- 23 Eylül 2013
- 24.401
- 50.061
- 798
Seni buralarda görmek çok güzel :)Bir de zaman bulabilsemMia- nın topikte biriken sayfaları okumak istiyorum ama bazı günler o kadar çok yazılıyor ki, bitmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni buralarda görmek çok güzel :)Bir de zaman bulabilsemMia- nın topikte biriken sayfaları okumak istiyorum ama bazı günler o kadar çok yazılıyor ki, bitmiyor.
Devlet memurumusunuz?Göreviniz ne acaba?İnisiyatif almak değil, en az kişiyle çalışmak zorundasınız.Cimere şikayette bulunabilirsiniz eğer sağlık yada emniyet personeli gibi bir görevde değilsenizmerhabalar
dünyaca yaşanan tüm sıkıntılara rağmen, müdürün ısrarı nedeniyle, tam kadro iş yerine gelmeye devam ediyoruz. Üstelik mesai saatlerinde bile esneklik tanınmadan. önümüzdeki hafta izin yıllık izin koparabildim. bu arada iş yoğunluğumuz çok az, aynı işi haftada 1-2 gün gelerek yapabilecek durumdayım oysaki, anlayışsız ve insiyatif almaktan korkan insanlarla çalışmak zor oluyor gerçekten. Benim gibi devlet memur olan üst kat komşum karı koca haftalardır evdeler. neyse müdürüme sevgilerimi sunuyorum buradan...
Devlet memurumusunuz?Göreviniz ne acaba?İnisiyatif almak değil, en az kişiyle çalışmak zorundasınız.Cimere şikayette bulunabilirsiniz eğer sağlık yada emniyet personeli gibi bir görevde değilseniz
Anladım canım.Bende devlet memuruyum biz dönüşümlü geliyoruz arkadaşlarla.Ama bizim iş öyle bir iş değil daha spesifik bir iş.Ancak halkımız o kadar duyarsızki,şu an evde olan,çalışmayan insanlar yıllardır beklettikleri işler için geliyorlar.Iş yapmak değil sorun tabiki,insanlarla mecburen karşı karşıya geliyoruz.Odaya giren maskesini çıkarıyor,inanın uyarmaktan yoruldum insanları.Kapıya yazı astım maskesiz girilmesi yasak diye,insanlar içeri giriyor maske ağzında değil boynunda,cebimde diyen bile varbiz de aynıyız
Bir personel eksik çalışsak kurum yıkılacak yoğunlukta. Yıllık izinler dahi iptal. Dediğiniz kurumlarda çalışmıyorum ama kurum yoğun; birebir vatandaş almıyoruz ancak müşteri hizmetleri gibiyiz iş yerinde- 17 kişi bir arada çalışıyoruz
Bizim başımıza salgından bişey gelmez cehaletten gelir maalesefAnladım canım.Bende devlet memuruyum biz dönüşümlü geliyoruz arkadaşlarla.Ama bizim iş öyle bir iş değil daha spesifik bir iş.Ancak halkımız o kadar duyarsızki,şu an evde olan,çalışmayan insanlar yıllardır beklettikleri işler için geliyorlar.Iş yapmak değil sorun tabiki,insanlarla mecburen karşı karşıya geliyoruz.Odaya giren maskesini çıkarıyor,inanın uyarmaktan yoruldum insanları.Kapıya yazı astım maskesiz girilmesi yasak diye,insanlar içeri giriyor maske ağzında değil boynunda,cebimde diyen bile vargülsemmi ağlasammı bilemedim.Sabah 8 den akşam 5 e kadar maskeyle iş yapmam imkansız,odaya girip uyardıklarımdan sizdede maske yok diye çıkardım diyen bile oldu.Allah akıl fikir versin,cidden nasıl olacak ,nasıl kendimizi koruyacağız, bilmiyorum.
Bizim hala Zoom üzerinden devam ediyor dersler. Ela'nın okul tabletinde yüklü program, oradan bağlantı kuruyoruz. Tablette Applestore yok. Okulun bilgi işlemi sene başında silmişti.Online ders yapıyorlardı sıkıntılı haberlerden dolayı ara verdiler toplantıdan sonra karar verilecekmiş. Sizin bağlantınız nasıl oluyodu acaba?
Benim eşim de kamuda çalışıyor. 2 haftadır işe gitmedi. Her odada bir kişi çalışacak şekilde planlama yapmışlar.merhabalar
dünyaca yaşanan tüm sıkıntılara rağmen, müdürün ısrarı nedeniyle, tam kadro iş yerine gelmeye devam ediyoruz. Üstelik mesai saatlerinde bile esneklik tanınmadan. önümüzdeki hafta izin yıllık izin koparabildim. bu arada iş yoğunluğumuz çok az, aynı işi haftada 1-2 gün gelerek yapabilecek durumdayım oysaki, anlayışsız ve insiyatif almaktan korkan insanlarla çalışmak zor oluyor gerçekten. Benim gibi devlet memur olan üst kat komşum karı koca haftalardır evdeler. neyse müdürüme sevgilerimi sunuyorum buradan...
Hoş geldin. Seni tekrar görmek ne kadar güzelDaha önce fırsat bulup okuyamadığım verimli rutine zaman ayırmama vesile oldu. önce 2020 ocak- şubat- mart aylarını okudum. daha sonra da aralık- kasım ve ekim aynı bitirdim. geriye dönük bir kaç ayım daha kaldı. Karışık okuduğum için azı yerleri unutmuş olabilirim, giderilmesi gereken meraklarım var :) şöyle ki;
-elecda ocak ayında kan tahlili yaptıracağını yazmışsın. Acaba kullandığın vitamin takviyelerinin değerlerine etkisi oldu mu, olduysa en çok hangi vitamin işe yaramış?
- Ekim ayı sonu ve kasım ayı başlarında sizinle yaşamaya başlayan Boncuk Bey ile halen beraber misiniz, beyfendinin çocuklarla ilişikleri nasıl?
- Yine ekim ayında kafanızda oluşmaya başlayan Eskişehir'e yerleşme planınızda bir değişiklik gelişme var mı?
- Bir yerde nevresim takımı aldığınızı yazmıştınız, yine beyaz renk mi aldınız ve hangi marka
- Kırmızı et tüketimini azaltma kararı almışsınız, nasıl ilerliyor?
- Sıfır atık konusu sürekliliği oldu mu? Ben sadece geri dönüşümü ayırabiliyorum. evde yaşayan diğerlerinin atık çıkarma ve tüketme alışkanlığında bir değişiklik yapamıyorum, dolasıyla çok fazla atık çıkıyor. oğlum bu konuda biraz daha bana benzemeye başladı
Aslında soracağım çok konu vardı ama not almamışım.
(Bu arada sen ile başlayıp sizli konuşma ile devam etmişim.)
@3gunlukdunya ben seni hatırladım, uzun zaman yoktun, bir ara aklıma bile gelmiştin, hayatında değişiklik yaptın sanırım, senin ve oğlun için hayırlı olsun. hoşgeldin
Seni de öyle:) Hoş geldin komşuSeni buralarda görmek çok güzel :)
Seni de öyle:) Hoş geldin komşu![]()
Sağlıklı Beslenme
Geçen ay unsuz bir ay geçirmiştim. Anlamlı bir kilo veremedim. Beni epey zorladı, sonrasında ise bir hafta kadar hamurişi yapıp yapıp yedim:)
Sonuç olarak İpek’e doğuma gittiğim kilom olan 70’i gördümEla’yı doğurduğumda 60 kiloydum. Dolayısıyla 10 kilo vermeye karar verdim.
Unsuz bir ay eşime yaradı. 5 kilo verip karın çevresindeki yağlanmadan kurtuldu. Migren ağrıları kesildi ve yorgunluk hali bitti. Kendisi 40 yaşına kadar, ekmeksiz asla doymam modunda bir insan olup; Mart ayında yaşadığı unsuz beslenme deneyimi sonucunda hayatının geri kalanında bu şekilde beslenmeye karar vermiştir:)
Ben de 09:00-09:30 gibi kahvaltı,14:00’de şekersiz türk kahvesi,17:00-17:30 gibi de akşam yemeği şeklindeki Karatay beslenme düzenime geri dönüyorum.
İki gündür eşimle sitenin bahçesinde yürüyoruz. Dün 4 tur attık, 3 km yürümüşüz. Buna devam etmek istiyorum. Yürüyüş bana hem bedensel hem de zihinsel olarak iyi geliyor.
Yürüyüş sonrası 10 dakika kadar egzersiz yapıp hemen duşa giriyorum.
Selamlar, kitap önerilerin o kadar iyi oldu ki şuanda, bugun yarın kitap siparişi vermem gerek. Geçen ay senin önerin üzerine 5 sevgi dili kitabını bitirdim ve bana çok fayda sagladıgını düşünüyorum. Vakit bulursam bu kitaptan elde ettiğim farkındalığı buraya da yazarım bir ara. Milimalizm adına; derle topla rahatla, milimalizm-anlamlı bir yaşam ve milimalizm-geriye kalan hersey kitaplarını okudum fakat 3ü de tam geçmedi bana sanırımTavsiye Edeceğim Kitaplar
1. Beni Duyuyor musun? Leyla Navaro: Okuduğum en iyi pedagoji kitaplarından biriydi. 3 yaşından büyük çocuğu olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
2. Öfke Dansı-H. Lerner: Kadın öfkesi ile ilgili oldukça aydınlatıcı bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kendisini burada özetlemeyi çok isterdim ancak farklı kişilerin hayatları üzerinden gittiği için yapamadım. Eşe, eş ailesine, kendi ailene, işverenine ve çocuğuna duyduğun öfkeyi yönetme konusunda çok faydalı bir kitap. Alın okuyun.
3. At Kurtul Ferahla: Eğer Marie Kondo'nun Derle Topla Rahatla kitabını almadıysanız, onu almayın, direkt bu kitabı alın. İlk kitapta çok fazla kişisel öyküsünü anlatıyor. İkinci kitap daha sonuç odaklı. Ancak benim minimalizm konusunda hala favorim Az ile Mutlu Olmak kitabıdır.