Kızlar hepinizin fikrini merak ettiğim bir konum var...
Ailemin tercihi nedeni ile 20 yıl önce "işletme" okumuş, sonrasında iş güç sahibi olmuş, işinde başarılı ve başarımın karşılığını alan birisiyim çok şükür.
Fakat istediğim bir bölüm var ki, yıllardır içimde uhde. Aklım fikrim hep o bölümde, Türkiye'de fazla tutulmayan ama benim içimdeki öğrenme aşkını bir türlü dindiremediğim, okursam sornasında bir meslek olarak yapmayacağım, kendimi tatmin edeceğim, sürekli okumalar yapacağım bir bölüm. Bana katkısı çok olacak. Bundan eminim. Kendimi sürekli o okulda, o bölümde hayal ediyorum.
Önümüzdeki yıl (mayıs gibi) işten çıkmak istiyorum artık. Yaş dışında emeklilik için tüm şartları doldurdum. Bu kadar maaşı ve bu şartlardaki şirketi bırakmak bazılarına bu zamanda delilik yada şımarıklık gibi gelse de ben artık " özgür " ve "istediğimi" yapmak istiyorum. Eşimden yana sıkıntım yok şükür, 3.öğrencisi de ben olurum: ) Çok şükür maddi anlamda bir tereddütüm yok.
Yeniden üniversiteye girmek istiyorum. Açıköğretim denedim ama yapamadım. İstediğim üniversitede, istediğim bölüm için dershaneye gitmek ve bir sene belli bir disiplinde çalışmak istiyorum. Bunu yapabilecek potansiyeli kendimde görüyorum.
Kafamı kurcalayan, 20 li yaşlardaki bir çocuğun hakkına girmiş olur muyum?
Bir de matematik konusunda bayağı hamlamışım, onu nasıl kendi kendime halledebilirim.
Dershanede 16-17 yaşlarındaki çocukların içinde garip mi kalırım.