How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Verimli Rutin

elecda elecda canım ev fikri gerçekten çok iyi, aslında aylık kiralanabilen senin eve de yakın çalışma alanları olduğunu biliyorum ben de, değerlendirilebilir. Tabii kitap, kahve, battaniye üçlüsü için uygun olmayacaktır kirası nispeten daha uygun olsa da 😄

İki çocukla bazı şeyler daha kolayken bazı şeyler imkansız hale geliyormuş ben bile anladım 🙈🥳

Eğitimler konusunda ben daha lisans odaklı baktığım için alternatifleri bilemiyorum biraz araştırayım öyle yazayım 😘

1+0 daire alma sansınız varmı kiralamak yerine alsanız kira gibi ödeme sansınız olabilir satılık varsa iyi olur sizin için bu firsati hiç kaçırma derim bu benım fikrimdir :)
Maalesef bu civarda evler çok pahalı. 1+0 daireye 250.000 lira istiyorlar.:işsiz:
Ayrıca benim ihtiyacım 1 senelik. Evimdeki küçük canlılar tam gün okula gidince, böyle bir ekstra yere ihtiyacım olmayacak:)

elecda elecda canım ev fikri gerçekten çok iyi, aslında aylık kiralanabilen senin eve de yakın çalışma alanları olduğunu biliyorum ben de, değerlendirilebilir. Tabii kitap, kahve, battaniye üçlüsü için uygun olmayacaktır kirası nispeten daha uygun olsa da 😄

İki çocukla bazı şeyler daha kolayken bazı şeyler imkansız hale geliyormuş ben bile anladım 🙈🥳

Eğitimler konusunda ben daha lisans odaklı baktığım için alternatifleri bilemiyorum biraz araştırayım öyle yazayım 😘
Aslında şöyle düşündüm. 1+0’a bir L koltuk bir çalışma masası bir de tv koyacağım. Böylece hem çalışma hem dinlenme alanı olacak bizim için.

Mesela dün gece doğru dürüst uyumadı. İki saat uyusam beni bütün gün götürür ama bizim evde imkansız:işsiz:Aynı şekilde bir kahve içmeye ve biraz dinlenmeye de ihtiyacım var, klasik hafta sonu hali hiçbir şekilde oturmak mümkün olmuyor. Yakınımızda çocukları birkaç saat bırakabileceğimiz birileri olsaydı o zaman çok daha rahat olurdu.

Aslında şöyle düşündüm. 1+0’a bir L koltuk bir çalışma masası bir de tv koyacağım. Böylece hem çalışma hem dinlenme alanı olacak bizim için.

Mesela dün gece doğru dürüst uyumadı. İki saat uyusam beni bütün gün götürür ama bizim evde imkansız:işsiz:Aynı şekilde bir kahve içmeye ve biraz dinlenmeye de ihtiyacım var, klasik hafta sonu hali hiçbir şekilde oturmak mümkün olmuyor. Yakınımızda çocukları birkaç saat bırakabileceğimiz birileri olsaydı o zaman çok daha rahat olurdu.
Al benden de o kadar. Töbe insan haftasonunun gelmemesini ister mi? Valla bunalıyorum. Biz onlara yetemedikçe hırçın olmaya başladı bide benimkiler. Çok mutsuzum ☹️

Bence aşırı mantıklı bişey yapıyorsun. Onu söyleyecektim 🤣🤣🤣

Selamlar Hanımlar,

Evi tuttum:)) Bu sabah da İkea’ya gittim. L koltuk, çalışma masası ve sandalyesi aldım. Mutfak ve banyo için de birkaç parça eşya aldım.

Çarşamba günü eşyalar gelecek. Abonelik ve internet bağlantısını halletmem gerekiyor. Evden tabak, bardak, havlu gibi şeyleri getireceğim. Hafta sonuna ev yerleşmiş olur diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta 5 gün online eğitimim var. Bir aksilik çıkmazsa yeni evden alacağım eğitimi.

Karacanın filtre kahve ve türk kahvesi yapan ikili bir makinesi var. Onu da internetten sipariş verdim.

Evdeki tv’yi yenilemek istiyorduk ama İpek Hanım tv’ye sürekli birşeyler yapıştırdığı için cesaret edemiyorduk. Yeni tv’yi yeni eve alıp koyacağız. İpek Hanım biraz büyüdüğünde kendi evimize geçiririz.

Tam minimal bekar evi oluyor:))

Selamlar Hanımlar,

Evi tuttum:)) Bu sabah da İkea’ya gittim. L koltuk, çalışma masası ve sandalyesi aldım. Mutfak ve banyo için de birkaç parça eşya aldım.

Çarşamba günü eşyalar gelecek. Abonelik ve internet bağlantısını halletmem gerekiyor. Evden tabak, bardak, havlu gibi şeyleri getireceğim. Hafta sonuna ev yerleşmiş olur diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta 5 gün online eğitimim var. Bir aksilik çıkmazsa yeni evden alacağım eğitimi.

Karacanın filtre kahve ve türk kahvesi yapan ikili bir makinesi var. Onu da internetten sipariş verdim.

Evdeki tv’yi yenilemek istiyorduk ama İpek Hanım tv’ye sürekli birşeyler yapıştırdığı için cesaret edemiyorduk. Yeni tv’yi yeni eve alıp koyacağız. İpek Hanım biraz büyüdüğünde kendi evimize geçiririz.

Hayırlı olsun kolay gelsin.
Para yok ya ondan bana mantıklı gelmedi sanırım.😆
Umarım her şey yolunda gitsin. Keyfini çıkar.

Araba işini hallettik. Opel astra orta paket aldık 228 bine geldi. Önceki aracımızı da satınca ödemesi rahat oldu. Benim kendi evim kirada idi kiracımız çıktı şimdi içine ufak tefek tadilatlar yapalım diyoruz. Mutfak dolabı yatak odasında giyinme bölümüne dolap ve çamaşır odasına dolap olacak. Bana Ankara da önerebileceğiniz düzgün temiz çalışan bir dolapçı adresi verebilirseniz çok mutlu olurum.
Canım aracınoz hayırlı olsun kazasız belasız binin inşaallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🙈 planın çok mantıklı görünüyor iatek değil ihtiyaç belli ki ve dediğin gibi bir sene kadar sonra zaten ihtiyaç olmayacaktır ♥️

Selamlar Hanımlar,

Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. 😍😍

Selamlar Hanımlar,

Elecda çok sevindim, bir kaç fotoğraf atarsın kahve keyfi yaparken: )

İnsanın yalnız kalmaya o kadar çok ihtiyacı oluyor ki, seni çok iyi anlıyorum.

Umarım keyifli, bol bol kendinle kalabileceğin anların olur.:KK200:

Selamlar Hanımlar,

Elecda slm gelişmeleri hiç okuyamamıştım, hayırlı olsun ikinci eviniz😊 güzel fikir bence, inş hersey istediğin gibi devam eder👍

Hayırlı olsun kolay gelsin.
Para yok ya ondan bana mantıklı gelmedi sanırım.😆
Umarım her şey yolunda gitsin. Keyfini çıkar.

Canım aracınoz hayırlı olsun kazasız belasız binin inşaallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🙈 planın çok mantıklı görünüyor iatek değil ihtiyaç belli ki ve dediğin gibi bir sene kadar sonra zaten ihtiyaç olmayacaktır ♥️

Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. 😍😍

Elecda çok sevindim, bir kaç fotoğraf atarsın kahve keyfi yaparken: )

İnsanın yalnız kalmaya o kadar çok ihtiyacı oluyor ki, seni çok iyi anlıyorum.

Umarım keyifli, bol bol kendinle kalabileceğin anların olur.:KK200:

Elecda slm gelişmeleri hiç okuyamamıştım, hayırlı olsun ikinci eviniz😊 güzel fikir bence, inş hersey istediğin gibi devam eder👍
Çok teşekkür ederim Hanımlar :KK200:

Selamlar Hanımlar,

Bugün işe geldim. Yarın Ikea’dan mobilyalar gelecek. Abonelikleri açtırıp, temizlik yapacağım. Yarın ev epey yerleşmiş olur diye düşünüyorum. Perde ölçüsü alıp, internetten düz tül ve blackout perde siparişi vereceğim. Başka da birşey kalmıyor.

günaydın kızlar günlerinizi nasıl planlıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz mesela clsıan ve 4 yaşında olanlar cocoukla evle işle ilgili rutinlerinizi paylaşabilrimisiniz ev rutininin yemek listesiniz etkinlik maddi bir listeniz varmı

Kızlar hepinizin fikrini merak ettiğim bir konum var...

Ailemin tercihi nedeni ile 20 yıl önce "işletme" okumuş, sonrasında iş güç sahibi olmuş, işinde başarılı ve başarımın karşılığını alan birisiyim çok şükür.

Fakat istediğim bir bölüm var ki, yıllardır içimde uhde. Aklım fikrim hep o bölümde, Türkiye'de fazla tutulmayan ama benim içimdeki öğrenme aşkını bir türlü dindiremediğim, okursam sornasında bir meslek olarak yapmayacağım, kendimi tatmin edeceğim, sürekli okumalar yapacağım bir bölüm. Bana katkısı çok olacak. Bundan eminim. Kendimi sürekli o okulda, o bölümde hayal ediyorum.

Önümüzdeki yıl (mayıs gibi) işten çıkmak istiyorum artık. Yaş dışında emeklilik için tüm şartları doldurdum. Bu kadar maaşı ve bu şartlardaki şirketi bırakmak bazılarına bu zamanda delilik yada şımarıklık gibi gelse de ben artık " özgür " ve "istediğimi" yapmak istiyorum. Eşimden yana sıkıntım yok şükür, 3.öğrencisi de ben olurum: ) Çok şükür maddi anlamda bir tereddütüm yok.

Yeniden üniversiteye girmek istiyorum. Açıköğretim denedim ama yapamadım. İstediğim üniversitede, istediğim bölüm için dershaneye gitmek ve bir sene belli bir disiplinde çalışmak istiyorum. Bunu yapabilecek potansiyeli kendimde görüyorum.

Kafamı kurcalayan, 20 li yaşlardaki bir çocuğun hakkına girmiş olur muyum?
Bir de matematik konusunda bayağı hamlamışım, onu nasıl kendi kendime halledebilirim.
Dershanede 16-17 yaşlarındaki çocukların içinde garip mi kalırım.

Ailemin tercihi nedeni ile 20 yıl önce "işletme" okumuş, sonrasında iş güç sahibi olmuş, işinde başarılı ve başarımın karşılığını alan birisiyim çok şükür.

Fakat istediğim bir bölüm var ki, yıllardır içimde uhde. Aklım fikrim hep o bölümde, Türkiye'de fazla tutulmayan ama benim içimdeki öğrenme aşkını bir türlü dindiremediğim, okursam sornasında bir meslek olarak yapmayacağım, kendimi tatmin edeceğim, sürekli okumalar yapacağım bir bölüm. Bana katkısı çok olacak. Bundan eminim. Kendimi sürekli o okulda, o bölümde hayal ediyorum.

Önümüzdeki yıl (mayıs gibi) işten çıkmak istiyorum artık. Yaş dışında emeklilik için tüm şartları doldurdum. Bu kadar maaşı ve bu şartlardaki şirketi bırakmak bazılarına bu zamanda delilik yada şımarıklık gibi gelse de ben artık " özgür " ve "istediğimi" yapmak istiyorum. Eşimden yana sıkıntım yok şükür, 3.öğrencisi de ben olurum: ) Çok şükür maddi anlamda bir tereddütüm yok.

Yeniden üniversiteye girmek istiyorum. Açıköğretim denedim ama yapamadım. İstediğim üniversitede, istediğim bölüm için dershaneye gitmek ve bir sene belli bir disiplinde çalışmak istiyorum. Bunu yapabilecek potansiyeli kendimde görüyorum.

Bir de matematik konusunda bayağı hamlamışım, onu nasıl kendi kendime halledebilirim.
Merhaba. Bence kesinlikle yapmalısın. Ülkemizde artık o kadar çok fakülte var ki emin ol kimsenin hakkına girmezsiniz. Matematik konusunu da YouTube’dan ücretsiz halledebilirsiniz yada Online dershaneler var. Yaşınız kaç bilmiyorum ama insan hissettiği yaştadır boşverin. 😉 herkes hayallerinin peşinden koşmalı. Bende gastronomi okumak istiyorum ama hayat yolumun çok başındayım. Bakalım hayat bana ne gösterecek 😍😍

Merhabalar, üniversitedeyken bölümümüzde vardı böyle bir arkadaşımız. Gerçekten hayranlıkla bakmıştım o zamanlar. Belli bir yaş ve yaşantıdan sonra böyle yeniden sorumluluk alıp kendi için faydalı bir şey yapacak çok insan yoktur diye düşünmüştüm. Şimdi gerçekten de öyleymiş diyorum.

Eğitim bir haktır kimse kimsenin hakkına girmiyor emeğiyle kazandıktan sonra. Biz üniversiteye meslek kapısı olarak bakınca böyle bir düşünce geçiyor içimizden ama üniversite sadece meslek kazandırma yeri değil sonuçta.

Kesinlikle bu kadar çok istiyorsanız yapmalısınız. Yeniden aynı yollardan farkındalık ve olgunlukla geçmek çok keyifli olacaktır..

Back