Çok teşekkür ederim canımNice mutlu senelere
Chapters:)Teşekkür ederim büyük olan şu çantanıza sığmayıp işe giderken elinde taşıdığınız gri renkli
Süpersin, iyi ki varsın... topiğin sayesinde pozitif enerji yükleniyorum,Günaydın,
Dün kendimi kuaföre götürdüm:) Saç kesimimi düzelttirdim. Tırnaklarım için de törpü yaptırıp french oje sürdürdüm. İki gün kendimi mutlu edecek şeyler yaptım böylece:)
Bugün benim için iş günü:) Apartmanda beni alacak arkadaşları beklerken bir fotoğraf çekeyim dedim. İşe gittiğim kıyafet budur:)
Herkese verimli bir gün dilerim.
Çok güzel olmuşsun boyun kaç demiştin.. seni gören 36 37 demez canım. 27 ancak..Günaydın,
Dün kendimi kuaföre götürdüm:) Saç kesimimi düzelttirdim. Tırnaklarım için de törpü yaptırıp french oje sürdürdüm. İki gün kendimi mutlu edecek şeyler yaptım böylece:)
Bugün benim için iş günü:) Apartmanda beni alacak arkadaşları beklerken bir fotoğraf çekeyim dedim. İşe gittiğim kıyafet budur:)
Çok cool gözüküyorsunGünaydın,
Çok teşekkürlerSüpersin, iyi ki varsın... topiğin sayesinde pozitif enerji yükleniyorum,
Çok teşekkürlerÇok güzel olmuşsun boyun kaç demiştin.. seni gören 36 37 demez canım. 27 ancak..
:)
Beni de götürsen ya.. saçlarımın boyanması istenmeyen tüylerin halledilmesi işi canımı sıkıyor.. regl günüm geliyor şimdi aldırsam bayrama uzar.. kk kesim tarihi 30u.. :))
Yemek yedim 1 saate karnım acıktı.. sonuna kadar pms yaşıyorum.. ☺
Çok teşekkürler canım
Çok teşekkürler canımÇok cool gözüküyorsunKeske bende işe boyle gidebilsem
Çok teşekkür ederimMutlu yıllar elecda iyi ki doğmuşsun seni iyi ki tanımışım. Sakin bir hafta sonu geçiriyorum. Akşam üzeri bebek giyisilerine bakmak için çıkacam o kadar.
Çok teşekkür ederim canımİyiki doğdun elecdam.
Seni tanıdığım için çok mutluyum :)
Elanın sahne korkusunu yenmesine sevindim.
Ağustos’ta 6’yı bitirecek. Ben kreş araştırırken özellikle yıl sonu gösterisi yapmayan bir yer tercih etmiştim. Küçücük çocukları sıkıcı provalarla darlamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Ana sınıfında ilk defa gösteri meselesi gündeme geldi. Eğer kızımı ikna edemeselerdi gösteriden çekecektim ki zaten oraya çıkması benim için çok da bir anlam ifade etmiyor. Neyseki kazasız belasız atlattık.Ela kaç yaşındaydı?
Benim kuzu da 4 yaş kreşte yıl sonu gösterisine çıkmadı.. ben de hiç üstüne gitmedim.. ama içten içe üzülmüştüm neden böyle diye öğretmeni çok küçük daha normal böyle durumlar dedi.. ama geçmedi 1.sınıf okuma bayramında babasını görünce ağlamaya başlamıştı şiirini okumayı bıraktı.. 3 ve 4. Sınıfta öğretmeni görev verdi yine bu defa başarıyla atlattı. Aştık gibi inşallah:) İstemediği bir şeyi yapmaya zorlamamak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?