- 28 Mart 2018
- 5.201
- 12.600
- 248
Ilk bölümlerde 2 çocuğunu, babasnn öldürdüğü annenin sevincini gördükçe izleyemedm devamını. Bir de kısa belgesel tadında yapımlar hariç sezonluk şeyler ben de izleymyrm. Bebeklerin yeni bölümlerini bebeğim uyudukça bakacgm.Selamlar Hanımlar,
Yolda seyrettiğim İnancın Hikayesinin bütün bölümlerini tamamladıktan sonra bugün itibariyle “Skin Desicion” a başladım. Biri estetik cerrahı diğeri güzellik uzmanı iki kadının, vücudu ile çeşitli sıkıntılar yaşamış insanların hayatlarını nasıl değiştirdiklerine ilişkin keyifli bir yapım.
Bugün öğle arasında “Kadınlar Nasıl Güçlenir” adlı kitabı bitirmeyi hedefliyorum. En kısa zamanda notlarımı paylaşacağım.
İşyerinde öğle aram 1 saat. Bu süreyi yemek, internet ve kitap olmak üzere 20’şer dakikalık 3 bölüme ayırdım.
İşyerinde pandemiden dolayı yemekhane kapalı. Dışarıdan söyleniyor ancak ben kilo almamak ve sağlıklı beslenme açısından sürekli dışarıdan yemek istemiyorum.
Bir iş arkadaşımın önerisiyle Arzum Foodie diye bir cihaz aldım. Kettle mantığı ile çalışıyor. İçinde çelik kaplar var. İçine su koyup, 10 dakika çalıştırınca yemekler ısınmış oluyor. Cihazı iş yerinde masamda bırakıyorum. Akşam yemeğinden kalanları kaplara koyup işe getiriyorum. Öğlen de cihazda ısıtıp yiyorum. İşyerinde benzer sıkıntı yaşayan varsa tavsiye ederim.
Merakla bekliyorum paylaşımlarını ❤