- Emoji Skoru
- 3.863
- Puanlar
- 133
Herkese günaydın, geçmiş bayramınızı kutlarım. İnsallah gönlünüze göre geçmiştir.
Telefonumdan instagram uygulamasını kaldırdım. Baktım engel olamıyorum, evde telefon elımde fazlaca duruyor. Çözüm olarak bunu buldum: ) Şimdi rahatım çok şükür. Aklımdan da çıktı. Garip bir rahatlama hissi verdi bana: )
Katmerinsevisi diye bir kullanıcıyı nasıl takip ederim diye düşündüm sadece. Düşünsenize 800 küsür takip ettiğim kişiden sadece aklıma takılan bu oldu.
Bayram için kendimize bin lira ayırmıştık ve sadece 200 kaldı. Doya doya harcadık çocuklarla. Dün de babalar günü yemeğine çıkardık eşimi: ) Bir tane de kitap aldık hediye, çok sevindi.
Çocukların ıstedıgı oyuncağı aldık. Lol bebek ne pahalı ve gereksiz bir oyuncakmış. Ama kızım istedi, bayram diye ses etmedim, oyuncak hakkını bundan yana kullandı: ( Kalan paralarını da yarım altına çevirdim bugün.
Tedx konuşmalarını çok seviyorum, her videoda biraz daha farkındalığım artıyor. Kaç senedir izliyorum. Dönüp dönüp izlediğim videolar çok var. Tavsiye ederim ben de.
Katmer..
adı değişmiş sanırım bulamadım