Popüler Konu Verimli Rutin

Biz de bayramdan önce bir alışveriş işine girelim dedik. (Gerçekten üzerimizdekiler yıpranmaya başlamıştı. )

Gidecek 2 ayakkabı yerine 2 ayakkabı+1 terlik aldım.
Gidecek 2 t shirt yerine 4 tshirt aldım.

Kızıma yazlık alışveriş yaptık.
Eşimin gidecek 1 ayakkabısı yerine 1 ayakkabı aldık.
Toplam yaklaşık 1000 tl yi buldu alışverişlerimiz. İhtiyaç vardı. İyi oldu :)
Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı:)

Evet fiyatı iyiydi de bize cc şart cunku uzun yol çok yapıyoruz uzun yolda çok gerekli biraz ayak dinlendirmek istşyor insan.
Benim de uzun yolda cruise kullanımı uykumu getiriyor:) şimdi honda, toyota falan cıkarıldı ya kredi desteğinden bundan sonra 2.eller daha da artar. Gönlüne gore bulursun inş

Adaptif cruse dan bahsediyorsun dimi 🙄 öndeki arabanın hızına göre hızını ve mesafesini ayarlayarak gidiyor ya.Bende hız sınırlama ve hız sabitleme var ama adaptif cruse yok.Şehiriçinde işe yarıyorsa süper olur diye düşünmüştüm, ama araya baya mesafe koyar herhalde, sıkışık trafikte mutlaka birileri araya girer.Yalnız benimkinde çarpışma uyarı ve otomatik frenleme var, geçenlerde önümdeki araba aniden durdu, bayada seri ilerliyordu trafik, araba uyarı verip fren yapmasa kesin kaza yapardım 😱 o an nasıl mutlu oldum.Çoğu zaman çok ötüyor diye laf ediyordum ama işe yarayıncada baya iyi oldu 😂
Yok senin dediğin klasik cruise controlden farklı. Öeneğin hızını 120e ayarlamışsın onu bi araba pat bi araba geçiyor hızını ondekine gore dusuruyor, araç çekilinde yada sollama yapıp onun boşalınca tekrar 120e cıkıyor. Yani bence tampon tampona trafikte değilse bile yogun trafik iş gorur.
Otomatik frenleme biz de yok, v40da denemek istemiştim bi cesaret edemedim devreye girmezse de ondekine vururum diye 😅 bence cok iyi bir ozellik.
Benim bundan sonraki araba hayalim tesla❤️ Artık cidden motorlu araç teknolojisi gelişmeli biraz. Tesla yasak olmasa sürücüsüz trafikte seyredebilecek durumda, bence müthiş.

Yok senin dediğin klasik cruise controlden farklı. Öeneğin hızını 120e ayarlamışsın onu bi araba pat bi araba geçiyor hızını ondekine gore dusuruyor, araç çekilinde yada sollama yapıp onun boşalınca tekrar 120e cıkıyor. Yani bence tampon tampona trafikte değilse bile yogun trafik iş gorur.
Otomatik frenleme biz de yok, v40da denemek istemiştim bi cesaret edemedim devreye girmezse de ondekine vururum diye 😅 bence cok iyi bir ozellik.
Benim bundan sonraki araba hayalim tesla❤️ Artık cidden motorlu araç teknolojisi gelişmeli biraz. Tesla yasak olmasa sürücüsüz trafikte seyredebilecek durumda, bence müthiş.
Evet artık araçlar çok gelişti,kullanımı baya kolaylaştı.Tesla işi zor gibi sanki ülkemizde 😊 ama 2 yıla kadar baya iyi elektrikli arabalar gelir.Şu vergi ve kurdan dolayı çoğu firma gelen araçların özelliklerini boşaltıyor.Bir özellik koyunca hop bir üst vergilendirmeye tabi oluyor araba, ciddi fiyat farkı oluyor arada.Baz fiyatları yükseltseler çok iyi olur aslında.

BEDENİMDE DÜZELTMEK İSTEDİĞİM SORUNLAR

• Kilo
  • Sırtta Sivilceler
  • Rosacea
  • Selülit
  • Duruş Bozukluğu
  • Cilt Kuruluğu
  • Kaşlarda Boşluklar
  • Topukta Kuruma
  • Ayak Tırnağında Batma
  • Nasır

SORUNLARÇÖZÜMLER
KiloDiyetisyen Kontrolü ile Zayıflama
Sırtta Sivilceler
Rosacea
Dermatolog ile Görüşme ve Tedavi
Selülit
Duruş Bozukluğu
Egzersiz
Cilt Kuruluğu
Kaşlarda Boşluklar
Topukta Kuruma
Vücut Yağı
Kaş-Kirpik Bakım Yağı
Çatlak Topuk Kremi
Ayak Tırnağında Batma
Nasır
3 Haftalık Periyotta Kuaför

ÜÇ AYLIK AKSİYON PLANI

Dönem: Temmuz-Eylül 2020

ALINACAK AKSİYONLAR

1. SAĞLIKLI YAŞAM

1.1 Beslenme

• Diyetisyenin Verdiği Listeye Eksiksiz Uyulacak
  • 58 kiloya inilecek
1.2 Sağlık Kontrolleri
  • Meme Cerrahi
  • Kadın Doğum
  • Dermatoloji
  • Fizik Tedavi
  • Kan Tahlili
1.3 Takviyeler
  • Kan tahlili sonuçlarına göre takviyeler düzenlenecek
1.4 Egzersiz
  • Hoca ile egzersiz programı oluşturulacak
2. İYİ GÖRÜNMEK

2.1 Saç Bakımı

• Saç kestirilecek
  • Saça keratin bakım yaptırılacak
2.2 Cilt Bakımı
  • Sabah cilt bakımı adımları eksiksiz uygulanacak
  • Akşam cilt bakımı adımları eksiksiz uygulanacak
2.3 Vücut Bakımı
  • Manikür / Pedikür / Kaş periyodu 3 haftada bir olacak şekilde düzenlenecek
  • Banyo sonrası ayak ve vücut kremi kullanımına özen gösterilecek
2.4 Makyaj
  • Makyaj malzemeleri alınacak
  • Günlük makyaj yapmaya özen gösterilecek

• Kilo
  • Sırtta Sivilceler
  • Rosacea
  • Selülit
  • Duruş Bozukluğu
  • Cilt Kuruluğu
  • Kaşlarda Boşluklar
  • Topukta Kuruma
  • Ayak Tırnağında Batma
  • Nasır

SORUNLARÇÖZÜMLER
Sırtta Sivilceler
Rosacea
Selülit
Duruş Bozukluğu
Egzersiz
Cilt Kuruluğu
Kaşlarda Boşluklar
Topukta Kuruma
Vücut Yağı
Kaş-Kirpik Bakım Yağı
Çatlak Topuk Kremi
Ayak Tırnağında Batma
Nasır
kaş kiprik sorunu için hint yagi öneriyorum :)

• Kilo
  • Sırtta Sivilceler
  • Rosacea
  • Selülit
  • Duruş Bozukluğu
  • Cilt Kuruluğu
  • Kaşlarda Boşluklar
  • Topukta Kuruma
  • Ayak Tırnağında Batma
  • Nasır

SORUNLARÇÖZÜMLER
Sırtta Sivilceler
Rosacea
Selülit
Duruş Bozukluğu
Egzersiz
Cilt Kuruluğu
Kaşlarda Boşluklar
Topukta Kuruma
Vücut Yağı
Kaş-Kirpik Bakım Yağı
Çatlak Topuk Kremi
Ayak Tırnağında Batma
Nasır
Bende ameliyat oldum bieqz kansızlığım var. Saç dökülmesi oluyor. Ne önerirsiniz.

Herkese meraba.
Bambaşka bir hal içerisindeyim.
salı günü evimi taşıdım. Çarşamba perşembe yerleştirdim. Cuma ise Öğlen yola çıkıp , ankaraya k validemlere gittik. Bayramlarını kutladık.bu sabah 10 gibi evimize döndük. Ve eşim yarın artık istanbul yolcusu. Bir süre ayrı yaşayacağız, 7 yılın sonunda garip duygulardayım.
...
oğlumu pandemiden dolayı okula göndermiyorum.
Annemlerle yaylada yaşıyoruz.
Ev iş arası, yaklaşık35-40 dakika sürüyor kendi aracımla.
Öğlen 13.40 gibi evde olacağım nasipse. Oğlum o süreçte, anane ve kuzenlerle olacak inşaallah.
Sonrasında birlikte olabileceğiz evelallah.
Kafama takılan yol yöntem aradığım bi kaç konu var sizlere gün içinde daha detaylı yazacağım. Hepiniz iyi ki burdasınız.
Hayırlı bayramlar

• Kilo
  • Sırtta Sivilceler
  • Rosacea
  • Selülit
  • Duruş Bozukluğu
  • Cilt Kuruluğu
  • Kaşlarda Boşluklar
  • Topukta Kuruma
  • Ayak Tırnağında Batma
  • Nasır

SORUNLARÇÖZÜMLER
Sırtta Sivilceler
Rosacea
Selülit
Duruş Bozukluğu
Egzersiz
Cilt Kuruluğu
Kaşlarda Boşluklar
Topukta Kuruma
Vücut Yağı
Kaş-Kirpik Bakım Yağı
Çatlak Topuk Kremi
Ayak Tırnağında Batma
Nasır

elecda elecda canım öncelikle araban hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin 🙏🏻

Benzer sorunlar bende de var, ben bir süredir bir ayak bakım merkezinde öedikal bakım yaptırıyorum. 100₺ tutuyor ve gerçekten çok memnun kaldım. Biz seninle yakın oturuyoruz, sana da yakın bir yer özelden adını yazayım merkezin. Kuaföre kıyasla saha memnun kaldım ben. Eşimin ayaklarında batma vardı tamamen iyileştirdiler mesela.

Kaş-kirpik serumu ben de kullanmak istiyorum ama hamilelik bitimini bekliyorum Hülya Kayhanınkini övüyorlar ama ben de araştırıyorum.

Son olarak Roseama da uygun bir yüz kremi Arayışındaydım geçen hafta bir krem aldım kielhsten ama biraz kullanayım memnun kalırsam sana yazacağım.

Bu ay borç olarak verdiğimiz 40bin tl nin geri dönüşü oldu. Paranın bir kısmı ile altın , dolar ve euro aldık. Dengelenmeyi beklemek istedik ancak sürekli bir artış söz konusu. Aldık. Küçük farklar için riske atmaya değer görmedim, zira aylardır dışarda yemediğimiz yemeklere, almaktan vazgeçtiğimiz kıyafet ve nesnelere bakarsak, zararda olmadığımız kesin.İnşaalşah bu birikim bizim için karlı ve istifadeli olur.
...
Evliliğimizde 6. Yılımızı doldurmak üzereyiz, ben 8 eşim 6 yıldır çalışıyoruz . Oğlumuz 4. Yaşını doldurdu. Ve acı ki biz üç beş aydır birkim yapabiliyoruz. Çünkü deneyime, gezmeye ve yanlış kıyafet seçimlerine ( bu sadece benim için geçerli) ve etrafımıza çok saçtık.
biriktirerek de gayet güzel seyahat edebilirdik ama yapamadık. Şimdi toparlanma vakti. Ayrıca toparlanıp biriktirdiğimiz dönem benim yarım çalıştığım ve yarım maaş aldığım dönem. Evimiz kira. Aylık 1300 tl.
4 ay önce arabamızın modelini yükselttik.
1+1 evimiz vardı; onu sattık.
...
Para tutamamanın psikolojik bir nedenimiz olduğunu ve bunu Henüz çözebildiğimiZi düşünüyorum ..
...
Ha bir de oğlum için okul ziyaretleri yaptık; bir okul içimize sindi ancak pandemi dönemi, ist a gitme ihtimalimiz ve eşimle bir süre ayrı olmamız sebebiyle en azından Şubat a kadar oğlum evde olacak, bir ev okulu danışmanlık desteği Alabilirim, onu araştırmaktayım.
...
Ayrıca eşim bayram sonrası ist yolcusu, artık iki ev iki masraf ve bir süre ayrılık. Bakalım zaman ne gösterecek, yaşayıp göreceğiz nasipse.
...
İşte böyle dostlarım...
Hepimize bereketli ömürler dilerim
Para tutma olayını sanırım insan belli bir yaşa ulaşınca yapıyor. Sizinki 6 yıllık evlilikte bence iyi... Yani yeni evli sayılırsınız. İnsan gezmek yemek giymek istiyor. Belli bir doyuma ulaşınca birikim olayı başlıyor :) Tabi sizin iki ev olayı ile bu biraz sekteye ugrasa da yinede önemli olan o yola girmiş olmak, uyanmak :) eşinle de herşey daha güzel olur, biran önce tekrar bir araya gelirsiniz inşallah.

Herkese meraba.
Bambaşka bir hal içerisindeyim.
salı günü evimi taşıdım. Çarşamba perşembe yerleştirdim. Cuma ise Öğlen yola çıkıp , ankaraya k validemlere gittik. Bayramlarını kutladık.bu sabah 10 gibi evimize döndük. Ve eşim yarın artık istanbul yolcusu. Bir süre ayrı yaşayacağız, 7 yılın sonunda garip duygulardayım.
...
oğlumu pandemiden dolayı okula göndermiyorum.
Annemlerle yaylada yaşıyoruz.
Ev iş arası, yaklaşık35-40 dakika sürüyor kendi aracımla.
Öğlen 13.40 gibi evde olacağım nasipse. Oğlum o süreçte, anane ve kuzenlerle olacak inşaallah.
Sonrasında birlikte olabileceğiz evelallah.
Kafama takılan yol yöntem aradığım bi kaç konu var sizlere gün içinde daha detaylı yazacağım. Hepiniz iyi ki burdasınız.
Hayırlı bayramlar
Yeni evinde güle güle, mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşayın. Ne güzel oğlunda emin ellerde. Gönül rahatlığı ile işine gidip gelirsin. Eş ile ayrılıkta ilk birkaç ay çok sıkıntılı geçse de sonraki dönemlerde bir ferahlama hatta rahatlama bile oluyor. Ya böylesi de çok iyiymiş diyeceksin :) Hiç üzülme, zaman herşeyin ilacı.

elecda elecda canım öncelikle araban hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin 🙏🏻

Benzer sorunlar bende de var, ben bir süredir bir ayak bakım merkezinde öedikal bakım yaptırıyorum. 100₺ tutuyor ve gerçekten çok memnun kaldım. Biz seninle yakın oturuyoruz, sana da yakın bir yer özelden adını yazayım merkezin. Kuaföre kıyasla saha memnun kaldım ben. Eşimin ayaklarında batma vardı tamamen iyileştirdiler mesela.

Kaş-kirpik serumu ben de kullanmak istiyorum ama hamilelik bitimini bekliyorum Hülya Kayhanınkini övüyorlar ama ben de araştırıyorum.

Son olarak Roseama da uygun bir yüz kremi Arayışındaydım geçen hafta bir krem aldım kielhsten ama biraz kullanayım memnun kalırsam sana yazacağım.
Çok teşekkür ederim canım :KK200:
Haftaya cilt doktoruna randevu aldım. Rosacea’yı da konuşacağım. Önereceği krem olursa ben de sana yazarım.
Kaş kirpik yağını Simyaevinden aldım. İşe yaramazsa deneyeyim senin dediğini.

Back