Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba robot süpürge için sorum olacaktı.

Merhaba robot süpürge için sorum olacaktı.mumkunse bana bilgi verebilir misiniz. Temizliği normal süpürge ile yapılan gibi temiz oluyor mu, bir de harcadığı elektrik çok fark etti ki
Merhaba, yani bu durum herkesin yaşantısına gore değişkenlik gosterir. Söyle anlatayım ben haftanın 5gunu tam mesai çalışıyorum, 2 küçük kızım ve uzun tüylü bir kedim var. Normalde haftada 2 den fazla süpürge açamam ama robot süpürge hergün çalışıyor. Dip köşe modu yada halılar için detay temizlik modları var. Yani benim ihtiyacımı fazlaca karsılıyor; etrafta tüy, kedi kumu, insan saç kılı falan olmuyor, temizllk hissi hakim. Ha ama ben hergun kendim süpürge acarım yerleri de elimle silerim modunda iseniz sizi tatmin etmeyebilir:) yalnız robot süpürgeden optimal fayda saglayabilmek için eşyaların büyük çogunlugu yerden yuksek olmalı. Aksi halde robotun giremediği yerlerde biriken tozlar bir sekilde eve yayılacaktır. Elektrik konusunda aa noldu da bizim fatura arttı sorgulaması yaptıracak bir değişim gormedim.

Merhaba, yani bu durum herkesin yaşantısına gore değişkenlik gosterir. Söyle anlatayım ben haftanın 5gunu tam mesai çalışıyorum, 2 küçük kızım ve uzun tüylü bir kedim var. Normalde haftada 2 den fazla süpürge açamam ama robot süpürge hergün çalışıyor. Dip köşe modu yada halılar için detay temizlik modları var. Yani benim ihtiyacımı fazlaca karsılıyor; etrafta tüy, kedi kumu, insan saç kılı falan olmuyor, temizllk hissi hakim. Ha ama ben hergun kendim süpürge acarım yerleri de elimle silerim modunda iseniz sizi tatmin etmeyebilir:) yalnız robot süpürgeden optimal fayda saglayabilmek için eşyaların büyük çogunlugu yerden yuksek olmalı. Aksi halde robotun giremediği yerlerde biriken tozlar bir sekilde eve yayılacaktır. Elektrik konusunda aa noldu da bizim fatura arttı sorgulaması yaptıracak bir değişim gormedim.
Yo öyle dip köşe sürekli temizlik yapan biri değilim malesef, sanırım olamam da :) ben de haftaici beş gün t gün çalışıyorum cumartesi de yarım gün. Evi süpürmek benim için işkence. Acayip yoruyor. Esyam fazla Yok kanepelerim de yüksek sanırim işimi görür. Halis üstüne de çıkıyorsa tamamdır

Eklentiler

• FBCE1BFC-F829-495E-A705-8B6A91D077AA.jpeg
    FBCE1BFC-F829-495E-A705-8B6A91D077AA.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 107
Aslında bizim evde de buna benzer kaydırmaz köşebent takmışlar. Benim asıl korkum köşeler ve bir düşerse fena yaralanması 😣Eki Görüntüle 2665139

ev içi merdivenlere kapı taktırma sansınız yok mu? tek başına merdiven kullanmamış olur ben bile bu yaşımda köşe merdivenlerden korkuyorum Allah korusun :)

ev içi merdivenlere kapı taktırma sansınız yok mu? tek başına merdiven kullanmamış olur ben bile bu yaşımda köşe merdivenlerden korkuyorum Allah korusun :)
Evin yapısı çok değişik zik zak yapıda dizayn edilmiş, hemen hemen her oda ve salon merdivene açılıyor. Tek bir merdiven olmadığı için sadece salon girişine kapı taktım. Şimdi merdivene gitmemesine çok dikkat ediyorum ama ilerde yürümeye başladıkça 2-3 yaşa geldikçe nasıl olacak bilmiyorum. Evin bahçesi bebeğim için çok iyi oldu ama merdiven fena.

Annemin uğur marka. Yatay olanlardan. Memnum. Dikey olanla arasında kalmıştı ama onu küçük buldu şuan rahatca kullaniyor
Simensi çok övdü bir arkadaşım ama yorumlarda çok gürültülü olduğunu söylüyorlar sizinkinde ses nasıl. Çekmeceli daha düzenli olur diye düşünmüştüm ama depolama alanı daralıyor sanırım çekmecelide

Simensi çok övdü bir arkadaşım ama yorumlarda çok gürültülü olduğunu söylüyorlar sizinkinde ses nasıl. Çekmeceli daha düzenli olur diye düşünmüştüm ama depolama alanı daralıyor sanırım çekmecelide
Oyle bariz bir sesi yok. Arada ses geliyor bazen hic yok. Ben çok takılırım ama beni rahatsız etmedi. Yatak odasında duruyor bazen kızımı uçururken ne uyuya kaliyorum sıkıntı olmadı. Yatayda da sertler var sağ ve solda düzen acısından iyi oluyor dikey biraz dar ve kullanışsız geldi bana ama müsait yer yoksa dusunulebilir tabi

Günaydın Hanımlar,

Bu ay başında 3 hedef belirleyip, günlük olarak zincir kırma metodu ile takip edeceğimi söylemiştim.

Birinci hedefim olan “diyet listesine eksiksiz “uymak gayet iyi gidiyor. Bir kez yatmadan önce öğününü atladım sadece. O da parktan gelişimiz çok geciktiği için oldu.

İkinci hedefim “cilt bakımını her gün yapmak” hedefi 2 kere aksadı. Her ikisini de kızları uyuttuktan sonra kolumu kaldıracak halim kalmadığı için yapamadım.

Bu nedenle akşam cilt bakım rutinini İpek’i uyuttuktan hemen sonraya aldım. Cilt bakımı yaptıktan sonra Ela’yı uyutma aşamasına geçiyorum. Bu şekilde daha sürdürülebilir oldu. Sabahları da kalkar kalkmaz ilk iş olarak cilt bakımı yapmaya başladım.

Üçüncü hedefim “Ela ile gece rutinini her gün yapmak” tı. Bu hedefte ciddi aksamalar yaşıyorum. Çünkü parkta geçirdiğimiz vakit uzadı. Akşam 21:30 gibi anca eve giriyoruz. İpek’i doyur, bez değiştir, giydir ve sonra uyutmaya uğraş derken, Ela’nın gece rutinine enerjim kalmıyor. Her gün gece rutini yapmayı, kızımla başbaşa vakit geçirebilmek için istiyordum.

Bu hafta şöyle bir uygulamaya geçtim. Eve girmeden bakıcı ablamızı arayıp, sadece İpek’i parka çıkarmasını söylüyorum. Apartman koridorunda saklanıp, onlar çıkınca hemen eve giriyorum ve Ela ile başbaşa vakit geçiriyoruz. Oyun oynuyoruz, sohbet ediyoruz. Yapacağı ödevleri planlıyoruz. İpek geri gelince de Ela’yı ödevleri ile başbaşa bırakıp, İpek ile ilgilenmeye geçiş yapıyorum:) Böyle olunca gece rutininden beklentisi azaldı. Ben ona bir kitap okuyorum. O da bana bir kitap okuyor. Sonra yatıyor.

Son zamanlarda “seni özlüyorum, hep İpek ile ilgileniyorsun, benimle oyun oynayamıyorsun” serzenişlerini de böylece çözmüş olduk. Havalar soğuyana kadar böyle devam ederiz. Sonrasına da sonra bakarız artık:)

An itibariyle robot süpürge siparişi vermiş bulunuyorum. Xiaomi s5 max aldım.Umarım beklediğim performansı alabilirim.

@binhuzunluhaz ürün Hepsiburada’da indirime girmiş. Mistore adlı satıcı, Türkiye’de yetkili satıcı olarak gözüktüğü için ondan aldım.
Güle güle kullan ins elecda. Hayranın olarak yaziyorum bunu tek kelime ile muhtesmsin. Topiginin hayatıma olumlu anlamda o kadar etkili oldu ki.
Ilk sayfalarda yazdigin hastane koridorlari hususunda kendimi bulduM
Benim de 3 yaşında kızım var agir bir hastalık ve bir tümör süreci atlattik. 1 dolu senem hastanede geçti çok zordu. Allah sağlık sıhhat versin hele ki yavrularımıza.
Sana tekrar tesk ediyorum boya bilinçli insanlarla karşılaşinca çok mutlu oluyorum
Hayatımı toparlamaya vesie oldun..

Güle güle kullan ins elecda. Hayranın olarak yaziyorum bunu tek kelime ile muhtesmsin. Topiginin hayatıma olumlu anlamda o kadar etkili oldu ki.
Ilk sayfalarda yazdigin hastane koridorlari hususunda kendimi bulduM
Benim de 3 yaşında kızım var agir bir hastalık ve bir tümör süreci atlattik. 1 dolu senem hastanede geçti çok zordu. Allah sağlık sıhhat versin hele ki yavrularımıza.
Sana tekrar tesk ediyorum boya bilinçli insanlarla karşılaşinca çok mutlu oluyorum
Hayatımı toparlamaya vesie oldun..
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim :KK200:
Kendi yolculuğunuzu da paylaşabilirseniz çok sevinirim. Burada hepimiz birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz.
Kızınızın bundan sonraki hayatı sağlıkla mutlulukla geçer inşallah.

An itibariyle robot süpürge siparişi vermiş bulunuyorum. Xiaomi s5 max aldım.Umarım beklediğim performansı alabilirim.

@binhuzunluhaz ürün Hepsiburada’da indirime girmiş. Mistore adlı satıcı, Türkiye’de yetkili satıcı olarak gözüktüğü için ondan aldım.
Hayırlı Olsun güle güle kullanın. Bende düşünüyordum ama bir gün arayla hem tv bozuldu, hem de eşimin telefonu suya düştü. ihtiyaç önceliği onlara döndü. O yüzden tamamen vazgeçtim süpürgeden :)

Back