- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
sitenizde olabilir sorabilirsin ilgilenen olur mu diye.Üniversite öğrencisi güvenilir birini bulabilsem ne güzel olur aslında ama nasıl bulunur onu bilmiyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitenizde olabilir sorabilirsin ilgilenen olur mu diye.Üniversite öğrencisi güvenilir birini bulabilsem ne güzel olur aslında ama nasıl bulunur onu bilmiyorum:)
Aslında ben birşeyleri sürdürme konusunda genel olarak sorun yaşayan biriyim. Çabuk sıkılırım. Ancak bu özelliğimin hayatıma olumsuz etkisini fark ettiğimden beri, belirlediğim rutinleri sürdürmek konusunda ekstra çaba sarf ediyorum.Hani bir kelime varya hayranlık size onu duyuyrm. inanın yıllardır yazdklrnizi bebeğim yeni dogdugnda bir kaç günde okumstm ( şuan 13 aylık bebeğim) okudgnz kitaplrdn izldklrnze kadar o kadar kendmi buluyrm ki sadece benim sorunum rutini yapamama. Bunun sebebni soruyrm yillrdr kendme lisans ve doktorayı askeri okullarda yaptım ama hiç bir şekilde ordaki disipline de uyamadm. Sanirim küçüklükte yetisme tarzimiz diye konustk en son ablamla bunu asmaya calsyrm ama yine başa donuyrm.
Sizi merak edyrm bu rutinlernze nasıl bağlılık olstrblyrsnz bize biraz bahseder msnz? Sizi de bir dostum gibi hissdrk yazyrm teşekkür ederim ❤❤❤
Ne kadar güzel. Aile ile nasıl tanışmıştın?ben Istanbulda üniversitede ögrenciyken bakmistim öyle kac sene. sonra o bebekken baktigim cocuklar birgun kocaman olup dügünüme bile geldiler hey gidi günler.
Site çok büyük, 550 daire var. Küçük çocuklu birkaç aileyi tanıyorum sadece.sitenizde olabilir sorabilirsin ilgilenen olur mu diye.
Teşekkür ederimSeni okumak beni hem imrendiriyor, hem de enerjimi yükseltiyor. İnşaallah ben de kafamda kurup durduğum rutinlerimi hayata geçiririm.
Kolay ütü dediğin ürün nedir acaba?
bizim sokakta oturuyorlardi kadin Avusturalyaliydi nasil tanistik hic hatirlamiyorum inan. belki cocuklari sevdim oynadim yolda gecerken falan öyle olabilir. muhabbet kurduk bir sekilde. sen de üniversite ogrencisi baby sitter diye ilan asabilirsin ilgilenen olabilir sitede.Ne kadar güzel. Aile ile nasıl tanışmıştın?
Ünivesite zamanlarında ana okul öğretmenliği okuyan arkadaşlarım part time oyun ablalagi yapıyorlardı ama yakın tanıdık çevrelerine sanırım. Hem çocuk için eğitimli biri hem de öğrencilere ek gelir ana okullarına kreşlere danışabilirsiniz.Üniversite öğrencisi güvenilir birini bulabilsem ne güzel olur aslında ama nasıl bulunur onu bilmiyorum:)
Cevap verdgnz icin cok teşekkür ederim. Cok güzel yerlere değinmişsiniz günlük caliscklar listesi hazirlardm unideykn şimdi bunu yapmak istedklrm icin yapablrmAslında ben birşeyleri sürdürme konusunda genel olarak sorun yaşayan biriyim. Çabuk sıkılırım. Ancak bu özelliğimin hayatıma olumsuz etkisini fark ettiğimden beri, belirlediğim rutinleri sürdürmek konusunda ekstra çaba sarf ediyorum.
Sanırım öncelikle kendini tanımak, güçlü ve zayıf yönlerini tespit etmek gerekiyor. Kafamdakileri kağıda dökünce o işi yapabileceğime daha çok inananlardanım ben. Aklımdaki işi genellikle ertelemeye eğilimliyim ancak o işi günlük yapılacaklar listesine eklediğimde kendimi yapmak zorunda hissediyorum.
Bir de günlük yapılacaklar listesindeki işlerden yapabildiklerime sevinirim, yapamadıklarıma ise bugünlük böyle olsun der geçerim. Mükemmelliyetçilik, rutini sürdürme konusundaki en büyük engellerden biri bence. Genel mantığım bir sıfırdan iyidir şeklinde işliyor.
Sizin kişisel zamanınızın önemli kızmını çalan konuyu tespit etmeniz gerekiyor. Genel olarak kadınların üzerindeki ev işi yükü, kişisel zamanı tüketiyor. BU ülkede yaşayan bütün kadınların, kendinden sürekli olarak feragat etme, ailesi için kendini feda etme, evin temizliği ve düzeni üzerinden kendini gerçekleştirme, çocuğun yediği ve giydiği üzerinden annelik başarısı tanımlama eğilimi var. Çünkü hepimizin bilinç altında bu var. Bu şekilde yetiştirildik.
Ancak hayatta asıl önemli olanlar, bize öğretilenden çok farklı. Ev içinde arasız işlere koşturan bir anne, kendine de çocuğuna da vakit ayıramadığı için bir süre sonra tükenmiş ve gergin birine dönüşüyor. Uğruna kendini ve çocuklarını feda ettiği ev ise her gün tekrar kirleniyor. Ev işinde öncelikleri belirleyerek, abartıya kaçmadan bir rutin oturtmak, hem kendimize hem ailemize zaman kalmasını sağlar.
Sitenin güvenlik kısmına ilan yazablrsnz sanirim izin verirler buna. 550 kişilik ise mutlaka birileri çıkarSite çok büyük, 550 daire var. Küçük çocuklu birkaç aileyi tanıyorum sadece.
bizim sokakta oturuyorlardi kadin Avusturalyaliydi nasil tanistik hic hatirlamiyorum inan. belki cocuklari sevdim oynadim yolda gecerken falan öyle olabilir. muhabbet kurduk bir sekilde. sen de üniversite ogrencisi baby sitter diye ilan asabilirsin ilgilenen olabilir sitede.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederimÜnivesite zamanlarında ana okul öğretmenliği okuyan arkadaşlarım part time oyun ablalagi yapıyorlardı ama yakın tanıdık çevrelerine sanırım. Hem çocuk için eğitimli biri hem de öğrencilere ek gelir ana okullarına kreşlere danışabilirsiniz.
Yavrunuz daha çok küçükmüş. Zamanınızın olmaması çok normal, şu an hayatı akışa bırakma zamanı bence:)Cevap verdgnz icin cok teşekkür ederim. Cok güzel yerlere değinmişsiniz günlük caliscklar listesi hazirlardm unideykn şimdi bunu yapmak istedklrm icin yapablrm
Erteleme huyu da ben de çok var malesf. Aslında zamanımi en fazla alan konu değil de kişi Leon 13 aydırondan başka isim yok yardımcı ablamız var evin yemeğini, temizlgni, utü, çamaşır asmaya kadar her işi yapıyor iş konusuna zaman ayrmyrm ama.
Anda kalıp yaptığım her şeye kendimi veremiyrm. Belki de motivetimi en çok bozan şey aklıma taktgm kadro bulup öğrencilerime kavuşamam. Bu hayalle okudum doktoraya kadar ama yazdkca sanırm bu da enerjimi azaltyr.
Güzin abla gibi hisstm bir ansize yazarken birden aklıma gelen cıktı içimden. ❤❤
İyileşmene cok sevindim. İnşallah babanda tez zamanda senin gibi sağlığına kavuşup, aranıza döner. Allah yardımcısı olsun.günaydın kardeşlerim ...
tam bir ay önce bugün covid pozitif olduğumu öğrenmiştim. e devlette ilk gördüğüm an ne yapacağımı bilememiş, arından bakanlıktan aranıp, hastaneye gitmem gerektiği söylenmişti. akşam ezanı yeni okunduğu için namazımı kılıp oğlumla arabamıza bindik ve hastaneye gittik. sabaha kadar hastane işlemleri yaşadığım zorluklar, bekleyişler...
sabahında ilaçlarımı aldım ve karantinamız başladı. ertesi gün oğluma da test yapıldı ve o da pozitifti. herhangi bir semptom olmadı. doktor ilaç vermedi. 14 gün süresince evde birlikte vakit geçirdik. ilk zamanlar yataktan dahi kalkamadığım anlar oldu, ama ilaçları kullandıkça ve iyi beslendikçe toparlandık hamd olsun. o süreçte annemler babamlar , abimler de karantinadaydı ve babamda pozitif çıktı, hastanede tedavi gördü. ardından çıktı , yaklaşık 14 gün sonra karın ağrısı ile hastaneye alındı, pankreasında iltihap oluştuğu için tedaviye başlandı. iki gün yoğun bakım sonrası serviste hala tedavi görüyor. dualarınıza talibiz.
15 günün sonunda eşim de eve geldi. çok şükür daha iyi hissediyoruz artık.
ilk günler nasıl dışarıya çıkacağım korkusu ile döndüm durdum ancak eşimin desteği ve denemeleriyle yürüyüşlere çıktım sonrası market avm denemelerimiz oluyor.
pazartesi itibariyle ise işe başladım . ilk gün endişeyle inanılmaz tedirginlikle geçti. çok şükür şimdi daha iyiyim. zaten yarım gün çalışıyorum . eşimde bir süre burda sonrasında ist a işine dönecek.
14 gün süresince; suluboya çalışmaları yaptım.
çocuk kalbinde dini değerler eğitimi aldım online.
hala devam eden ingilizce eğitimi alıyorum o da online. bu beni inanılmaz motive ediyor. hayatta farklı çabaların içerisinde olmak yaşamı daha anlamlı kılıyor hamd olsun.
babamın hastanede olması omuzlarımı çöktürüyor, tez vakitte şifa için dualardayız. en ufak bir şey de bir dünya şey düşünüyor olarak buluyorum kendimi. bundan kurtulmaya çalıştım ama kurtulmaktan ziyade , kabul ederek ve farkında olarak devam etmeye çalışmanın daha faydalı olduğuna karar verdim.
kemal sayar ın kaygı çağı'' kitabını bu süreç için çok istifadeli. okuyorum . tavsiye ederim .
işte böyle dostlar..
sağlıkla güzellikle dolu günler diliyorum hepimize.
Geçmiş olsun canım. İnşallah baban da toparlanıp çıkar hastaneden en kısa zamanda.günaydın kardeşlerim ...
tam bir ay önce bugün covid pozitif olduğumu öğrenmiştim. e devlette ilk gördüğüm an ne yapacağımı bilememiş, arından bakanlıktan aranıp, hastaneye gitmem gerektiği söylenmişti. akşam ezanı yeni okunduğu için namazımı kılıp oğlumla arabamıza bindik ve hastaneye gittik. sabaha kadar hastane işlemleri yaşadığım zorluklar, bekleyişler...
sabahında ilaçlarımı aldım ve karantinamız başladı. ertesi gün oğluma da test yapıldı ve o da pozitifti. herhangi bir semptom olmadı. doktor ilaç vermedi. 14 gün süresince evde birlikte vakit geçirdik. ilk zamanlar yataktan dahi kalkamadığım anlar oldu, ama ilaçları kullandıkça ve iyi beslendikçe toparlandık hamd olsun. o süreçte annemler babamlar , abimler de karantinadaydı ve babamda pozitif çıktı, hastanede tedavi gördü. ardından çıktı , yaklaşık 14 gün sonra karın ağrısı ile hastaneye alındı, pankreasında iltihap oluştuğu için tedaviye başlandı. iki gün yoğun bakım sonrası serviste hala tedavi görüyor. dualarınıza talibiz.
15 günün sonunda eşim de eve geldi. çok şükür daha iyi hissediyoruz artık.
ilk günler nasıl dışarıya çıkacağım korkusu ile döndüm durdum ancak eşimin desteği ve denemeleriyle yürüyüşlere çıktım sonrası market avm denemelerimiz oluyor.
pazartesi itibariyle ise işe başladım . ilk gün endişeyle inanılmaz tedirginlikle geçti. çok şükür şimdi daha iyiyim. zaten yarım gün çalışıyorum . eşimde bir süre burda sonrasında ist a işine dönecek.
14 gün süresince; suluboya çalışmaları yaptım.
çocuk kalbinde dini değerler eğitimi aldım online.
hala devam eden ingilizce eğitimi alıyorum o da online. bu beni inanılmaz motive ediyor. hayatta farklı çabaların içerisinde olmak yaşamı daha anlamlı kılıyor hamd olsun.
babamın hastanede olması omuzlarımı çöktürüyor, tez vakitte şifa için dualardayız. en ufak bir şey de bir dünya şey düşünüyor olarak buluyorum kendimi. bundan kurtulmaya çalıştım ama kurtulmaktan ziyade , kabul ederek ve farkında olarak devam etmeye çalışmanın daha faydalı olduğuna karar verdim.
kemal sayar ın kaygı çağı'' kitabını bu süreç için çok istifadeli. okuyorum . tavsiye ederim .
işte böyle dostlar..
sağlıkla güzellikle dolu günler diliyorum hepimize.