet ve spor styleeee
...
Başlangıç 81.4 🙄
..
İnsilün direncim var. Polikistik oveer ve d vitamini eksikliği de .
hepsi bir olup kilo vermemi engelliyor
Açlık krizleri de cabası.
...
şimdi bi ara öğün yaptım - 4-5 kuru üzüm ve maden suyu
..
hadi bakalım

Eklentiler

• E8392654-3D69-4D2B-82FF-5F7D15A127ED.jpeg
    E8392654-3D69-4D2B-82FF-5F7D15A127ED.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 131
X