benim oplum da 45 aylık
legolar,dikkat güçlendirme setleri, ve kitaplar çok faydalı..
Kitap okuyor musunuz?
Oğlun nelerden hoşlanıyor?
çok hareketli zıplamalı oyunlar mı seviyor yoksa masa başı etkinlikler mi? Polis itfaiye gibi araçlar meslekler mi?
Oğlum sabah sekiz gibi uyanıyor ben o saatte işe gelmiş oluyorum ve 12’de çıkıyorum sekizden 12’ye kadar babasıyla kahvaltı yapıyorlar ardından çizgi film saati yapıyor iki çizgi film izliyor- sonra odasında babasıyla koşturmalı veya kendi bireysel oyuncaklarıyla oynuyor ardından 12’de ben geliyorum:: yine ben yemek yiyene kadar oralarda oynuyor/ Ve bizim Öğretmencilik saatimiz başlıyor o derse hep geç kalıyor
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
nedense böyle yapması çok hoşuna gidiyor..1 saat kadar böyle vakit geçiriyoruz/ sonrasında uyuyor yaklaşık 1,5 saat. Uyanınca da bir şeyler yiyor. koşturmalı oyunları yeniden başlıyoruz: Haftada 3.04 gün de köye bahçeye gidiyoruz orada çamurda toprakta taşta oynuyor- patates maydanoz gibi ürünler ekiyorus:bakımını yapıyoruz.
Akşam yemeğini yiyoruz ayrıca etkinlik yapıyoruz veya kalan iki çizgi film hakkını izliyor... Günümüz böyle geçiyor çok şükür..
mesela benim olduğum kitap okumayı çok seviyor ; legolar hoplamalı zıplamalı poliscilik hırsızcılık..
günde 1 saat öğretmencilik Evcili adı altında zihinsel beceri geliştirme kitaplarından aktivite yapıyoruz oda nasıl mesela dikkat matematik kavramlar çizgi gibi alan kitaplar var sırayla kitaplardan etkinlik yapıyoruz mesela iki kitaptan etkinlik yaptıktan sonra güya zil çalıyor ve biz tenefüse çıkıyoruz oyun saatine başlıyoruz benim pilates topunu birimize atıyoruz üstünde Zıplıyoruz: Yakalamaç oynuyoruz adına tekrar zil çalıyor oğlum çalıyor tekrar diğer kitaba geçiyoruz..
Mesela çizgi çalışması yaparken çok sıkılıyor ve çok zorlandığını söylüyor o yüzden şöyle yapıyoruz// önce sayıların rakamların ve çizgilerin üzerinden polis motor var legodan onunla geçiyoruz hadi diyorum oğlum sen polissin çok dikkatli geçmen lazım kaza yapmaman gerekiyor falan diye böyle; onu iştaha getirecek şeyler söylüyorum önce motosikletle yapıyor ardından da kalemle yapıyor.. Böyle çok eğleniyor...
..
rhouse kidz in İngilizce seç kitapları var : onlardan kitabı okuyarak etkinlik yapıyoruz ama tüm sanırım böyle oyunla ve dokunabileceği materyallerle etkinlik hazırlamam gerekiyor öyle daha iyi algılayabiliyor çünkü..
...
genelde böyle geçiyor günler...