- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
6 ve 12 yaşında kızım birde ben aile paketi 2650 çıkmış uygunmu sizce
Merhaba,
10/11 yaşında 2 çocuğum, eşim ve benim o civarda tuttu. Eş de yoksa biraz pahalı geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ve 12 yaşında kızım birde ben aile paketi 2650 çıkmış uygunmu sizce
17 aylık oldu. Başladığımda 18 ayın içinde olacak. Tam zamanlı çalışma kesinlikle yorucu. En yorucu olan kısım da yol gerçekten. Benim işyeri Esenboğa’da Ev Yaşamkent’teKAç aylık oldu ipek? Tam zamanlı calışma durumu insanı yoruyor cidden, hele bir de ev iş arası mesafe uzunsa. Şimdiden hayırlı olsun, başarı ve kolaylık diliyorum
Ben her iki kızıma da doğumdan itibaren sağlık sigortası yaptırdım. Bence çocuklar için kesinlikle gerekli. Senelik rutin kontrolleri oradan karşılıyoruz. İki kere hasta olsa, kan idrar falan bakılsa zaten ödediğin parayı karşılıyorsun. Benim ve eşimin de var. Benimkinin %80’ni şirket ödüyor.günaydın arkadaşlar bi konuda fikir istiyorum sizden
çocuklara ve kendime sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. artıları eksileri nelerdir. gerekli midir değil midir bilgi verebilir misiniz.
Hangi sigortayı yaptirdiniz? Bizde yaptirmayi düşünüyoruzdaMerhaba,
10/11 yaşında 2 çocuğum, eşim ve benim o civarda tuttu. Eş de yoksa biraz pahalı geldi bana.
Hangi sigortayı yaptirdiniz? Bizde yaptirmayi düşünüyoruzda
eş yok kızlar ve ben sadeceMerhaba,
O kıyafeti beklemek beni bildiğin yaşlandırdıHer sabah 40 dakikaya yakın kıyafetlerini
seçip giymesini bekliyorum
Bi de kız çocuğu olmasından mütevellit toka, çorap, kolye ve bilezik seçmesini beklemem gerekiyor.
Evim ve işim arası dolmuşla 15dk. Birara bağlıcayı cok düşündük, fakat işten çıkma kızları okulda alma eve geçme süreci çok uzayıp yorucu olacaktı. Semt değiştirememdeki en büyük sebep bu sanırım .(seviyorum o da ayrı konu tabi17 aylık oldu. Başladığımda 18 ayın içinde olacak. Tam zamanlı çalışma kesinlikle yorucu. En yorucu olan kısım da yol gerçekten. Benim işyeri Esenboğa’da Ev Yaşamkent’te![]()
Benim işyerim her yere uzakEvim ve işim arası dolmuşla 15dk. Birara bağlıcayı cok düşündük, fakat işten çıkma kızları okulda alma eve geçme süreci çok uzayıp yorucu olacaktı. Semt değiştirememdeki en büyük sebep bu sanırım .(seviyorum o da ayrı konu tabi)
Bir insanın her mesajından mı kendine pay çıkarılır merakla izliyorum paylaşımlarınızı ve kendime paylar çıkarıyorum çok teşekkürlerAjanda Görselleri
Ajanda Görselleri
Birgun işi bırakırsam benim de hayalim kitap&kahve mekanı acmak:)Benim işyerim her yere uzak
İleride kendi kitap kafemi Çayyolu sınırları içerisinde açacağım inşallah:))
Güzel mesajınız için ben teşekkür ederimBir insanın her mesajından mı kendine pay çıkarılır merakla izliyorum paylaşımlarınızı ve kendime paylar çıkarıyorum çok teşekkürler