Günaydın Hanımlar,
Bu ay Sağlıklı Yaşam başlığına odaklandım. Sağlıklı Yaşam başlığı benim için 4 ana kategoriden oluşuyor:
1. Beslenme
2. Sağlık Kontrolleri
3. Takviyeler
4. Egzersiz
1. Beslenme: Temmuz ayından beri diyetisyene devam ediyorum. 11 kg yağ fazlam vardı. 7’si gitti. 4 kg kaldı. Eylül’de fazlalıklardan kurtulmuş ve koruma programına geçmiş olurum diye düşünüyorum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Sonuçtan çok memnunum.
2. Sağlık Kontrolleri: Bu ay tüm sağlık kontrollerimi tamamlamayı hedefliyorum.
Pazartesi günü Fizik Tedavi uzmanına göründüm. Mr çekildi ve postür analizi yapıldı. Cumartesi günü diyetisyenden sonra kontrol randevum var.
Dün öğlen işten çıkıp hastaneye gittim. Meme cerrahi randevum vardı. Ultrason çekildi. Bir sıkıntı yok çok şükür.
Oradan kadın doğuma geçtim. Genel muayene ve smear testi yapıldı. Genel muayenede sıkıntı yok. Smear sonucunu bekliyorum.
En son bana tavsiye edilen bir Dermatologun muayenehanesine gittim. Sırt ve göğüs bölgemde senelerdir çözemediğim bir döküntü problemi yaşıyorum. Bir ilaç verdi. 3 ay kullanıp kontrol randevusuna gideceğim.
minikkoala
rocasea için Isis Pharma’nın Metroruboril Az adlı kremini 3 ay boyunca sabah-akşam kullanmamı söyledi.
Cumartesi sabah aç karnına kan tahlili yaptıracağım. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasının tavsiye ettiği tahlilleri yaptıracağım. Görsele ekliyorum. Tahlil sonuçlarına göre de takviyelerimi düzenleyeceğim.