Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadakatsiz de selçuku oynayan tarik emir tekini oyunculuğu mükemmel adam abd de drama oyunculuk okumuş okuduğu halde rolü hakkını veriyor:) ayni zamanda şevval şamın oğlu :)Mersin demisiniz? Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin, insan diziden çok etkileniyor tabi ama dizi de kazanın sonucu üst üste hatalar yapılmasına baglanıyor sanırım( daha 3. Bolumdeyim). Konu çok teknik umarım hepimiz için en iyisi olur.
Cansu dereyi bende çok seviyorum, onun o soğukluğunu cidden çok çekici buluyorum fakat oyunculukta iyi değil ya bi benim görüşüm değil genel olarak daha önceki işlerinde de dillendirilen bir şey bu. Dizi de asya karakterini duruşu alkışlık ama. Kadın hayatı ne zor yaa
Örnek olması açısından haftalık yemek planlarını paylasmani rica ediyorum :)Selamlar hanımlar,
Dün akşam 5’te eve girdim. Odak noktam, İpek’in odasıydı. Nevresimini değiştirdim, kirlileri ile birlikte makineye attım. Beraber odasının tozunu aldık. Kurumuş hamur parçaları ve boş oyun hamuru kutuları vardı. Onları attık. Çekmecelerini düzenledim. Küçülen bir parçayı attım. Sonra mobilyaları çekip arkalarını süpürüp sildim. Halısını süpürüp kaldırdım. Robotu odaya gönderdim. 2 kere süpür sil şeklinde ayarladım. Bütün bu işler yarım saatte bitti.
Akşam yemeği için mercimek çorbası, içli köfte, fırında makarna ve köz salata yaptım. Yemekten sonra eşim mutfağı topladı, çayı demledi.
Çaydan sonra kızlarla takıldık biraz. Ela’yı yatırdım önce, sonra da İpek’i. Kendim de biraz kitap okuyup yattım.
Planlarım doğrultusunda geçirdiğim verimli bir akşam oldu.
Dün Tolstoy’un “İnsan Ne ile Yaşar” kitabını okudum ve hiç beğenmedim. Kendisinin çok yoğun mesaj kaygısı var. Bu tarz yazıları okumaktan hoşlanmıyorum.
Bugün Kuyucaklı Yusuf’a başladım. Tolstoy’dan sonra Sabahattin Ali bir iyi geldi bana:)
Dün haftalık yemek planını yaptım. Biraz gecikmeli oldu bu hafta. Sabah çiftliğe gidip alışveriş yapıp eve bıraktım. Akşama sütlü mısır çorbası, bezelye ve pirinç pilavı var. Odak noktam da Ela’nın odası olacak.
Bugün diğer evdeyim. Kitap okuyup, film seyrederek bir gün geçirmeyi planlıyorum.
Herkese verimli bir gün diliyorum
Merhaba sahihuban, senin de sıkı bir takipcinim :)Topiğimiz pek sessiz .
hadin birbirimize destek olalım
ben hala toparlayamadım.
ev düzeni tamamdır
Dün evimi temizledim
Wcler bugün yıkandı
Çamaşırlar yıkandı - kuruyunca katlicam
bugün eşim geliyor -yemekler hazır.
eşim gelince kendi kendime ve arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum
Kendime vakit ayırmadıkça ne enerjim kalıyor ne de isteğim
Böyle hantallll bişi oluyorum
Ama bu ben değilim
vizeler de yaklaşıyor çalışmalara devam etmem gerek
kalkıp bi tatlı yapiiim eşim ve oğlum çok seviyor Ben de tabi. Sonra da en çok kilo alam ben oluyorum
yaptıkça buraya daha sık yazacağım ki motivasyonumuz daim olsun
Merhaba sahihuban, senin de sıkı bir takipcinim :)
Ben de sıfırdan bir duzen oturtmaya çalışıyorum. Evlilik heyecanı ile kullanissiz mobilyalar, gereksiz eşyalar almışım. Es tarafi da göçmen olunca bir ıvır zıvır aldı başını gitti. Ama artık küllerimden doğuyorum :)
İlk olarak yatak odamin konumunu değiştirdim büyük odaya geçtim. Zira kizim 3.5 yaşında ama hala bizimle uyuyordu sonunda ayrı yatağa ikna ettim ama bizim odamıza. Yaza ayırmayı düşünüyorum.
Salondaki yemek masami kaldırdım asagi kattaki odama koydum. Büyük salonda sadece kitaplık olarak kullandığım gümüşlugüm ve tv ünitesi olarak kullandığım konsolum kaldi.
İyileştirmeleri devam edecegim
Merhaba arkadaşlar, bugün kızların başında evdeydim; burun akıntıları hafif öksürükleri var maalesef. Kasımdan buyana ilk kez hasta oluyoruz buna da şükür onun dışımda bu ara herşeye karşı motivasyonum ve enerjim çok düşük. Bana keyif veren pek az şey oluyor. Hayata karşı direncim çok düştü oyle oluncada en ufak aksaklık da çabuk demoralize oluyorum Korona bitsin istiyorum artık bahar gelsin, gerçek bi bahar. Gezi programları yapalım, dost ve ailelerimizle keyifli sofralar kuralım.. sağlıklı günler diliyorum hepinize
Benim de pek birşeye yetiştiğim söylenemez bu aralar. Bir şeyi odak olarak belirlesem de yeterli gelmiyor. Benim de enerjim yetmiyor. Olduğu kadar desem, işler birikiyor. Eşim yoğun çalışıyor zaten. Bakalım...
Bende telefonu elime alınca bırakamıyorum. Buna kısıtlama getirmeliyim.nolmuş bize yahu.
Hepimizde enerji yetersizliği, isteksizlik, keyifsizlik.
Hep birlikte silkeleyelim şu tozları yahuuuu
*eşim geldi. Yemek yenildi.
*ütü yaptım. Çamaşır katlayıp yerleştirdim.
*tatlılar yendi.oğlumla eşim uyudu
*vizelerden bir konu bitirdim.
-ben yıllardır tv den dizi takip etmeyen biriydim. Noldu bana her gün tv karşısında en az 2 saat geçirmeye başladım.
Haftada iki dizi yeter yahu. O da iş yaparken izlemeliyim.
*şimdi duş ve namaz vakti
-cilt bakımımı da yapayım
Bende katılabilirim bu ara canım hiç birşey yapmak istemiyor bir türlü rutin tutturamıyorumHava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.
Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz için, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))
Kendime hiç güvenemesem de denenebilir gözüküyor. Erken havlu atabileceğim notumu düşerek varım diyorum en azından niyetimiz belli olsunHava değişiminden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama hepimizde bir enerji düşüklüğü var.
Aklıma şöyle bir fikir geldi. Her gün kendimiz için, annelik için ve evimiz için neler yaptığımızı listelesek nasıl olur? 3 Böylece yapamadıklarımıza değil de yapabildiklerimize odaklanırız ve burada paylaşmak da motivasyonumuzu arttırır. Varım diyen el kaldırsın:))