- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Afyondayım ama nereye gideceğimiz meçhulHangi şehirdesiniz ve nereye taşınmayı düşünüyor sunuz?
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afyondayım ama nereye gideceğimiz meçhulHangi şehirdesiniz ve nereye taşınmayı düşünüyor sunuz?
Aynen oSeval Komlıca benim diyetisyenimin adı. Şu ana kadar 6 kilo yağdan verdim. 5 kg kaldı. Ben memnunum kendisinden ama bence de pahalı.
Korumaya geçince ayda bir gidecekmişim.
Slm elecda diyetin hangi ekol kapsamına giriyor? Beslenmeye kaçta başlayıp kaçta bitiriyorsun, ara öğünün var mı? Ben de “bugun itibarıyla”:) karatay diyetini denemeye karar verdim. Bi 2+2 kilo versem çok iyi olacak. Diyet 2 öğün üzerine kurulu ancak Sabah kahvaltıyı erken yapmam gerektiği için sanırım öğle yemeğini atlayamam. Oyuzden sabah ceviz filtre kahve falanla baslayıp öğlen ve aksamda karatay prensiplerinden tüketeyim diyorum. Benim için en zor kısım aksam atıştırmalarıSeval Komlıca benim diyetisyenimin adı. Şu ana kadar 6 kilo yağdan verdim. 5 kg kaldı. Ben memnunum kendisinden ama bence de pahalı.
Korumaya geçince ayda bir gidecekmişim.
Hadi bakalım:) Deniz kenarı güzel olur tabi.Afyondayım ama nereye gideceğimiz meçhulşehir seçmeye çalışıyoruz. Olursa deniz kenarı inşallah
![]()
Aa meşhur muymuş haberim yok:) Benim arkadaşım gidiyordu ona. Memnun olunca hiç araştırmadan direkt gittim ben. İnşallah Eylül sonu istediğim kiloya inmiş olurum. Önemli olan kısmı koruma zaten benim için.Aynen oçok meşhur zaten.benim arkadaş hala her hafta gidiyor.Son 6 aydır 1-2 kg vermeye çalışıyor.Aslında şu an çok iyi görünüyor ama o yinede devam ediyor.Seninde az kalmış en fazla 2 ay sonra ideal kilona kavuşmuş olursun
Benim saatler şu şekilde:Slm elecda diyetin hangi ekol kapsamına giriyor? Beslenmeye kaçta başlayıp kaçta bitiriyorsun, ara öğünün var mı? Ben de “bugun itibarıyla”:) karatay diyetini denemeye karar verdim. Bi 2+2 kilo versem çok iyi olacak. Diyet 2 öğün üzerine kurulu ancak Sabah kahvaltıyı erken yapmam gerektiği için sanırım öğle yemeğini atlayamam. Oyuzden sabah ceviz filtre kahve falanla baslayıp öğlen ve aksamda karatay prensiplerinden tüketeyim diyorum. Benim için en zor kısım aksam atıştırmalarıyatana kadar yeme potansiyelim var
bir de sporla destekleyemeyeceğim o nedenle kısa sürede veremem gibi. Bakalım.
Çok teşekkürler canımelecda robotun da araban da hayırlı olsun. Yılbasında elinde iki aracı olanlar çok iyi kar etmiş oldu, piyasa resmen ikiye katladı. Müdahale falan gelecek denilmişti ama uzun bir zaman daha boyle gidecek gibi, sonuçta talep sürekli artıyor. Sıfır araçta çok zor bulunuyor. Hayırlı olsun tekrar kazasız belasız
![]()
Evet fiyatı iyiydi de bize cc şart cunku uzun yol çok yapıyoruz uzun yolda çok gerekli biraz ayak dinlendirmek istşyor insan.Bizim octavia’da var cruise control, hiç kullanmadım. Bence fiyat iyiymiş.
Golf kasa değiştirdi ama Türkiyeye gelmedi bu yıl.Aslında avrupada yeni kasa çıktı satışa,kullanılıyorda, sanırım haziran gibi gelecekti ama pandemiden dolayı gelemedi galiba.Teknoloji olarak iyi içide güzel baya ama ben kasayı beğenmedimÇok teşekkürler canım
Golf ve Leon kasa değiştirecekmiş, yeni kasaların ne zaman geleceği belli değil. Skoda ve Honda’da da araba yok. Sene sonunu bekleyecektik ama arabaların gelip gelmeyeceği belli olmadığı için denk gelmişken aldık.
Benim işyerinde çok arkadaşım gitti ve gidiyor.Kadın ne yapıp edip kilo verdiriyor,birde danışanlarını iyi takip ediyor.Başlarda gün içinde sürekli watsup tan yediklerini gönderiyordu arkadaşlar.Kadın anında müdahale ediyordu.Disiplinli ondan dolayıda genelde gidenler memnun kalıyorAa meşhur muymuş haberim yok:) Benim arkadaşım gidiyordu ona. Memnun olunca hiç araştırmadan direkt gittim ben. İnşallah Eylül sonu istediğim kiloya inmiş olurum. Önemli olan kısmı koruma zaten benim için.
Ay onu bende çok istiyordum ama malesef benim arabamda yokEvet fiyatı iyiydi de bize cc şart cunku uzun yol çok yapıyoruz uzun yolda çok gerekli biraz ayak dinlendirmek istşyor insan.
yok onun için uzun ve sakin trafik uygun olur. Sehir içi yogun trafikte risk bence ben sabit hıza alamam.Ay onu bende çok istiyordum ama malesef benim arabamda yokşehir içinde sıkışık trafiktede işe yararmı acaba, düşün yani yarıyorsa direk arabayı deiştircem ohh sadece direksiyon tut devam et yola
![]()
Adaptif cruse dan bahsediyorsun dimiyok onun için uzun ve sakin trafik uygun olur. Sehir içi yogun trafikte risk bence ben sabit hıza alamam.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan canım.sirkencubin araba almayı başardık:))
Dün aldık. 2019 model Golf, 10.000 km’de 1.0 DSG Confortline. Otokoç satıyordu. 207.000’e aldık. Otokoç üzerinden 0,89’dan kredi kullandık.
O zaman gerekli olabilir tabi. Ben yıllardır tatil yapmadığımdan o kısmı düşünemedim:)Evet fiyatı iyiydi de bize cc şart cunku uzun yol çok yapıyoruz uzun yolda çok gerekli biraz ayak dinlendirmek istşyor insan.
Hiç yeni kasa olsun gibi bir isteğim yok. Bunu ödeyebilelim benim için yeterli.Golf kasa değiştirdi ama Türkiyeye gelmedi bu yıl.Aslında avrupada yeni kasa çıktı satışa,kullanılıyorda, sanırım haziran gibi gelecekti ama pandemiden dolayı gelemedi galiba.Teknoloji olarak iyi içide güzel baya ama ben kasayı beğenmedimalarak en iyisini yapmışsınız,yenisi kimbilir ne kadara gelecek.O gelene kadar siz borcu yarılayıp kara bile geçersiniz.Çok isterseniz takas yaparsınız
Ben de öyle, her öğün fotoğraf gönderiyorum. Disiplinli bir kadın ve iyi takip ediyor gerçekten.Benim işyerinde çok arkadaşım gitti ve gidiyor.Kadın ne yapıp edip kilo verdiriyor,birde danışanlarını iyi takip ediyor.Başlarda gün içinde sürekli watsup tan yediklerini gönderiyordu arkadaşlar.Kadın anında müdahale ediyordu.Disiplinli ondan dolayıda genelde gidenler memnun kalıyor