Popüler Konu Verimli Rutin

Seval Komlıca benim diyetisyenimin adı. Şu ana kadar 6 kilo yağdan verdim. 5 kg kaldı. Ben memnunum kendisinden ama bence de pahalı.
Korumaya geçince ayda bir gidecekmişim.
Aynen o 😊çok meşhur zaten.benim arkadaş hala her hafta gidiyor.Son 6 aydır 1-2 kg vermeye çalışıyor.Aslında şu an çok iyi görünüyor ama o yinede devam ediyor.Seninde az kalmış en fazla 2 ay sonra ideal kilona kavuşmuş olursun

Seval Komlıca benim diyetisyenimin adı. Şu ana kadar 6 kilo yağdan verdim. 5 kg kaldı. Ben memnunum kendisinden ama bence de pahalı.
Korumaya geçince ayda bir gidecekmişim.
Slm elecda diyetin hangi ekol kapsamına giriyor? Beslenmeye kaçta başlayıp kaçta bitiriyorsun, ara öğünün var mı? Ben de “bugun itibarıyla”:) karatay diyetini denemeye karar verdim. Bi 2+2 kilo versem çok iyi olacak. Diyet 2 öğün üzerine kurulu ancak Sabah kahvaltıyı erken yapmam gerektiği için sanırım öğle yemeğini atlayamam. Oyuzden sabah ceviz filtre kahve falanla baslayıp öğlen ve aksamda karatay prensiplerinden tüketeyim diyorum. Benim için en zor kısım aksam atıştırmaları🙄 yatana kadar yeme potansiyelim var:( bir de sporla destekleyemeyeceğim o nedenle kısa sürede veremem gibi. Bakalım.

elecda elecda robotun da araban da hayırlı olsun. Yılbasında elinde iki aracı olanlar çok iyi kar etmiş oldu, piyasa resmen ikiye katladı. Müdahale falan gelecek denilmişti ama uzun bir zaman daha boyle gidecek gibi, sonuçta talep sürekli artıyor. Sıfır araçta çok zor bulunuyor. Hayırlı olsun tekrar kazasız belasız🙏

Merhabalar,güzel bir konu.Ben de çalışan bir anneyim ,hedefim iyi bir anne olabilmek ve çocuğum ve kendim için sağlıklı bir yaşam.Zamani,parayı her şeyi daha az tüketmek.Takipte olacağım 😍

Aynen o 😊çok meşhur zaten.benim arkadaş hala her hafta gidiyor.Son 6 aydır 1-2 kg vermeye çalışıyor.Aslında şu an çok iyi görünüyor ama o yinede devam ediyor.Seninde az kalmış en fazla 2 ay sonra ideal kilona kavuşmuş olursun
Aa meşhur muymuş haberim yok:) Benim arkadaşım gidiyordu ona. Memnun olunca hiç araştırmadan direkt gittim ben. İnşallah Eylül sonu istediğim kiloya inmiş olurum. Önemli olan kısmı koruma zaten benim için.

Slm elecda diyetin hangi ekol kapsamına giriyor? Beslenmeye kaçta başlayıp kaçta bitiriyorsun, ara öğünün var mı? Ben de “bugun itibarıyla”:) karatay diyetini denemeye karar verdim. Bi 2+2 kilo versem çok iyi olacak. Diyet 2 öğün üzerine kurulu ancak Sabah kahvaltıyı erken yapmam gerektiği için sanırım öğle yemeğini atlayamam. Oyuzden sabah ceviz filtre kahve falanla baslayıp öğlen ve aksamda karatay prensiplerinden tüketeyim diyorum. Benim için en zor kısım aksam atıştırmaları🙄 yatana kadar yeme potansiyelim var:KK43: bir de sporla destekleyemeyeceğim o nedenle kısa sürede veremem gibi. Bakalım.
Benim saatler şu şekilde:

08:00 Kahvaltı
10:30 Ara öğün
12:00-13:00 Öğle Yemeği
16:00 Ara öğün
18:30 Akşam Yemeği
21:00 Ara Öğün

Her hafta liste değişiyor ama saatler sabit. Herşey tartılıyor. :işsiz:

Karatayı sürdürebilirsen bence çok iyi. Ben bir süre götürüyorum sonra devam edemiyorum. Bu gram gram hesaplı liste işi benim için iyi oldu. Karatay’da istediğin kadar yeme kısmını abartıyordum ben:)

elecda elecda robotun da araban da hayırlı olsun. Yılbasında elinde iki aracı olanlar çok iyi kar etmiş oldu, piyasa resmen ikiye katladı. Müdahale falan gelecek denilmişti ama uzun bir zaman daha boyle gidecek gibi, sonuçta talep sürekli artıyor. Sıfır araçta çok zor bulunuyor. Hayırlı olsun tekrar kazasız belasız🙏
Çok teşekkürler canım :KK200:
Golf ve Leon kasa değiştirecekmiş, yeni kasaların ne zaman geleceği belli değil. Skoda ve Honda’da da araba yok. Sene sonunu bekleyecektik ama arabaların gelip gelmeyeceği belli olmadığı için denk gelmişken aldık.

Çok teşekkürler canım :KK200:
Golf ve Leon kasa değiştirecekmiş, yeni kasaların ne zaman geleceği belli değil. Skoda ve Honda’da da araba yok. Sene sonunu bekleyecektik ama arabaların gelip gelmeyeceği belli olmadığı için denk gelmişken aldık.
Golf kasa değiştirdi ama Türkiyeye gelmedi bu yıl.Aslında avrupada yeni kasa çıktı satışa,kullanılıyorda, sanırım haziran gibi gelecekti ama pandemiden dolayı gelemedi galiba.Teknoloji olarak iyi içide güzel baya ama ben kasayı beğenmedim 😂 alarak en iyisini yapmışsınız,yenisi kimbilir ne kadara gelecek.O gelene kadar siz borcu yarılayıp kara bile geçersiniz.Çok isterseniz takas yaparsınız

Aa meşhur muymuş haberim yok:) Benim arkadaşım gidiyordu ona. Memnun olunca hiç araştırmadan direkt gittim ben. İnşallah Eylül sonu istediğim kiloya inmiş olurum. Önemli olan kısmı koruma zaten benim için.
Benim işyerinde çok arkadaşım gitti ve gidiyor.Kadın ne yapıp edip kilo verdiriyor,birde danışanlarını iyi takip ediyor.Başlarda gün içinde sürekli watsup tan yediklerini gönderiyordu arkadaşlar.Kadın anında müdahale ediyordu.Disiplinli ondan dolayıda genelde gidenler memnun kalıyor

Evet fiyatı iyiydi de bize cc şart cunku uzun yol çok yapıyoruz uzun yolda çok gerekli biraz ayak dinlendirmek istşyor insan.
Ay onu bende çok istiyordum ama malesef benim arabamda yok 😔 şehir içinde sıkışık trafiktede işe yararmı acaba, düşün yani yarıyorsa direk arabayı deiştircem ohh sadece direksiyon tut devam et yola 😂

Ay onu bende çok istiyordum ama malesef benim arabamda yok 😔 şehir içinde sıkışık trafiktede işe yararmı acaba, düşün yani yarıyorsa direk arabayı deiştircem ohh sadece direksiyon tut devam et yola 😂
yok onun için uzun ve sakin trafik uygun olur. Sehir içi yogun trafikte risk bence ben sabit hıza alamam.

yok onun için uzun ve sakin trafik uygun olur. Sehir içi yogun trafikte risk bence ben sabit hıza alamam.
Adaptif cruse dan bahsediyorsun dimi 🙄 öndeki arabanın hızına göre hızını ve mesafesini ayarlayarak gidiyor ya.Bende hız sınırlama ve hız sabitleme var ama adaptif cruse yok.Şehiriçinde işe yarıyorsa süper olur diye düşünmüştüm, ama araya baya mesafe koyar herhalde, sıkışık trafikte mutlaka birileri araya girer.Yalnız benimkinde çarpışma uyarı ve otomatik frenleme var, geçenlerde önümdeki araba aniden durdu, bayada seri ilerliyordu trafik, araba uyarı verip fren yapmasa kesin kaza yapardım 😱 o an nasıl mutlu oldum.Çoğu zaman çok ötüyor diye laf ediyordum ama işe yarayıncada baya iyi oldu 😂

Biz de bayramdan önce bir alışveriş işine girelim dedik. (Gerçekten üzerimizdekiler yıpranmaya başlamıştı. )

Gidecek 2 ayakkabı yerine 2 ayakkabı+1 terlik aldım.
Gidecek 2 t shirt yerine 4 tshirt aldım.

Kızıma yazlık alışveriş yaptık.
Eşimin gidecek 1 ayakkabısı yerine 1 ayakkabı aldık.
Toplam yaklaşık 1000 tl yi buldu alışverişlerimiz. İhtiyaç vardı. İyi oldu :)

Golf kasa değiştirdi ama Türkiyeye gelmedi bu yıl.Aslında avrupada yeni kasa çıktı satışa,kullanılıyorda, sanırım haziran gibi gelecekti ama pandemiden dolayı gelemedi galiba.Teknoloji olarak iyi içide güzel baya ama ben kasayı beğenmedim 😂 alarak en iyisini yapmışsınız,yenisi kimbilir ne kadara gelecek.O gelene kadar siz borcu yarılayıp kara bile geçersiniz.Çok isterseniz takas yaparsınız
Hiç yeni kasa olsun gibi bir isteğim yok. Bunu ödeyebilelim benim için yeterli.

Benim işyerinde çok arkadaşım gitti ve gidiyor.Kadın ne yapıp edip kilo verdiriyor,birde danışanlarını iyi takip ediyor.Başlarda gün içinde sürekli watsup tan yediklerini gönderiyordu arkadaşlar.Kadın anında müdahale ediyordu.Disiplinli ondan dolayıda genelde gidenler memnun kalıyor
Ben de öyle, her öğün fotoğraf gönderiyorum. Disiplinli bir kadın ve iyi takip ediyor gerçekten.

Back