Popüler Konu Verimli Rutin

Bak diğer ayar olduğum konu “Hadi yemek hazır” diye seslenince İpek geliyor, yemeğini yiyor ve kalkıyor. Ela’nın süreci istisnasız şu şekilde ilerliyor:

- Hayır gelmeyeceğim
-Niye sizinle yemek yemek zorundayım?
-Beraber yemek işini kim çıkarmış?
-Gene mi nohut, ben bunu yemem, mantı istiyorum.
- Selena’da betüş kızlarına hiç kızmıyor, sen niye böyle oldun?
-Niye anneyi değiştirmiyoruz, bu haksızlık
-Ben bu yemekten 3 kaşık yerim
- Vazgeçtim, 2 kaşık yeter bu nohuta
- Bence eskiden bu yemeği düşmanlara yediriyorlarmış

Sonuç geçen süre 1 saat, yenilen yemek miktarı 1 kaşık nohut:ruh:
Hahaa koptum ya 🤣 yok benim oğlanın gözü daha o kadar açılmadı 😅

Günaydın Hanımlar,

Sabah sakince güneşin doğuşunu seyrederken, keyfim İpek’in aneeeee diye böğürmesi ile sona erdi:işsiz: Yarım saatten fazla tepinerek ağladı, yanına da yaklaştırmıyor. Oturdum bekledim ben de napayım. Sonra benim yoga ve meditasyon yalan oldu tabi. İpek sakinleşince Ela’yı kaldırdım. Kahvaltı yaptık, Ela’yı okula bıraktım, diğer eve geçtim.

Bugün iş ile ilgili çok az işim var. Onları halledip, Forrest Gump’u tekrar seyredeceğim. Yıllar önce seyretmiştim. “Run Forrest Run” cümlesi dışında hiçbir şey hatırlamıyorum🙈

Şeker Portakalını bitirdim. Onu da hatırlamıyormuşum. Çok çok güzeldi. Dün Simyacıya başladım. Onu da yanlış hatırlamıyorsam lisede okumuştum. Bu ara kendimi güncellemeye aldım:)
tom hanks in filmleri hayli mükemmel oluyor.

will smith in umudunu kaybetme filmi merak ediyorum gerçi hala izleyemedim.
böyle motivasyon filmlerine bayılıyorum :)

tom hanks in filmleri hayli mükemmel oluyor.

will smith in umudunu kaybetme filmi merak ediyorum gerçi hala izleyemedim.
böyle motivasyon filmlerine bayılıyorum :)
Hakikaten düşündüm de Tom Hanks’in bütün filmleri çok iyi. Umudunu kaybetme o kadar güzel bir film ki en kısa zamanda izlemeni tavsiye ederim.

2 çocuklu hayat oldukça yorucu ama güzel. Bazen çok bunalıyorum bitmeyen işlerden ama sonra düşünüce hayatımın en yorucu fakat en anlamlı günlerini yaşadığımı düşünüyorum. İkinciyi daha keyifle, geçeceğini bilerek, daha çok öpe koklaya büyüttüm ben. Senin de öyle olur umarım.

Şeker portakalının yazarının kendi çocukluk hikayesiymiş. Maddi durumu kötü ailelerin çok çocuk sahibi olup, o çocuklukların acı içinde geçmesine sebep olmaları çok üzücü ve nedense dünyanın her yerinde aynı şekilde durum.

Ben de Yer Altından Notlar’a başlıyorum bugün. 1984’ü ve İçimizdeki Şeytan’ı okumadım. Bitirince yorumlarını paylaşırsan sevinirim.💕
İnşallah. Yazdıkların bana iyi hissettirdi 🥰 gerçekten yorucu ama anlamlı.
Kendi hikayesi olduğunu bilmiyordum, çok acı.
Kitaplar bitince paylaşırım tabi.
Evde olan annelerin çocuklarıyla rutinini merak ediyorum, paylaşmak isteyen olur mu? bir sürü şey planladım gün bitmiyor🤣
Allah yardımcımız olsun😊

İnşallah. Yazdıkların bana iyi hissettirdi 🥰 gerçekten yorucu ama anlamlı.
Kendi hikayesi olduğunu bilmiyordum, çok acı.
Kitaplar bitince paylaşırım tabi.
Evde olan annelerin çocuklarıyla rutinini merak ediyorum, paylaşmak isteyen olur mu? bir sürü şey planladım gün bitmiyor🤣
Allah yardımcımız olsun😊
Bana da hafta sonları bitmiyor:)) Ama iki
çocuğun şöyle bir faydası var. Birbirlerini eyliyorlar bir şekilde. Olmadı kavga ediyorlar. Ben fiziksel olarak birbirlerine zarar vermedikleri sürece kavgaya müdahale etmiyorum. Kavga çıkınca hemen gidip kendime kahve yapıyorum:))

Bana da hafta sonları bitmiyor:)) Ama iki
çocuğun şöyle bir faydası var. Birbirlerini eyliyorlar bir şekilde. Olmadı kavga ediyorlar. Ben fiziksel olarak birbirlerine zarar vermedikleri sürece kavgaya müdahale etmiyorum. Kavga çıkınca hemen gidip kendime kahve yapıyorum:))
Sen kahve yaparken onlar ne yapıyor

Ay evet yaa, çok severdim onu. Ölü Ozanlar Derneğinin filmini tekrar seyredeceğim. Kitabını da aldı . Kitabı okuduktan sonra seyrederim filmi
Kitabını 2 kez filmini sayısız kez izledim. Filminin ingilizce sunumunu yapmıştım üniversitede

Birbirlerini yiyorlar:)) Ama fark ettim ki tartışmalarına karışmazsam daha çabuk halledip oynamaya devam ediyorlar. Karışırsam birini haklı diğerini haksız ilan etmem gerekiyor ve bu durum sıkıntı yaratıyor.
Çok haklısın aslında ama küçük konuşamıyor daha 20 aylık koruma gereği hissediyorum

Ay evet yaa, çok severdim onu. Ölü Ozanlar Derneğinin filmini tekrar seyredeceğim. Kitabını da aldı . Kitabı okuduktan sonra seyrederim filmi
Ölü Ozanlar Derneğinin filmi kitapla çok tutarlı. Hayalkırıklığı yaşatmayan filmlerden biri

Çok haklısın aslında ama küçük konuşamıyor daha 20 aylık koruma gereği hissediyorum
Erkek çocuklarının ilişkisi daha farklı olabilir. Ela İpek’e hiç zarar vermeye çalışmadı şimdiye kadar. Bık bık konuşup, dil falan çıkarıyor maksimum. Benim küçük ablaya saldırma eğiliminde. Ben genelde büyüğü korumaya çalışıyorum:)

Erkek çocuklarının ilişkisi daha farklı olabilir. Ela İpek’e hiç zarar vermeye çalışmadı şimdiye kadar. Bık bık konuşup, dil falan çıkarıyor maksimum. Benim küçük ablaya saldırma eğiliminde. Ben genelde büyüğü korumaya çalışıyorum:)
Anlıyorum, haklısın erkekler daha hareketli, bilinçli zarar çok nadir veriyor o da hafif şekilde ama bilinçsizce bazen ciddi zararlar veriyor. Offf denge kurmak çok zor çok.

Bak diğer ayar olduğum konu “Hadi yemek hazır” diye seslenince İpek geliyor, yemeğini yiyor ve kalkıyor. Ela’nın süreci istisnasız şu şekilde ilerliyor:

- Hayır gelmeyeceğim
-Niye sizinle yemek yemek zorundayım?
-Beraber yemek işini kim çıkarmış?
-Gene mi nohut, ben bunu yemem, mantı istiyorum.
- Selena’da betüş kızlarına hiç kızmıyor, sen niye böyle oldun?
-Niye anneyi değiştirmiyoruz, bu haksızlık
-Ben bu yemekten 3 kaşık yerim
- Vazgeçtim, 2 kaşık yeter bu nohuta
- Bence eskiden bu yemeği düşmanlara yediriyorlarmış

Sonuç geçen süre 1 saat, yenilen yemek miktarı 1 kaşık nohut:ruh:
Ah elacık. Gözüm çok korktu valla🙄

Neden herkes herkesin her şeyine karışıyor.
saygı duymak çok mu zor
Neden akıl vermek zorunda hissediyor bazıları
Uyarmak ayrı eleştirmek yargılamak ayrı
....

Üçüncü kişilerle bir araya geldiğimizde maske takıyoruz ailece. Dikkat etmeye gayret ediyoruz. Görümceyuslar da bizim maske takmamıza “ takmışlar ..
Sorgulamalar aman yargılamalar gına geldi..
Ha bi de “ aman kafana takma ya bu kadar boşver , rahat ol“ diyenler in üzerine atlayasım var....öyle deyince takılmıyor zaten....
.....
Bööööö geldiiiii

...
gece gece şartellerim attı kusura bakmayın kızlar... amaaaa yazmasaydım çatlicaktım...

Neden herkes herkesin her şeyine karışıyor.
saygı duymak çok mu zor
Neden akıl vermek zorunda hissediyor bazıları
Uyarmak ayrı eleştirmek yargılamak ayrı
....

Üçüncü kişilerle bir araya geldiğimizde maske takıyoruz ailece. Dikkat etmeye gayret ediyoruz. Görümceyuslar da bizim maske takmamıza “ takmışlar ..
Sorgulamalar aman yargılamalar gına geldi..
Ha bi de “ aman kafana takma ya bu kadar boşver , rahat ol“ diyenler in üzerine atlayasım var....öyle deyince takılmıyor zaten....
.....
Bööööö geldiiiii

...
gece gece şartellerim attı kusura bakmayın kızlar... amaaaa yazmasaydım çatlicaktım...
Bu ülkede nedense insanların seçimlerine saygı duyma konusunda genel bir sıkıntı var.

X