- 3 Haziran 2009
- 7.445
- 29.186
- 1.073
- 41
Simya evinden aldım. Instagram’da satışı var.hangi marka aldın sorabilirmiyim?bana birarkadaşım talya bitkiselin ürününü önermişti 6 7 tane yağ karışımı var içinde kullandım kısa sürede etkisini gösterdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simya evinden aldım. Instagram’da satışı var.hangi marka aldın sorabilirmiyim?bana birarkadaşım talya bitkiselin ürününü önermişti 6 7 tane yağ karışımı var içinde kullandım kısa sürede etkisini gösterdi
Çok teşekkür ederim canımArabanız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle, kazasız, belasız kullanın.
Ne güzel anlatıyorsun. Okumak gerçekten keyifli. Herşeyin üstesinden kolayca gelebilecek bir yapıda olduğun belli. içini ferah tut. Sevgiler :)Ağustosun 5i gelmiş çatmış bile. Şu sıralar zamanın geçiciliği ve hızı hakkında düşünüp duruyorum. Verimli zaman nitelikli kaliteli zaman deyimlerinin hayatımdaki rollerini irdeliyorum. Bugün var olup yarın hayatta olamayacağımız gerçeği insanı titretip kendine getiriyor.
-
Eşim artık istanbulda: bir süre sorumluluklarım bihayli fazla yaşayacağım. Uzun zamandır çoğu işleri eşim hallettiği için biraz zorlanabilirüm diye düşünüyorum. O sebeple daha programlı ilerlemek niyetindeyim.
Bugün yeni bir ay planı yapacağım nasipse
*Dün iş çıkışı kırtasiyeye uğrayıp oğlum için yeni dönem ev okulu ihtiyaç listesini tamamladım. 127tl harcadım
*bir kg bal satıp 50tl kazanç sağladım ( k babamın balları- torununa birikim olsun diye)
*benim ve eşimin birer kredi kartımız var- benim toplam borcum 370tl. Eşimin kartı da bende kalmış. Harcama yapmıyoruz. Nakit alışveriş yapmak inanılmaz bereketli.
*bu ay birikim adına ne yapabilirim diye düşünüyorum ancak bu ay farklı kurum ve kişilere yardım yapmak niyetindeyim. Ağaç dikimi/ katarak ameliyatı gibi
*bayram sebebiyle ailelerimize hediyeler aldık totalde 650 tl harcadık
*kurbanlık için 2400tl harcadık
*yeni evin eksikleri için de 1000tl harcadık
—-
bugün de market alışverişi yapacağım tahmini 300tl harcarım.
ayrıca atlet ihtiyacım var.
....
*bu ay yeni bir diyetisyen ile online diyet programına başlıyorum 200 tl. Aylık giderim olacak.
*oğlumun babasından uzun süre ayrı kalması ve bu süreci sağlıklı şekilde atlatabilmek için bir pedagog araştırıp destek alacağım.
* bu ay cilt bakımı için randevu alacağım. Cildime haksızlık ediyor bi buçuk aydır hiç bakmıyorum.
...
Şimdi toparlanma vakti..
Güzel yaklaşımın için teşekkür ederim. Çiçekler açtırdınNe güzel anlatıyorsun. Okumak gerçekten keyifli. Herşeyin üstesinden kolayca gelebilecek bir yapıda olduğun belli. içini ferah tut. Sevgiler :)
Öncelikle hoş geldinizMerhaba
İzniniz olursa konunuzu takip etmeye niyetlendim. Ara ara okuyordum zaten. Yeniden baştan sona okuyup feyz almak, bende bir rutin oluşturmak dileğindeyim.
Kendimden bahsedeyim; 30 yaşında 4 senelik evliyim. Çalışıyorum. Evlat sahibi olmaya çalışırken ömrümü tamamen boşa harcadığımı farkediyorum bu ara. Hiç bir şey yapmıyorum, ne bir hobim ne bir amacım var. Bu düzeni bozmak dileğindeyim artık. Hayat geçiyor, ben olduğum yerde sayıyorum. Ne acı..