• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

KAç aylık oldu ipek? Tam zamanlı calışma durumu insanı yoruyor cidden, hele bir de ev iş arası mesafe uzunsa. Şimdiden hayırlı olsun, başarı ve kolaylık diliyorum
17 aylık oldu. Başladığımda 18 ayın içinde olacak. Tam zamanlı çalışma kesinlikle yorucu. En yorucu olan kısım da yol gerçekten. Benim işyeri Esenboğa’da Ev Yaşamkent’te :silah:

günaydın arkadaşlar bi konuda fikir istiyorum sizden
çocuklara ve kendime sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. artıları eksileri nelerdir. gerekli midir değil midir bilgi verebilir misiniz.
Ben her iki kızıma da doğumdan itibaren sağlık sigortası yaptırdım. Bence çocuklar için kesinlikle gerekli. Senelik rutin kontrolleri oradan karşılıyoruz. İki kere hasta olsa, kan idrar falan bakılsa zaten ödediğin parayı karşılıyorsun. Benim ve eşimin de var. Benimkinin %80’ni şirket ödüyor.

burada görüştüğüm bir sigorta şirketi iki kızıma 2100 tl çıkardı internetten sigortam.net ten teklif aldık onlarda iki kızıma 1050 tl çıkardı teminatlar diğeri ile aynı. ancak güvenemedim internetten sigorta yaptıranınız oldu mu daha önce

O kıyafeti beklemek beni bildiğin yaşlandırdı:işsiz: Her sabah 40 dakikaya yakın kıyafetlerini
seçip giymesini bekliyorum :silah:
Bi de kız çocuğu olmasından mütevellit toka, çorap, kolye ve bilezik seçmesini beklemem gerekiyor.

Çocuklarımız aynı yaşta
Ben konuyu baştan alınca , şuan 2 yıl geriden geliyorum . Şuan kıyafet konusu nasıl merak ettim 😊

Ben oğluma ; “Yarın ne giymek istersin , kıyafetleri şimdiden belirleyelim” diyip akşamdan hazırlıyorduk . Sabah çok kolay oluyordu.

Selamlar Hanımlar,

Tam zamanlı çalışan iki çocuk anasının günlük rutinini paylaşıyorum:))

Ay sonuna doğru saçlarımı kestirip, keratin bakımı bir deneyeyim diyorum. Hakikaten fön yerine geçerse haftada iki sefer kuaföre gitmekten kurtulurum.

Bir de işe servisle gidip geleceğim için servisten akşamları evden 20 dakika uzaklıkta bir yerde inip eve yürümeye karar verdim. Hem “gönüllü yalnızlık” aktivitesi hem de spor olmuş olur benim için.

Sabahları düzenli yoga ve akşamları meditasyonu günlük rutinimin bir parçası haline getirmeyi istiyorum.

Eklentiler

• 21B10DC8-B89C-4069-9370-1642CDA633DA.jpeg
    21B10DC8-B89C-4069-9370-1642CDA633DA.jpeg
    208,4 KB · Görüntüleme: 296
Yarın evde temizlik var. Bugün temizlik malzemelerini hazırlayacağım. Tariflerin olduğu görseli paylaşıyorum. Gerekli malzemeleri homemadearomaterapinin sayfasından aldım. Yüzey temizleyicinin kıvamı cif gibi oluyor. Ben mutfakta kullandım ve beğendim. Çamaşır deterjanını beğendim, tekrar yapacağım. Bulaşığı henüz denemedim.

Eklentiler

• C0016BB1-F8DD-48AF-A880-377DB86B3031.jpeg
    C0016BB1-F8DD-48AF-A880-377DB86B3031.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 344
17 aylık oldu. Başladığımda 18 ayın içinde olacak. Tam zamanlı çalışma kesinlikle yorucu. En yorucu olan kısım da yol gerçekten. Benim işyeri Esenboğa’da Ev Yaşamkent’te :silah:
Evim ve işim arası dolmuşla 15dk. Birara bağlıcayı cok düşündük, fakat işten çıkma kızları okulda alma eve geçme süreci çok uzayıp yorucu olacaktı. Semt değiştirememdeki en büyük sebep bu sanırım .(seviyorum o da ayrı konu tabi🙃)

Evim ve işim arası dolmuşla 15dk. Birara bağlıcayı cok düşündük, fakat işten çıkma kızları okulda alma eve geçme süreci çok uzayıp yorucu olacaktı. Semt değiştirememdeki en büyük sebep bu sanırım .(seviyorum o da ayrı konu tabi🙃)
Benim işyerim her yere uzak:işsiz:
İleride kendi kitap kafemi Çayyolu sınırları içerisinde açacağım inşallah:))

Selamlar Hanımlar,

2020 yılı ajandamın bazı bölümlerini doldurdum bugün. Ekte görselleri paylaşıyorum. Aşağıda belirttiğim listeleri yeni yıl gelmeden hazırlamanın faydalı olacağını düşünüyorum.

1. Okumak İstediğim Kitaplar Listesi: Bildiğiniz gibi kişisel gelişim ve pedogoji ağırlıklı okumalar yapıyorum. Bu listeyi de bu doğrultuda hazırladım. Bu kitaplar bittiğinde roman ağırlıklı okuma yapacağım. İşyerine gidip gelirken ve öğle arasında okuma yapacağım.

2. İzlemek İstediklerim Listesi: Bu listedekilerin önemli bir kısmı Netflix belgeseli. Telefondan seyrettiğim için işyerinde öğle arasında seyretmeyi planlıyorum.

3. Enerjimi Yükselten Şeyler Listesi: Bu listenin gözümün önünde olmasını önemsiyorum. Her gün bu listeden bazı maddeleri gerçekleştirmeyi istiyorum.

4. Enerjimi Düşüren Şeyler Listesi: Bu listeyi de gün içerisinde kendimi korumam gereken durumları bana hatırlatması amacıyla ajandama yazdım.

5. Günlük Rutin: Bu liste günlük sahip olduğum ve halihazırda sahip olmak için çabaladığım alışkanlıkların listesi.

6. Değerlerim Listesi: Bence en önemli liste bu. Güne başlarken değerlerimi sıkı sıkıya aklımda tutarsam, değişiklikler ve zorluklar baş gösterdiğinde kararlarımı o değerlerlere bağlı olarak verebilirim. Duygulara, koşullara tepki göstermem gerekmez.

7. Hedeflerim Listesi: Değerlerim doğrultusunda oluşturduğum bir liste bu. Bazıları ölçülebilir bazıları daha genel seviyede. Hedeflerime ulaşma durumumu günlük bazda takip edeceğim.

8. Beğendiğim Sözler ve İlham Aldıklarım Listesi: Bu listeyi bu yıl ilk defa tutacağım. Bana ilham veren bir söz, bir şarkı, bir yazar gibi beni etkileyen her şeyin kaydını toplu halde tutmanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.

Ajanda Görselleri

elecda elecda çok beğendim yazdıklarını. Umarım 2020 de hedeflerin doğrultusunda yaşarsın.

Soyut düşünce belgeseli çok güzeldi. Danimarkalı mimar ve nike ayakkabı tasarımcısı çok etkilemişti beni.

2020 yılına dair düşündüklerimi yazma zamanı gelmiş, buraya da eklerim toparlayınca.

Hatta ayakkabı tasarımcısı Tinker Hatfield izleyince içimden;

"Ben böyle sakatlık filan geçirseydim, hayata küsmüş ve tüm yaşamım boyunca bunun acıtasyonunu yapmıştım" diye geçirdim...

Azim, çalışma, gelen fırsatları değerlendirme her insanın yaşamında var aslında, önemli olan bunların farkında olup, ona göre şekillenmek. Gerisi geliyor...

Back