Popüler Konu Verimli Rutin

Konuştuk eşimle. Bugün arayıp haber vermeden gelmemeleri konusunda uyarmış. Bakalım haftaya yaşayıp göreceğiz:)

Canım okula gondrdgnzde kuruclri değil de sınıftaki öğretmenin eğitim geçmişini arastrn derim ben. Sayfayı incldm bende. Eşim native ing. Öğretmeni bu arada hassytm ondan.
Bu yerin bana cazip gelen tarafı İngilizce eğitiminden ziyade çiftlik ortamı olması, bahçe oyunları oynamaları ve İngilizcenin konuşuluyor olması. Amacım İngilizce eğitiminden ziyade okulda öğrendiği kadarını unutmaması.

Çok teşekkür ederim paylaşımınız çok değerli hemen favorilerime ekledim. Benim de ihtiyacım olacak bebekler büyüyor :)

Ben hiç takılmazdım bu duruma. Belki durumu yoktur, ne bileyim bir nedeni vardır ya da yoktur. Size ve çocuklarınıza iyiyse, saygılı ve sevgi doluysa tamamdır benim fikrim bu yönde.

Merhaba elecda 15 gündür konunu keyifle takip ediyorum
459. Sayfadayım konun benim için dönüm noktası niteliğinde oldu
Bir ikizler burcu olarak fazla dağınık yaşıyormuşum
Eşimde Başak burcu olduğu için sürekli düzen ve temizlik ile ilgili büyük çatışmalar yaşıyorduk
Ama kendime bir çeki düzen verme zamanı gelmişte geçmiş
Allah senden razı olsun ki benim hayatıma dokunabildin
Bu yazında ki ajandanın markası modelini bilmek isterim
Verimli günler :)

Gelişmeleri paylaşır mısınız? Mesela neyi nasıl düzelttiniz

elecda eşinin kuzeninin takı takmaması sacma olmuş, ben de bu konularda hakka dikkat etmek gerektiğini dusunurum. Boyle bir durumda, Şayet eşim reddettiğimizde mutsuz olacaksa gelmelerini kabul ederdim ama öyle kafalarına gore takılmalarına da izin vermezdim. Çocuklar üzerinde hastalık beyanı vermekten Cekinirdim ama Eşime arattırır ‘eşimin sehirdışına iş seyahatleri oluyor, gelmeden 2-3gun once haberlerşelim’ dedirttirirdim. 2 cocuklu calışan bi kadının evine cat kapı sehirdışından yatıya misafir mi olur yauu. Neyse gelince de çok agırlayacagım diye parcalanmazdım, yemeklerde falan dışardan takılırdım, arada da tatlı tatlı ayarımı verir rahatlardım

Gelişmeleri paylaşır mısınız? Mesela neyi nasıl düzelttiniz
Mesela evimde bir odam vardı köşe takımı var sadece oranın her önünden geçerken eşimle şiddetli bir kavga başlıyordu yıkanmış ama aşılmamış çamaşırlar asılmış ama toplanmamış çamaşırlar, salon toplu kalsın diye oraya götürülmüş eşyalar ile doluydu ve daha bir sürü saçma şeyle doluydu yığınla biriken ütüler ve ekstra kızımın kıyafetleri...
Bu konuya başlarken ilk hedefim o odaydı öncelikle çamaşır biriktirmemem gerekiyor
Normal kirli sepetim dolup taşar anca yıkardım ve toparlanmadan askıdan alırdım.
Şimdi kirli sepetini boşalttım hepsi yıkandı tipik okurken sürekli ütü yaptım odam mis gibi oldu
Tabi eşim şok
Çekmece düzenlemelerim berbattı bişey alınca herşeyi bozardım şimdi baştan bir eleme yaptım
Ve alırken 1 dk fazla zaman harcayıp sürekli düzenli olmasını sağladım
Bunun gibi bir çok örnek var ara ara yazarım
Verimli günler

Teşekkür ederim ben de hala bazı şeylere çözüm bulamadım da ondan merak ettim.
Ben de çamaşır ve bulaşıkla savaş halindeyim bitmiyorlar bitmiyorlar. Neyseki eşim katlar arada benim. Sen de koy eşinin önüne TV izlerken kavga edeceğine yardım etsin. Başak burcu titiz olur evi temizler diye duyardım hep yalan mıymış

Benim kurtarıcım "kurutma makınesı" oldu. Yıka- kurut- sıcağı ile katla. Ütü derdim de bitti. Sadece eşimin gömlekleri ütüleniyor. Evin çamaşır tozu da bitti. DAha az tozlanıyor evde. Kışın özellikle sürekli çamaşır askısı odada açık oluyordu, bütün toz evin içinde idi. Şimdi çok rahatım ve çamaşır yıkama işim bir pazar günümü yada pazartesi ve salı akşamlarımı alıyor.

Yine kurutma makinesi.. sanırım benim de son çarem o olacak.

Ben hiç takılmazdım bu duruma. Belki durumu yoktur, ne bileyim bir nedeni vardır ya da yoktur. Size ve çocuklarınıza iyiyse, saygılı ve sevgi doluysa tamamdır benim fikrim bu yönde.
Durumları var canım. İnsanların doğum, düğün ve cenaze işlerinde özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce hiç bu şekilde davranan da görmediğim için çok yadırgadım ben.

Hoş geldiniz
Faydalı olduysa ne mutlu bana
Ben de ikizler burcu bir insan olarak birşeyleri sürdürme konusunda sıkıntı yaşayan bir insandım. İnsanın kendi ile mücadelesi en zor olanı sanırım:) Beni sürdürme konusunda motive eden şey yapılacaklar listeleri ve planlamalar oldu. Bir yerde yazınca yapmak zorunda hissediyorum kendimi:)

Çok benzer birşey yaptım:)) Eşime arattırdım ve habersiz gelmemeleri konusunda uyarmasını sağladım. Dediğin gibi gelince de evde olanı yesinler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…