- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Elecdacım merhaba.ankarada olduğunu bildiğimden sormak istedim,diyetisyenin nerde acaba?ne kadsr ücret ödüyorsun, ne kadar sürede görüşüyorsun.Benimde ihtiyacım varda paylaşabilir misin?Selamlar Hanımlar,
Dün diyetisyen kontrolüm vardı. 1,7 kg yağdan vermişim
Diyetisyenden çıktıktan sonra kendimi direkt kebapçıya attım:) İçli köfte, lahmacun ve döner dürüm yedim:)) Garsonlar yeme performansıma epey şaşırmışlardır diye tahmin ediyorum:)
Bu ödül öğünü benim bu işi sürdürebilmem için gerçekten çok önemli. Haftaya İpek’in doğum günü. Ödül öğünümde börek, sarma, kısır ve pasta yemeyi düşünüyorum
Bugün yine listeye göre ve gram gram tartarak yemeye devam:)
Kızlar sizi merakla ve ciddi izler ve takip ediyorum fakat birkaç aydır Hamilelik için uğraş verdim bir sonuç alamadım.
tekrar aranızda olmak isterim.
Hepiniz harika fikirlere sahipsiniz.
Çok teşekkür ederim. Henüz gelmedi bekliyorum bakalım:)Hayırlı Olsun güle güle kullanın. Bende düşünüyordum ama bir gün arayla hem tv bozuldu, hem de eşimin telefonu suya düştü. ihtiyaç önceliği onlara döndü. O yüzden tamamen vazgeçtim süpürgeden :)
Tunus caddesi üzerinde canım. Aylık 800 lira ödedim. 4 seans oluyor bir ayda.Elecdacım merhaba.ankarada olduğunu bildiğimden sormak istedim,diyetisyenin nerde acaba?ne kadsr ücret ödüyorsun, ne kadar sürede görüşüyorsun.Benimde ihtiyacım varda paylaşabilir misin?
Aaa tahmin ettiğim kadın galibaTunus caddesi üzerinde canım. Aylık 800 lira ödedim. 4 seans oluyor bir ayda.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.2018 ocakta aynı arabanın sıfırına bakmıştım, 115.000 tl idi, bu yıl ocakta 1.5 benzinli highline sunrooflusuna 203.000 demişlerdi 2019 sıfırdı.Inanılmaz artmış 6 ayda bile.Dahada artacak bence araba fiyatları.Bakalım bu ayki euro kuru ve altın artışı nasıl fiyatlanacak.sirkencubin araba almayı başardık:))
Dün aldık. 2019 model Golf, 10.000 km’de 1.0 DSG Confortline. Otokoç satıyordu. 207.000’e aldık. Otokoç üzerinden 0,89’dan kredi kullandık.
Siz ne güzel aldınız. İyi günlerde kullanın. Krediniz de çok uygun olmuş. Ben de 2019 12bin km de diZel otomatik golf buldum kapalı garaj aracı idi comfortline sahibi gittim gördüm 210 a bırakıyordu ancak cruise control yoktu. Sürüş paketi diye bir pakette oluyormuş bu. Kararsız kaldım düşüneceğimi söyledim tekrar da aramadım Ben de almak istiyorım ancak bulamadım. Bakalım kısmet artık.sirkencubin araba almayı başardık:))
Dün aldık. 2019 model Golf, 10.000 km’de 1.0 DSG Confortline. Otokoç satıyordu. 207.000’e aldık. Otokoç üzerinden 0,89’dan kredi kullandık.
Hayırlı uğurlu olsun elecda. Kazasız kullanın inşallah. Büyükşehirde 2 araba şart maalesef. Bende tayin isteyecektim bu ara. Ama 2. Araba gerekir diye vazgeçtim. Çünkü uçtu araba fiyatları. Ee daha evimizde yok. Önce ev sonra araba diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterir.sirkencubin araba almayı başardık:))
Seval Komlıca benim diyetisyenimin adı. Şu ana kadar 6 kilo yağdan verdim. 5 kg kaldı. Ben memnunum kendisinden ama bence de pahalı.Aaa tahmin ettiğim kadın galibabir arkadaşım gidiyor 2 yıla yaklaşmıştır, ama o bi 15 kilo civarı verdi galiba,şu an koruma modunda.Hatta başka bir arkadaş daha gitti oda baya verdi.İnşallah en kısa zamanda ideal kilona kavuşursun canım.Benim için 800 tl fazla malesef
Biz de daha artacak ve sonu gelmeyecek diye artık alalım dedik. Bizim işyerinden biri geçen yıl bizim aldığımız arabanın highline’nı 140’a aldıHayırlı olsun güle güle kullanın.2018 ocakta aynı arabanın sıfırına bakmıştım, 115.000 tl idi, bu yıl ocakta 1.5 benzinli highline sunrooflusuna 203.000 demişlerdi 2019 sıfırdı.Inanılmaz artmış 6 ayda bile.Dahada artacak bence araba fiyatları.Bakalım bu ayki euro kuru ve altın artışı nasıl fiyatlanacak.
Bizim octavia’da var cruise control, hiç kullanmadım. Bence fiyat iyiymiş.Siz ne güzel aldınız. İyi günlerde kullanın. Krediniz de çok uygun olmuş. Ben de 2019 12bin km de diZel otomatik golf buldum kapalı garaj aracı idi comfortline sahibi gittim gördüm 210 a bırakıyordu ancak cruise control yoktu. Sürüş paketi diye bir pakette oluyormuş bu. Kararsız kaldım düşüneceğimi söyledim tekrar da aramadım Ben de almak istiyorım ancak bulamadım. Bakalım kısmet artık.
Çok teşekkür ederim canım
Biz epey bir süredir tek araba işe idare etmeye çalışıyorduk ancak daha fazla sürdüremedik. Eşim işe servisle gidiyordu, şimdi araba ile gidiyor. Kızımı okuldan alıp bırakmaya da saatleri uymuyor. Öyle olunca mecbur kaldık ikinci arabayı almaya. Gerçi çok saçma bir şekilde bizim ülkemizde araba bir yatırım aracı oldu artık.Hayırlı uğurlu olsun elecda. Kazasız kullanın inşallah. Büyükşehirde 2 araba şart maalesef. Bende tayin isteyecektim bu ara. Ama 2. Araba gerekir diye vazgeçtim. Çünkü uçtu araba fiyatları. Ee daha evimizde yok. Önce ev sonra araba diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterir.
Çok haklısın valla. Sonumuz ne olur bilinmez. Hayırlısı artık. Önce oğluşlarım biraz daha büyüsün de Şehir değiştirip ev alacağız bizde nasipseBiz epey bir süredir tek araba işe idare etmeye çalışıyorduk ancak daha fazla sürdüremedik. Eşim işe servisle gidiyordu, şimdi araba ile gidiyor. Kızımı okuldan alıp bırakmaya da saatleri uymuyor. Öyle olunca mecbur kaldık ikinci arabayı almaya. Gerçi çok saçma bir şekilde bizim ülkemizde araba bir yatırım aracı oldu artık.
Hangi şehirdesiniz ve nereye taşınmayı düşünüyor sunuz?Çok haklısın valla. Sonumuz ne olur bilinmez. Hayırlısı artık. Önce oğluşlarım biraz daha büyüsün de Şehir değiştirip ev alacağız bizde nasipse
Çok teşekkür ederim canımelecda aracınız hayırlı olsun güle güle kullan inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?