- Emoji Skoru
- 6.047
- Puanlar
- 108
2 yaşında erkekÇocuğun kaç yaşında ve cinsiyeti nedir
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaşında erkekÇocuğun kaç yaşında ve cinsiyeti nedir
1 sene ev arkadaşıyla kaldım ama o önemde de ev arkadaşım benden daha sorumluluk sahibiydi. Çoğu şeyi kendi hallediyorduBen evlenmeden önce İstanbul’da kirada ve yalnız yaşıyordum. Bütün acemiliğimi o evde geçirdim ve en güzeli eşim o kısma tanık olmadı:)) Baya pasaklı ve düzensiz bir dönemim var orada:)
Sizleri hep okuyorum ama hayatımı düzenleyemediğim için hayranlıkla bakakalıyorum sadece. Maşallah.Selamlar Hanımlar,
Dün bütün gün, kendisine kalpler gönderdiğimiz kaptanla çalıştık:)) Kaptanımız bilgisayarını da alıp benim masama intikal ettiği için buraya giremedim.
Bu arada kaptan demişken Netflix’te Sully diye Tom Hank’sin bir filmi var. Uçağı Hudson nehrine indirip, bütün yolcuların hayatını kurtaran gerçek bir pilot hakkında şahane bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu sabah çok yorgun uyandım. Kar yağıyor, hava kapalı. Öyle olunca şirkete ben bugün gelmiyorum dedim. Ela’yı okula gönderdim. Pijamalarımın üstüne montumu giyip İpek’e ben işe gidiyorum dedim ve evden çıktım. Ablamız İpek’i odaya alınca da gizlice eve girdim ve kendimi yatak odasına kitledimŞu an yatak odasından sesleniyorum:)
Ela’yı okuldan alma saatine kadar kitap, internet biraz takılıp, sonra okula yürüyeceğim. Kar yağdı ve yumuşak bir hava var dışarıda. Yürüyüş yapmak için güzel bir fırsat.
Hepinize keyifli bir gün dilerim![]()
Bütün özel muayeneler için geçerlimi bu?Bende bu sene yaptırdım sigorta.Ama özelde bir profa gittim kendi muayenehanesi,onuda karşılarmı acaba.500 tl ödedim çünkü malesef çok yüksek ücretler.Çalıştığım şirket, Mapfre ile anlaşmalı. Benim sağlık sigortamın %80’ni onlar ödüyor, kalan kısım maaşımdan 9 taksitte kesiliyor.
Kızlarınkini de şirket üzerinden yaptırdım. Onların tamamını ben ödüyorum ancak toplu poliçe indirimi var.
Çocuklar için sağlık sigortasını çok faydalı buluyorum ben. Bu yıl 2000 küsürdü çocuk başına. Geçen hafta İpek’i özeldeki doktorumuza götürdüm. Muayene ücreti olarak 400 lira ödedim. Bugün Mapfre hesabıma 320 lira ödeme yapmış. Yıllık bazda bakınca çocuk için harcadığımız tutar, sigortaya yatırdığım paranın hep üstünde oluyor.
Hastaneye gidince onlar direkt sigorta firmasından onay alıyor. Sadece bizim ödememiz gereken tutarı ödeyip çıkıyoruz, ancak özel muayenede önce biz ödüyoruz sonra sigorta şirketine evrağı gönderiyoruz. Onlar bize ödeme yapıyor.
Ikea ürünlerini çok beğeniyorum ben. Montesorri ağırlıklı ürünler genelde. Büyüyen yatak, şifonyer ve oyuncaklarını koyabileceği raflı bir kitaplık ile küçük bir çalışma masası güzel olur bence.2 yaşında erkek![]()
Karşı komşumun çıkma olasılığı beni de tedirgin etti, kendisi bekar bir erkek. Başka dünyaların insanıyız, beni anlaması da mümkün değil yani:))Sizleri hep okuyorum ama hayatımı düzenleyemediğim için hayranlıkla bakakalıyorum sadece. Maşallah.
pijama kısmına çok güldüm. Çok tatlısın gerçekten. Bende onu çok yapardım.Ve komşularla karşılaşmayayım diye dua ederdim
![]()
Rica ederim canım. Ben epeydir takip ediyordum kendisini, çok tatlı bir hanım.Temiz bir niyet dua ve alarmlarla çok şükür bugüne saat 5de başladım;
Ilık bir duşun ardından bitki çayımı yudumlarken okumalarımı yapıyorum. İşte hayat bu” dediğim anlardayım. Hamd olsn.
elecda sima saruhan ile mailleşiyorız; teşekkür ederim sana çok
Geçerli evet. Yalnız sekreterine özel sağlık sigortası ile geldiğinizi söylemeniz gerekiyor. Sigortaya gönderilecek formu doldurup, fatura ile birlikte size veriyor. Siz de sigorta şirketine dilekçe ile gönderiyorsunuz. Dilekçede iban numarasını da yazınca parayı gönderiyorlar.Bütün özel muayeneler için geçerlimi bu?Bende bu sene yaptırdım sigorta.Ama özelde bir profa gittim kendi muayenehanesi,onuda karşılarmı acaba.500 tl ödedim çünkü malesef çok yüksek ücretler.
Oooo sizinki daha feciymiş benimki aileydiKarşı komşumun çıkma olasılığı beni de tedirgin etti, kendisi bekar bir erkek. Başka dünyaların insanıyız, beni anlaması da mümkün değil yani:))
Hayat düzeni ile hangi konularda sıkıntı yaşıyorsanız anlatım beraber çözmeye çalışalım.
Çocuklar çok minikmiş. Şu an sizin için kaosu kucaklıyorum dönemi:))Oooo sizinki daha feciymiş benimki aileydi ☺ 2.5 yaşında ve 5 aylık oğullarım var. Çalışmaya yeni başladım. Ev iş çocuklar düzenini kurmaya çalışıyorum. O yüzden biraz zamana ihtiyacım var sanırım. Aslında küçük oğlumdan önce sizden esinlenip hayatımda çok şey değiştirdim. Çok teşekkür ederim ☺ ❤
Şu an aslında mevcut düzeni değiştirip yeni bir düzen kurmaya çalışıyorum.Merhabaelecda
Hoşgeldin tekrar.Benim kızım 16 aylık oldu.İpek ile fazla aralari yok.sen günlük nasıl bir rutin izliyorsun İpek için.biraz anlatirsan çok sevinirim.
Ne güzel yapmışsınız. Ankara donuyor 3 gündür. Benim yerime de ısın:)Herkese iyi akşamlar.
Küçük bir tatil için Antalya ya kaçtık
Çekirdek ailemle birbirimize sıkıca sarıldığımız birkaç gün hepimize iyi geliyor.
Günlük koşturmalar, iş ev telaşı, tayinimiz derken epey yorulduk..
...
Herkese mutlu haftalar
Ayneeen kaosum ve ben harikayızÇocuklar çok minikmiş. Şu an sizin için kaosu kucaklıyorum dönemi:))
Devletin vermesi gereken standartta eğitim hizmetini satın almak zorunda olmak çok can sıkıcı. Bunu karşılayamayacak durumda olan ailelerin mecburiyeti de öyle. Benim okuldan öncelikli beklentim güvenlik, temizlik ve revir. Her okulda olması gereken temel şeyler bunlar.
Merhaba Demetria, hoş geldinmerhaba elecda tekrar seni gördüğüme sevindim
2015 doğumlu oğlum şuan özel kreşe gidiyor ama 2 aydır babaannesinde çok hastalandı çünkü
sormak istediğim bikaç bişey var ben özel sektörde çalışıyorum sabah 08:00 -akşam 18:00 işyerim evime 10 dk yakınlıkta
1.sınıfa başlayınca nasıl olucak bilmiyorum babaanne istanbuldan gidecek özel okullarda tam gün olabiliyormu etüt gibi mesela ..