Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın,

Dün kendimi kuaföre götürdüm:) Saç kesimimi düzelttirdim. Tırnaklarım için de törpü yaptırıp french oje sürdürdüm. İki gün kendimi mutlu edecek şeyler yaptım böylece:)

Bugün benim için iş günü:) Apartmanda beni alacak arkadaşları beklerken bir fotoğraf çekeyim dedim. İşe gittiğim kıyafet budur:)

Herkese verimli bir gün dilerim.

Eklentiler

• 3734DCD0-D9FF-43D3-93E3-F1A3C468CC19.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 433
Süpersin, iyi ki varsın... topiğin sayesinde pozitif enerji yükleniyorum,

Çok güzel olmuşsun boyun kaç demiştin.. seni gören 36 37 demez canım. 27 ancak..
:)
Beni de götürsen ya.. saçlarımın boyanması istenmeyen tüylerin halledilmesi işi canımı sıkıyor.. regl günüm geliyor şimdi aldırsam bayrama uzar.. kk kesim tarihi 30u.. :))
Yemek yedim 1 saate karnım acıktı.. sonuna kadar pms yaşıyorum.. ☺

Çok cool gözüküyorsun Keske bende işe boyle gidebilsem

Çok teşekkürler Boyum 1.74 Kilo 65’ti. İki haftadır yemeği abarttığım için 67 olmuşum
Lazer sanırım kendime yaptığım en iyi yatırımdı. Kesinlikle tavsiye ederim. Saç konusunda ben de epeydir gidememiştim. İlk fırsatta git, iyi geliyor insana:)

elecda nice yıllara sağlıkla huzurla

Çok hoşsun tarzın zaten pek fresh
Musmutlu bir ömür dilerim
elecda mutlu yaşlar dilerim.
seni seviyorum...
çok uzaklardan sevgiler
Mutlu yıllar elecda iyi ki doğmuşsun seni iyi ki tanımışım. Sakin bir hafta sonu geçiriyorum. Akşam üzeri bebek giyisilerine bakmak için çıkacam o kadar.
Çok teşekkür ederim
Sevgiler

Selamlar Hanımlar,

Bugün Ela’nın yıl sonu gösterisi vardı. Sabahtan kuaföre gittik. Saçı topuz yapıldı. Eve geldik, eşimi ve İpek’i de alıp okula gittik.

Gösteri 1 saat sürdü. Çocukları zorlayıcı birşey yoktu. Güzel geçti.

Hatırlarsanız gösteri hazırlıklarında kızım, beni lütfen gösteriden kurtar diye epey ağlamıştı. Müdür yardımcısı ve rehberlik öğretmeni ile durumu konuşmuş, kızımı gösteriden çekmek istediğimi söylemiştim. O zaman benden 1 hafta süre istediler. Eğer halledemezsek gösteriye çıkmasın dediler. İlk provada dans öğretmeni, Ela’ya sarılmış, öpmüş, çok güzel yaptığını söylemiş. Müdür yardımcısı da provayı videoya çekip, sonrasında Ela’yı odasına götürüp orada seyrettirmiş. Çok güzel yaptığını ama hata yapsa da herkesin onu alkışlayacağını söylemiş. Nihayetinde hallettiler ve kızım devam etmek istediğini söyledi. Bugün de çok güzel yaptı çok şükür:) Sahne / sunum korkusuna sebep olma ihtimali nedeniyle ben de epey gerilmiştim. Bunu da atlatmış olduk.

İyiki doğdun elecdam.
Seni tanıdığım için çok mutluyum :)

Elanın sahne korkusunu yenmesine sevindim.

Ela kaç yaşındaydı?

Benim kuzu da 4 yaş kreşte yıl sonu gösterisine çıkmadı.. ben de hiç üstüne gitmedim.. ama içten içe üzülmüştüm neden böyle diye öğretmeni çok küçük daha normal böyle durumlar dedi.. ama geçmedi 1.sınıf okuma bayramında babasını görünce ağlamaya başlamıştı şiirini okumayı bıraktı.. 3 ve 4. Sınıfta öğretmeni görev verdi yine bu defa başarıyla atlattı. Aştık gibi inşallah:) İstemediği bir şeyi yapmaya zorlamamak en güzeli.

Ağustos’ta 6’yı bitirecek. Ben kreş araştırırken özellikle yıl sonu gösterisi yapmayan bir yer tercih etmiştim. Küçücük çocukları sıkıcı provalarla darlamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Ana sınıfında ilk defa gösteri meselesi gündeme geldi. Eğer kızımı ikna edemeselerdi gösteriden çekecektim ki zaten oraya çıkması benim için çok da bir anlam ifade etmiyor. Neyseki kazasız belasız atlattık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…