Ben de seyrettim birkaç videosunu, başarılı gerçektenSlm kızlar
YouTube da Hikmet Anıl Öztekin videoları var ben başarılı buldum, tavsiye ederim
Ben de temzilik için kadın almayacağım artık. Abla Temmuz sonu ayrılacak, Ağustos'un ilk haftası robot süpürge siparişi vereceğim. Süpür-sili makine halledince banyolar ve toz çok vakit almaz diye düşünüyorum.Selamlar herkese,
Her hafta temizliğe yardıma gelen bayan çocuk için tedaviye başlayınca işi bıraktı.
Bir iki eskiden gelen tanıdıklara sorunca, her günleri dolu olduğundan gelemiyorlar.
Kaldım mı bir başıma...
Hafta içi çalışınca, hafta sonu 1 günü temizliğe ve ütüye ayırırsam kendimize hiç vakit kalmayacak.
Bir süre birisi ile anlaşmayı düşünmüyorum, sakince bu süreci planlamak istiyorum.
Robot süpürgeyi almak için bir fırsat olabilir benim için: )
Eğer ki acele etmeden temizliği yapmayı alışkanlık haline getirirsem bir süre böyle sürdüreceğim. Bakalım ne olacak.
Lutfen moralinizi bozmayin mutlaka bir zamani vardir asla pes De etmeyin ve mucadeleye devam edin. Ben ediyorsam herkes edebilir. Huniyi taktım tavayı siyiracamKızlar sizi merakla ve ciddi izler ve takip ediyorum fakat birkaç aydır Hamilelik için uğraş verdim bir sonuç alamadım.
tekrar aranızda olmak isterim.
Hepiniz harika fikirlere sahipsiniz.
Merhaba hoş geldinizKızlar sizi merakla ve ciddi izler ve takip ediyorum fakat birkaç aydır Hamilelik için uğraş verdim bir sonuç alamadım.
tekrar aranızda olmak isterim.
Hepiniz harika fikirlere sahipsiniz.
Ben de diyetisyene başladım. 3 gündür listeye uygun hareket ediyorum. Hadi bakalım:)Haziran da esnek mesaiden tam Zamanli mesaiye gecince ay nasil bitti anlamadim hic. Ben de tekrar diyetisyene basladim ilginc ki hep verdigim kilo yagdan oluyor ama odem
oldugu icin tartida eksiyi goremiyorum. Elecda araba isini naptiniz? Merak ettim.
MerhabaBen de temzilik için kadın almayacağım artık. Abla Temmuz sonu ayrılacak, Ağustos'un ilk haftası robot süpürge siparişi vereceğim. Süpür-sili makine halledince banyolar ve toz çok vakit almaz diye düşünüyorum.
Çamaşır ve Bulaşık Makinesi günlük çalışıyor. Ütünün bir kısmını eşim halledecek, gömlekleri ütüye vereceğiz.
Bence bir günü temizlik ve ütüye ayırmak yerine işleri günlere bölmek ve evdekilere de sorumluluk paylaştırmak daha mantıklı.
MerhabaMerhabaelecda
Bir süredir takip edemiyorum burayı; eskiden her gün severek okurdum. Yeniden okuyor, çok keyif alıyor ve faydalanıyorum. Her şey için teşekkürler ❤
Robot süpürge gerçekten işleri öyle kolaylaştırıyor ki şaşırıp kalıyorum. Toz bile olmuyor ev her gün çalıştırınca. Temizlikçiye verilecek ücret cepte kalınca insanın keşfetmek için daha çok maddi kaynağı oluyor. Biz daha sık gezebiliyoruz örneğin.
Bir kaç gündür doğaya daha saygılı bir yaşam sürdürebilmek adına hem daha minimal hem de çöpsüz yaşama geçişe dair adımlar atıyorum ve bu süreç bana çok iyi hissettiriyor. Gıda atıklarını kompost yapma konusunda önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler
Merhaba
Tekrar hoş geldin
Bakıcı ablamız ayrıldığında alacağım ben de robot süpürgeyi. Bir aksilik olmazsa Ağustos’ta alırım. Evi süpürmek çok vakit alan bir iş. Ben de vaktimi buna harcamak istemiyorum. Robot süpürgeye vereceğim parayı kendi zamanımı satın almak olarak görüyorum.
Kompost ile konusu ile turkisiminimalizm ve zehirsizev sayfaları paylaşım yapmıştı diye hatırlıyorum.
Hanımlar günaydın
Temmuz ayı planlamalarını yapmıştım. Bu ay 3 odak hedef belirledim. Bu hedeflerin takibini de defter üzerinden, bir çeşit zincir kırma metodu ile yapmaya karar verdim. Defter görsellerini ekliyorum.
Hepinize verimli bir hafta diliyorum.
Ben de bu şekilde ve detayda deftere ilk kez yazdım. Kişisel bakım, para ve annelik işleri ile ilgili hedef kolayca bulabilirsin bence.Selamlar,
Deftere yazma işini bir türlü rutine oturtamadım. Seni bu konuda takdir ediyorum.
Barış Özcan videosunda izlemiştim zincir kırma metodunu. Uygulamak için bir hedef bulmak gerekiyor...
Sen bulmuşsun ne güzel...
Ben de bu şekilde ve detayda deftere ilk kez yazdım. Kişisel bakım, para ve annelik işleri ile ilgili hedef kolayca bulabilirsin bence.
Ben de bullet journal’ı sürdüremedim. Her ay o kadar yaz çiz zır geldi:)Eski yazılara gittim, bir ara bullet journal şeklinde yapmaya başlamıştım ama sürdürülebilir olmadı.
Senden az çok bakarak bir şekle sokabilirim aslında. Deneyeceğim.
Ben de bullet journal’ı sürdüremedim. Her ay o kadar yaz çiz zır geldi:)
Temizlik işini naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?