Onay verdim ben. Zaten 2 hafta sonra normal eğitim başlayacak. 2 hafta erken ya da geç fark etmez diye düşündüm.elecda çocuklarımız aynı okuldalar. Farklı kampüs olsa da: )
15 ağustos telefi başlangıcı için onay verdin mi?
Ben hala kararsızım.
Onay verdim ben. Zaten 2 hafta sonra normal eğitim başlayacak. 2 hafta erken ya da geç fark etmez diye düşündüm.
Tadilattan sonra evi iyice temizletip sonrasında düzenli takip etmek bence de çok iyi olur. Cam için ben de iki ayda bir şirket çağıracağım. 1,5 saatte bütün camları silip gittiler. Bizim camların dışındaki korkuluklar da camGünaydın,
Temizlik için biri ile çalışmayacağım bir süre. Karar verdim.
Tek sıkıntım çok yorulursam belim filan çok ağrıyor. Kendimi hırpalamadan temizlik yapmayı deneyeceğim. Hepsini cumartesi gününe sığdırmak yerine, hafta içi 4 den sonra mesela çamaşır faslını bitirmek, balkonu düzenlemek, mutfak dolap kapaklarını silmek vs gibi işleri halletmek istiyorum.
Onun dışında ayda belki de 45 günde bir belki birini çağırırım balkon camı vs için.
Şirkette iken robot süpürgeyi çalıştıracağım günlerin hayalini kuruyorum: )
Şu an banyo tadilatım hala bitmedi, bu hafta sonu biterse derin bir temizliği bir iki bayan ile yada temizlik şirketleri ile halledersem süper olacak.
defter tutma olayına bayılıyorum çok severek takipteyim en sevdiğim iki topikHanımlar günaydın
Temmuz ayı planlamalarını yapmıştım. Bu ay 3 odak hedef belirledim. Bu hedeflerin takibini de defter üzerinden, bir çeşit zincir kırma metodu ile yapmaya karar verdim. Defter görsellerini ekliyorum.
Hepinize verimli bir hafta diliyorum.
Ben bu deftere yazma işini diyet için yapıyorum. Her hafta görüşmemizde değerlerimi kaydediyorum. Hissettiklerimi o hafta neler olduysa besin günlüğü haricinde ufak ufak not alıyorum. Tabi ki aklıma takılan soruları da. Baya verimli oluyor.Hanımlar günaydın
Temmuz ayı planlamalarını yapmıştım. Bu ay 3 odak hedef belirledim. Bu hedeflerin takibini de defter üzerinden, bir çeşit zincir kırma metodu ile yapmaya karar verdim. Defter görsellerini ekliyorum.
Hepinize verimli bir hafta diliyorum.
Arkadaşlarım meraba
Oturduğumuz ev satıldı. Bizde yan bloktan daire tuttuk.. ağustos başında taşınacağız inşaallah. Toparlanmaya başlıyoruz yavaştan. Bu süreçte fazlalıkları elden çıkaracağım. Kimi satılacak kimi atılacak.
sadeleştiğim bir taşınma olacak inşaallah
Ben hassasiyet gösterseler de alınacak tedbirlerin, özellikle ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri için sürdürülebilir olmayacağını düşünüyorum. Bu çocuklar birbirleriyle ve öğretmenleri ile sürekli temas etme ihtiyacı olan ve bütün günü maske ile geçiremeyecek çocuklar.Ben henüz vermedim, umarım bu süreçte gereken hassasiyeti gösterirler.
Tadilattan sonra evi iyice temizletip sonrasında düzenli takip etmek bence de çok iyi olur. Cam için ben de iki ayda bir şirket çağıracağım. 1,5 saatte bütün camları silip gittiler. Bizim camların dışındaki korkuluklar da camOnları da sildiler.150 lira ödedim.
Çok teşekkür ederim canımdefter tutma olayına bayılıyorum çok severek takipteyim en sevdiğim iki topik
minimal yaşam verimlirutin :)
Ben de bir inceleyeyim bakayım:)Bu süpürge indirime girmiş. Fiyatı bayağı düşmüş.
Ben S5 Max beklediğimden almadım ama düşünenler varsa diye yazıyorum:: )
Xiaomi
Robot Vacuum Mop Pro Cleaner - Robot Süpürge ve Paspas- BEYAZ MOPPRO-B
Aslında S5 Max ile arasındaki farklara bakıp değerlendirmeye alınabilir mi acaba: )
Hayırlı olsun. Bence işi bırakıp İstanbul’a gitmemekle doğru karar verdin. Umarım eşin bir an önce tayin işini halleder de eski düzeninize kavuşursunuz.Arkadaşlarım meraba
Oturduğumuz ev satıldı. Bizde yan bloktan daire tuttuk.. ağustos başında taşınacağız inşaallah. Toparlanmaya başlıyoruz yavaştan. Bu süreçte fazlalıkları elden çıkaracağım. Kimi satılacak kimi atılacak.
sadeleştiğim bir taşınma olacak inşaallah
Şu mesajınla bir aydınlanma yaşadım:)Ben bu deftere yazma işini diyet için yapıyorum. Her hafta görüşmemizde değerlerimi kaydediyorum. Hissettiklerimi o hafta neler olduysa besin günlüğü haricinde ufak ufak not alıyorum. Tabi ki aklıma takılan soruları da. Baya verimli oluyor.
Aslında bunu tüm kalemlere geçirmek benim için güzel olabilir.
Hoş geldinMerhaba elecda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?