Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin, seni burada gördüğüme çok sevindimNe güzel faydalı bir topikmiş burası bende vaktim oldukça sizleri okumaya çalışacağım❤
HoşbuldumHoş geldin, seni burada gördüğüme çok sevindim![]()
İyi olmana çok sevindim.
Nasıl geçti karantina süresi?
İyi olmana sevindim , resimler çok güzel olmuşAğrılarımın çok fazla olduğu günler oğluma dahi kalkıp bakamadım. O süreçte tablette vakit geçirdi. iki günün ardından toparlanmaya çalıştım ve legolarla su oyunlarıyla vakit geçirdik.
Kitap okumaya 5. Gün başlayabildim.
Suluboya seti aldırdım eşime videolarla suluboya öğreniyorum. Hiç yeteneğiM yok diye düşünürdüm ama inanılma terapi oldu ve güzel işler çıktı.
bir de bir haftadır zoom üzerinden ebeveynlikle ilgili bir eğitime başladım.
böyle işler beni ayakta tuttu.
yemek yapamadım yaptığımı yiyemedim- arkadaşlarım saolsun her gün yemek yapıp kapıya bıraktılar. Eşim alışverşimizi yaptı.
bol dua ile geçti.
ilk çalışmalarım
Eki Görüntüle 2687939
senin adına çok sevindim canım tekrar çok geçmiş olsun.Herkese merhaba
Çok şükür daha iyiyim.
31 Ağustos da ilaçların bitimiyle test yapıldı şükürler olsun negatife döndüm.
karantinamızın bitmesine son iki gün..
Merak etmeniz çok mutlu etti beni .
Resim çok güzel olmuş. Ellerine sağlıkAğrılarımın çok fazla olduğu günler oğluma dahi kalkıp bakamadım. O süreçte tablette vakit geçirdi. iki günün ardından toparlanmaya çalıştım ve legolarla su oyunlarıyla vakit geçirdik.
Kitap okumaya 5. Gün başlayabildim.
Suluboya seti aldırdım eşime videolarla suluboya öğreniyorum. Hiç yeteneğiM yok diye düşünürdüm ama inanılma terapi oldu ve güzel işler çıktı.
bir de bir haftadır zoom üzerinden ebeveynlikle ilgili bir eğitime başladım.
böyle işler beni ayakta tuttu.
yemek yapamadım yaptığımı yiyemedim- arkadaşlarım saolsun her gün yemek yapıp kapıya bıraktılar. Eşim alışverşimizi yaptı.
bol dua ile geçti.
ilk çalışmalarım
Eki Görüntüle 2687939
Hepsini okuyup favorilere kaydettim. İlk fırsatta da kitabı edinip okuyacağım.Böylece kitap özetini tamamlamış oldum. Faydalı olması dileğiyle![]()
Ben de buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Yaz tatili için uzun yolculuğa çıktığımızda kızım tam 5 kere kustu. En son kusmaktan dudakları titremeye başlamıştı. Sanırım stres nedeniyle böyle bir durum yaşadık. Kendi üzerimi ve çocuğun üzerini o kadar çok değiştirdim ki 1 çöp poşeti kıyafet perişan halde başladık tatilimize.Selamlar Hanımlar,
Zor bir hafta sonundan sonra yeni bir başlangıç. Anne olduğumdan beri pazartesi günlerini pek sever oldum:))
Cumartesi günü sabah diyetisyene gittim. Bir aksilik olmazsa, ay sonuna hedef kiloma ulaşırım gibi görünüyor. Oradan çıktıktan sonra haftalık çiftlik, market alışverişlerini hallettim. Öğlen ödül yemeği için eşimle bana dürüm, kızlara da pizza alıp eve geldim. İpek'i öğle uykusuna yatırdım. Buzdolabını temizledim. Eşimle aldıklarımı yerleştirdik.
İpek uyandıktan sonra gözümüzü karartıp, Kızılcahamam'daki Soğuk Su Milli Parkına gidelim dedik. Kızlara kurabiye, kendimize de soğuk kahve aldım ve yola çıktık. İpek Hanım yol boyunca ağladıNihayet park girişine varınca da yangın riski nedeniyle araç ile içeri almadıklarını öğrendik. Yolun kenarına park edip, az ileride bir yere oturduk. Kızlar için kova kürek getirmiştim. Onunla oynadılar. Kurabiyelerini yediler. 2 saate yakın kaldık.
Dönüş yolunda İpek yine ağlamaya başladı ve bir süre sonra kustu. Kenara çekip üstünü başını değiştirdik. 10 dk sonra yine kustuYedek kıyafeti kalmayınca çıtçıtlı atletini üstüne hırkamı sardım. Otokoltuğu da oturulamaz duruma geldiği için kucağımda eve döndük. Eve gidince İpek'i yıka, kıyafetleri ve oto koltuğunun kılıfını yıka derken gece yarısı oldu.
Orman kısmı çok keyfliydi ancak kalan kısım çok korkunçtu. Girebilirsek Hacettepe Yeşil Vadi, olmadı Eymir dışında daha bu İpek Hanım ile bir yere gitmem:)
Canım selam, yolda yasadıgınız talihsizliğe çok üzüldüm. İpek oto koltuğuna alışkın değil mi? Aç uykusuz değilse neden okadar tepki verdi ki? Yani kusacak kadar ağlamasına çok üzüldümSelamlar Hanımlar,
Zor bir hafta sonundan sonra yeni bir başlangıç. Anne olduğumdan beri pazartesi günlerini pek sever oldum:))
Cumartesi günü sabah diyetisyene gittim. Bir aksilik olmazsa, ay sonuna hedef kiloma ulaşırım gibi görünüyor. Oradan çıktıktan sonra haftalık çiftlik, market alışverişlerini hallettim. Öğlen ödül yemeği için eşimle bana dürüm, kızlara da pizza alıp eve geldim. İpek'i öğle uykusuna yatırdım. Buzdolabını temizledim. Eşimle aldıklarımı yerleştirdik.
İpek uyandıktan sonra gözümüzü karartıp, Kızılcahamam'daki Soğuk Su Milli Parkına gidelim dedik. Kızlara kurabiye, kendimize de soğuk kahve aldım ve yola çıktık. İpek Hanım yol boyunca ağladıNihayet park girişine varınca da yangın riski nedeniyle araç ile içeri almadıklarını öğrendik. Yolun kenarına park edip, az ileride bir yere oturduk. Kızlar için kova kürek getirmiştim. Onunla oynadılar. Kurabiyelerini yediler. 2 saate yakın kaldık.
Dönüş yolunda İpek yine ağlamaya başladı ve bir süre sonra kustu. Kenara çekip üstünü başını değiştirdik. 10 dk sonra yine kustuYedek kıyafeti kalmayınca çıtçıtlı atletini üstüne hırkamı sardım. Otokoltuğu da oturulamaz duruma geldiği için kucağımda eve döndük. Eve gidince İpek'i yıka, kıyafetleri ve oto koltuğunun kılıfını yıka derken gece yarısı oldu.
Orman kısmı çok keyfliydi ancak kalan kısım çok korkunçtu. Girebilirsek Hacettepe Yeşil Vadi, olmadı Eymir dışında daha bu İpek Hanım ile bir yere gitmem:)
Aslında doğduğundan beri oto koltuğuna biniyor ama hoşlanmadı hiç. Her seferinde kriz yaşıyoruz. Daha önce kusmamıştı ancak ağlama hep oluyor. Büyük kızımı da aksine arabada uyuturduk:)Canım selam, yolda yasadıgınız talihsizliğe çok üzüldüm. İpek oto koltuğuna alışkın değil mi? Aç uykusuz değilse neden okadar tepki verdi ki? Yani kusacak kadar ağlamasına çok üzüldümbizde de sıkılınca çokça nezaman geleceğiz az mı kaldı gibi surekli soru sorma hali olur. Sabrımız yettiğince süre konusunda bilgilendiririz ama bunaldı isek artık isterseniz eve donebiliriz yada donuyorum ozaman deriz ve genelde itiraz edip sabretmeyi denerler:) fakat bizimkiler dogumdan itibaren oto koltugu kullanıyorlar ve uzun mesafe yolculuklarını çokça tecrübe ettiler. Umarım ipek de kısa zamanda alışır yolculuklara
Rica ederim. Kardeş rekabeti de aynı yazarların kitabı bu arada.Hepsini okuyup favorilere kaydettim. İlk fırsatta da kitabı edinip okuyacağım.
Çok teşekkürler, yine çok faydalı oldu paylaşımların![]()
Çocuk arabadan hoşlanmayınca işler çok zorlaşıyorBen de buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Yaz tatili için uzun yolculuğa çıktığımızda kızım tam 5 kere kustu. En son kusmaktan dudakları titremeye başlamıştı. Sanırım stres nedeniyle böyle bir durum yaşadık. Kendi üzerimi ve çocuğun üzerini o kadar çok değiştirdim ki 1 çöp poşeti kıyafet perişan halde başladık tatilimize.
Bizim arabamız olmadığı için, genelde çocuğu her arabaya bindirişimizde (taksi) hastaneye gidiyoruz. Aklındaki arabayla seyahat modelini hastaneyle özdeşleştirmiş durumdaydı. Çok şükür tatil sonrası bu durumu atlattık.
Onu da not almıştım. En yakın zamanda onu da alacağım, 4 yaşındaki oğlum neredeyse emmek isteyecek ve 14 aylık oğlumda abisine sarılıp öpmeme pek tahammül edemiyor artıkRica ederim. Kardeş rekabeti de aynı yazarların kitabı bu arada.
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah herkes kolaylıkla atlatır sağlığına kavuşur.Herkese merhaba
Çok şükür daha iyiyim.
31 Ağustos da ilaçların bitimiyle test yapıldı şükürler olsun negatife döndüm.
karantinamızın bitmesine son iki gün..
Merak etmeniz çok mutlu etti beni .