12 sene masallah dayanmış eşyalar
mimar iyi fikir, ama biraz maliyetli olabilir. Biz de yeni eve geçince yenilemeye basladık esyaları ama hiç acelemiz yok. Ben biraz takım şeylerden hoşlanmıyorum, bi 3lü deri koltuk beğendik aldık, sonra bi koltuk daha. Berjer tipine hala karar veremedik mesela. Yemek odam tepe mobilyadandı ve hiç hasarı yok. Onun konsolunu kestik küçülttük ayak takıp boyuyacağız, yani tam o ebatta renkli bir konsol istiyorduk neden elimizdekini değerlendirmeyelim dedik
3 hafta kadar once kitaplık siparişi verdik, tüm duvara, deri koltuk biraz içine girecek gibi, koltuk üstüne aplikler düşünüyorum. Salonum küçük bir salon değil ama fazla büyükte sayılmaz, o nedenle yemek kısmı ve oturma kısmı alanını agaçları seperatör olarak kullanıp alan bölümlemesi yapmaya çalışıyoruz. Salon camın onune minimal berjerler seçip bitkilerle biraz bohem bir hava estirmeyi düşünüyorum. Kitaplık siyah metal, merdivenli ve ahşap raflı onununla ve deri koltukla hafif loft tarzı olacak, yemek alanındada sandalye seçimine gore baska bir tarz. Ben karıştırmayı sevdiğimi fark ettim bu nedenle bu evde yavaş yavaş gidip baska bir yere benzemeyen biraz eklektik tarzda hikayeleri olan yaşayan bir ev olsun istiyorum
YouTube da dairenin videolarını izliyorum surekli pinterestten de çıkmıyorum. Bakalım neler olacak