Popüler Konu Verimli Rutin

Arkadaşlar ger gün boyle bir mutfağa uyanıyorum. Mutfağım bu kadar küçük. Buzdolabım ayakkabılığin yan tarafında yani düşünün. Her gün 2 öğün yemek hazırlıyorum. İsten alelacele gelip öğlen yemeği yapıyorum. Aksam da 6 gibi yemek yapmaya başlıyorum ama bu mutfağı bi yoluna koyamadım. Artik ağlama noktasına geldim. Bulaşık makinesi boş olunca her şey yok güzel ama ya doluysa ? Makineyi çalıştır bitmesini bekle sonra boşaltana kadar mutfak arap saçına donuyor.

Siz nasıl yapıyorsunuz ? Kitap gibi bir mutfağım olsun istiyorum. Bu harabede yemek pişirmek çok zor :KK43:

benim de önceki evimin mutfağı oldukça küçüktü. genel olarak küçük dolaba çok fazla şeyler sığrırarak başladım işe. birde tezgahın üzerinde asla bulaşım bırakmıyordum yoksa yer kalmıyor. o bulaşık süzdürme sepetini de kullanmadığımda kenara biryere dik olarak koyuyordum. fazla kalabalıkları kaldırman gerekiyor bence.

Akşam yemeği yenip, sofra toplandıktan sonra ki sofrayı eşim, kızım ve ben beraber topluyoruz. Ailecek oyun vaktimiz başlıyor. Genellikle ekte resmini yüklediğim kutu oyunlarını oynuyoruz. Kesinlikle tavsiye ettiğim ürünler bu arada.
Yeni kutu oyunlarına ihtiyacımız var. 4 yaşa uygun ve ailecek oynanabilecek kutu oyunu tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

En alt sıradakilerin ismi ne ?

Biz uno oynuyoruz , renkler ve rakamlar konusunda dikkati gelişiyor

Günaydın herkese bu güzel topiğe bir selam vereyim dedim :KK66:
Yaza kadar rejimdeyim hamilelikte değil ama sonrasında aldığım kiloları vereceğim. Hazır bedenimi, organlarımı hizaya sokarken zihnimi de sakinleştirip kitabıma yoğunlaşacağım. Aynı sırada hergün evden birşey atma/verme oyunu oynamaya başladım müthiş eğleniyorum. Yaza kadar bu böyle gider.

senden ne kadar küçük kardeşin bilmiyorum da küçükler yaşamadığı için bazı şeyleri daha geç öğrenebiliyorlar. ben mesela ablamın her anında yanındaydım ama bana "düğün makyajım hiç güzel olmamış o gün neden müdahale etmedin" diye sordu bir gün. ama ben daha göz kalemi bile sürmemiş bir insandım kendime anlamıyordum ki makyajdan..
kendi düğününden 4 yıl sonra benim düğünüm olduğunda akşam düğünüme katıldı sadece. ben ondan bir yıl önce doğum yaptım ve ona ne öğrendiysem hala yardımcı olmaya çalışırım.. Allaha havale etmek ve herkesin kendi kalbinin ekmeğini yiyeceğini düşünmek vicdanımı rahatlatıyor.
Benden 3 yaş küçük. Seninle aynı fikirdeyim canım.

Günaydın herkese bu güzel topiğe bir selam vereyim dedim :KK66:
Yaza kadar rejimdeyim hamilelikte değil ama sonrasında aldığım kiloları vereceğim. Hazır bedenimi, organlarımı hizaya sokarken zihnimi de sakinleştirip kitabıma yoğunlaşacağım. Aynı sırada hergün evden birşey atma/verme oyunu oynamaya başladım müthiş eğleniyorum. Yaza kadar bu böyle gider.
Günaydın canım. Ben de bütün kiloları lohusalık ve sonrasında almıştım :bicak:

Günaydın Hanımlar,
Benim hastalık hala devam. Dün işe gitmedim, bugün de evdeyim. Grip ile beraber midem çok kötü halde. Sürekli kusuyorum ve bitmiş vaziyetteyim bu yüzden :ruh:

Arkadaşlar ger gün boyle bir mutfağa uyanıyorum. Mutfağım bu kadar küçük. Buzdolabım ayakkabılığin yan tarafında yani düşünün. Her gün 2 öğün yemek hazırlıyorum. İsten alelacele gelip öğlen yemeği yapıyorum. Aksam da 6 gibi yemek yapmaya başlıyorum ama bu mutfağı bi yoluna koyamadım. Artik ağlama noktasına geldim. Bulaşık makinesi boş olunca her şey yok güzel ama ya doluysa ? Makineyi çalıştır bitmesini bekle sonra boşaltana kadar mutfak arap saçına donuyor.

Siz nasıl yapıyorsunuz ? Kitap gibi bir mutfağım olsun istiyorum. Bu harabede yemek pişirmek çok zor :KK43:

Öncelikle mutfagı sadeleştirmen gerekiyor.
ben bulaşıklık kullanmıyorum.
bulaşık bezi seriyorum.
süzülünce kurulama beziyle silip kaldırıyorum.
yemek yaparken de bir yandan topluyorum.

Günaydın Hanımlar,
Benim hastalık hala devam. Dün işe gitmedim, bugün de evdeyim. Grip ile beraber midem çok kötü halde. Sürekli kusuyorum ve bitmiş vaziyetteyim bu yüzden :ruh:

Geçmiş olsun dr gittiniz mi
nane limon için iyi gelir.

Sorma ikiz hamileliği 10 kilo ile bitirmiştim doğumdan sonra iki haftada hepsi gitmişti amaaa lohusalık ve sonraki birkaç ay feci :KK43: aldım kendime çok kızıyorum ama napalım vereceğiz şimdi.
İkiz hamileliğinde 10 kilo çok iyi gerçekten. Tebrik ederim. Ben de ilk 3 ayda 5-6 kilo vermiştim. Sonraki dönemde onları aldım. 5 kilo daha aldım sonra. Dediğin gibi doğumda başlangıç kiloma dönmüştüm. Ama sonrasında süt olsun diye bir sürü şey yedim ve kilo aldım.

Günaydın Hanımlar,

Oğlum da aynı vaziyette. Dün bütün gece kustu ve grip. Salgın var sanırım.

Tekrar çok geçmiş olsun

X