- 3 Haziran 2009
- 7.450
- 29.209
- 1.073
- 41
Çok teşekkür ederim@amesia takip edilmesi gereken çok özel bir sayfa
❤
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim@amesia takip edilmesi gereken çok özel bir sayfa
❤
Fotoğraflar nasıl güzel
Productive’i kullanıyorsen değil mi? Ayrıca günlük yapılacak işler için Todoist çok güzel bir program. Ücretsiz versiyonu epey iş görüyor. Benim en sevdiğim kısmı bir gelen kutusu olması ve henüz tarihi netleşmeyen işleri yazabiliyor olmak.
Beğenmene çok sevindim canım. Hem kontrol mekanizması olması hem de motivasyon açısından çok iyi bence de.Canım ŞUAN deneme sürümünü kullanıyorum senin önerinle ve inanılmaz faydalı bir uygulama ücretini hak ediyor bence..
——
Birçok alışkanlığı oturtabiliyorum böylece
Ne güzel düşünmüşsünHerkese günaydın arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor bu süreç ; birimize destek olalım paylaşımda bulunalım
Nisan ayına hoş bulduk :) bu ay mübarek Ramazan ayına giriş yapacağız: içim kıpır kıpır... birkaç yıldır; Ramazan ayının manevi kıymetine uygun hazırlıklar yapmaya çabalıyorum . gerek yakın çevremize gerek ailemize tatlı sürprizler, hediyeler hazırlamaya gayret ediyorum. geçen yıl kahve ve hurma paketledim; hadislerden oluşan notlarla.. namazda okunan kısa surelerin yer aldığı kitapçık hediye ettik; gibi gibi.. bu yıl için yeni bir hazırlık niyetim Rabb im nasip eyles,in inşaallah :)
.....
Harika programın.Verimli Rutinlerim
-sabah erken kalk6.00
-diş fırçala
-1 koca bardak Limonlu su iç
-d vitamini takviyesi al
-propolis tüket
-Kuran ve meal oku
-hadislerle islam oku
-kitap oku
-sudoku çöz/zihnimi zorlmak inanılmaz açıcı
-cildini temizle
-egzersiz yap
-kuran sefeeberliği okumasını tamamla
-3kupa beyaz çay iç( gün içerisinde)
-2.5 lt su iç
-1günlük kaza namazı kıl
-kucaklaş(ailece)// günler geçip gidiyoe ve biz sevdiklerimize dokunamadan yaşlanıyoruz// sırf bu sebeple ekledim- çok da güzel oluyor
-tesbihat yap
-detaylı dua et
-sağlıklı yemek ye//3 öğün
-evi topla
-günü düşün günlük tut
-haftada 4 gün ing çalış
-Haftada 3gün tecvid çalış
-haftada 3kez ev süpür
-haftada3 kez Podcast’ dinle
-cuma günleri akraba aile araması yap( uzun zamandır aramadığım üni de yemekhane şefi bi amca vardı- hala ailece görüştüğüm- ona hal hatır ettim- çok mutlu oldu// çocukları olmadığı için artık bayramlarda onlara ziyarete gitmeye daha çok çabalamaya karar verdik//yollar uzak olsa da gönüller bir
-haftada bir gün tırnak ve ağda yap
-oğlumla günlük zihinsel beceri aktivitesi yap
-oplumla ing çalış
-oğlumla uyku öncesi diş fırçala-wc- pijama giy
-oplumla uyku öncesi kitap oku ve dua et// la ilahe illallah deyin
gibi...
Bunları normalde takip etmek zor ancak program inanılmaz kullanışlı. O sebep satın alacağım
tik attıkça bi rahatlama zihinde bir başarma ce boşalma hissediyor insan ...
Tavsiyemdir..
elecda teşekkür ederim yeniden
...
Ayrıca bugün 21 günlük şekersiz beslenmeye başladım süreci ve sonucu merak ediyorum çok heyecanlıyım
Online ders yapıyorlardı sıkıntılı haberlerden dolayı ara verdiler toplantıdan sonra karar verilecekmiş. Sizin bağlantınız nasıl oluyodu acaba?Selamlar Hanımlar,
Sabah 07:00’de İpek kuş ile kalktık. Küçük bir diş fırçası da ona almıştım. Beraber dişlerimizi fırçaladık. Ben kendi kremlerimi sürdüm. İpek’e de doktorun yazdığı bir kremi sürdüm. Yanakları çok kuruyor. Dişlerimizi fırçaladıktan sonra su içtik. Kalkınca su içmeye alıştırdım onu da:) Alt üst değişimi biraz oyun derken saat 08:00 oldu.
İpek’in kahvaltısını hazırladım, yedirdim. Vitaminlerini verdim. Sonra Ela’yı kaldırdım. İşlerini halletti, yatağını topladı. Kahvaltısını yaptı, vitaminlerini içti ve online derslerinin başına geçti. Nihayet saat 10:30’da kendim kahvaltı yapabildim.
Kahvaltı bittikten sonra arıtma cihazı firmasından geldiler ve arıtmayı taktılar. Yemeklere, sebze-meyve yıkamaya kullanacağım. İçme suyu olarak cam damacana devam. Çayı bir arıtma suyu ile demlerim eğer tadı iyiyse çay için de kullanabiliriz.
Şimdi İpek uyudu. Ben işyeri için çalıştım biraz. Bugün Ela’nın okula uğrayacağım. Bazı kitapları almamız gerekiyormuş. Oradan da çiftliğe uğrar dönerim.
Her gün birşeyler okumaya ve seyretmeye çalışıyorum. Uygun bir vakitte beğendiklerimi paylaşacağım.
Hepimiz için verimli bir hafta olmasını diliyorum.![]()
Harika programın.
Ben de 3 öğün sağlıklı menünü merak ediyorum. Ben de emziriyorum ve sağlıklı şeyler yemek istiyorum. 3 öğün değil benim 6 7 öğün oluyor zira:)
Afiyetler olsun :)Kahvaltı
yumurta peynir bi dilim tam tahıllı ekmek 3-4zeytin
öplen et tavuk ya da balık ayranbir d ekmek
akşam sebze 1d ekmek ayran salata
gibi gibi
ara öğünlerle benimde6 öğün oluyor
Tabi sen emzirdiğin için kalori miktarın dha fazla olmalı
Herkese iyi günler arada yazıyorum forma ama paylaşımlarınızı çok beğeniyorum ve hepiniz çok yararlı seyler paylaşıyorsunuz teşekkür r edeim.Sahihuban oglunla yaptığın zihin geliltirici aktiviteler neler biraz bilgi verir misin acaba benim de bir oğlum var 40 aylık yapacak çok birşey bulamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim ☺