Popüler Konu Verimli Rutin

elecda evine ve seçimlerine bayıldım.
birazcık da olsa dekorasyondan anlamayı çok isterdim.
keşke benim olsa (kıskanarak değil imrenerek )
Ben de pek anlamıyorum aslında dekorasyondan. Genelde odanın fotoğrafını çeker dükkana gösterir, fikirlerini alırım. Onların önerileri doğrultusunda hareket ediyorum.

Senin orada olduğu bilseydim taşınmazdım :))
Şaka bir yana Yaşamkent bana hep soğuk geldi. Bağlıca daha köy gibi. Daha sıcak . En azından ben öyle hissediyorum.
Yaşamkent bence de soğuk ve izole bir yer, yerleşim daha tamamlanmadığı için muhtemelen. Evimi ve sitemizi seviyorum ben, zamanla da buranın gelişeceğine inanmak istiyorum:)

Merhaba arkadaslar, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. R Roasanayma nın bahsetmesi sonrası ben de eve robot süpürge aldım. Giriş niteliğinde bir model evi taraması rastgele hareketlere dayanıyor buna ragmen cok memnun kaldım, neden daha önce almadığıma hayıflanıyorum. 1-2yıl kullanır irobot 7 plusa gecerim diye düşünüyorum. Süpürme işini halledince kafaya silmeyi taktım; şuan moplu uzun saplı hazneli bi aparatla siliyorum evi işimi götüyor daha pratik bir modele geçsem derken bi arkadasım bekonun buharlı temizleyici ile yerleri sildiğini anlattı. Camlarda mutfak dolaplarında heryerde kullanıyormuş. Bem bunların sadece banyoda aktif olduğunu sanıyordum rica etsem buharlı twmizleyici kullananlar deneyimleri ve ürünün marka bilgisini paylaşabilir mi?

Olur mu canım, çok keyif alarak okudum, ekran görüntüsü aldım, ilk fırsatta alacağım ben de. Çoookk teşekkür ederim.

Yaşamkent bence de soğuk ve izole bir yer, yerleşim daha tamamlanmadığı için muhtemelen. Evimi ve sitemizi seviyorum ben, zamanla da buranın gelişeceğine inanmak istiyorum:)

Ben de eryamanda kiradayım. Ev alırsak yasamkent mi eryaman mı bi düşüncelerdeyiz:)) gerci seneye kalacak benim ev alma isi. Çünkü önce memuriyet :)) tek maaşla girişmek istemedim. Sizce doğru mu davranıyorum ? Eşim kiraya veriyoruz diyor zaten parayı.. ama ben istiyorum ki benim de bir katkım olsun.

Yukarıda linkini bıraktığım sayfada buharlı temizleyici incelemesi var bakmak istersen.
Ben kızım emeklemeye başlamadan önce bekonun dikey buharlı temizleyicisini almıştım. O dönemde çokça da kullandım. Çok pratik olduğunu düşünmüyorum. Benim aldığım modelde su bittiğinde eklenmiyor. Basınçlı deponun soğumasını beklemek gerekiyor. Buhar çok güçlü ve sıcak çocuklar hareketlenince onların yanında hiç kullanmadım bir kazaya sebebiyet vermemek için. Ama temizliği güzel. Şimdilerde senede 2-3 kez derin temizlikte çıkarıyorum. özellikle derz aralarını iyi temizlediğini düşünüyorum. Ben almadan önce incelerken bu aletle toz alanları bile okumuştum :) kapı, duvar, yer her türlü zeminde kullanılıyor. Yakın bir yere koysam tekrar kullanmaya başlarım diye düşündüm yazarken

yavru ahtapot olmak çok zor ve üç kedi bir dilek bizim favori kitaplarımızdan. çok çok güzel bir anlatımı çizimi ve duygusu var ..
ayrıca üçkedi bir canavar ı ben ilki ne göre başarısız buldum pek beğenmedim.
annemin çantasını merak ediyorum..
bir de öfke kontrolü için Tırtık Tütüyor isimli bir kitap var .. çok çok güzel ..
duyguları böyle incelikle aktarmak çizimlerin hayal dünyasını geliştirmesi çok kıymetli...

kitap giderimiz bi hayli ancak kütüphaneden destek alıyorum ... çok beğendiğimiz kitapları satın alıyoruz :)

kitaplarla haşır neşir olsun diye ilk aldığım hediiye kitaplardı :)
her gece yatmadan ve sabah ilk uyandığımızda kitap okuma ritüelimiz oldu :)

Çok teşekkür ederim bakacağım mutlaka. Ben surekli kullanmayacaksan almayı düşünmem açıkçası:) bi inceleyeyim pratik mi hantal mı

Ben de xiamoi nin moplu bir robot süpürgesini gördüm. Onu alır hem süpürme hem silme derdinden kurtulurum diye düşünüyorum.
Görseli ekliyorum.

Eklentiler

• A3E2D6B6-74E3-4572-AC1F-564F8EF3A938.png
    282,2 KB · Görüntüleme: 117
Şöyle ki buraya taşınmadan önce 4 yıl Eryaman’da kirada oturduk. Orada belediye iyi çalışıyor, yollar düzgün, parklar temiz, kar yağdığında ara sokaklara kadar hemen açılıyor, toplu taşıma saatleri sık gibi. Biz buraya gelince bu konularda sıkıntı yaşadık. Ayrıca burada sokaklarda çok fazla köpek var ve insanlar bu nedenle yürümekten korkuyor. Ben Eryaman’da her yere yürüyordum.

Eryaman’da restaurant, kafe sıkıntısı var ancak bizim için asıl önemli olan iyi özel okulların tamamının Çayyolu tarafında olması. Bu nedenle biz bu tarafı tercih ettik.

Bu arada terzi, kuaför gibi hizmetlerde de neredeyse iki katı pahalı bu taraf.

Çocuk varsa ve özele verelim diyorsanız bu tarafı düşünebilirsiniz ancak çocuğu devlet okuluna gönderecekseniz bence Eryaman çok daha mantıklı.

Baybars serisinden bir tane alın oğluna canım. Ben çok beğeneceğini tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…