Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar,

Dün benim doğum günümdü. 36’yı bitirdim. Yaklaşık 5 yıldır kendi doğum günümde kendime hediye alıyorum:) Bu yüzden dün kendimi alışverişe çıkardım. Evime epey uzak olmasına ve dün araba eşimde olmasına rağmen otobüs +metro yaparak Ankamall’e gittim. Tru eco beyond’da bütün ürünleri deneyip kendime kapatıcı, ruj, rimel be göz kalemi aldım.
Pijamaya ihtiyacım vardı ama istediğim gibi birşey bulamayınca pamuklu düğmeli diz altı bir gecelik aldım. Ben hiç gecelik giymem normalde ama bir deneyeyim istedim.
Pentide yıllardır aradığım ürünü buldum. Kaplı atlet:))
Beyaz tişörtlerin içine mutlaka atlet giyiyorum ancak hem sütyen hem atlet fazla geliyordu. Bu atletin içinde pedler var. 2 tane aldım.

Mutlu yaşlar ayrıca güle güle kullan hediyelerini

nice mutlu yıllar Elecda doğum günün kutlu olsunn

Doğum günün kutlu olsun canım. :)

Nice mutlu yıllara, sevdiklerinde huzurla insallah.

Kendine hediye alma fikrini beğendim ve çok sevdim: ) Uygulamam lazım, kendini çok iyi hissettiriyordur muhtemelen.

Doğum günün kutlu olsun elecda yıllardır kendime hediye alırım artık çevre duyarlılığı sebebiyle paket yaptırmıyorum. Üniversitedeyken pakette yaptırıyordum ( Nice güzel yaşların olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu, huzurlu sağlıklı yıllar
Koltuk almayı boşverin bence. Üzerinde oturulacak kadar idare ediyor ise kurutma makinesinden yana tercihinizi kullanın.
Rahatlığını anlayınca "iyi ki" diyeceksiniz.
Aslında aklımdaydı ama önceliği oturma odasını değiştirmeye vermiştim yine kafam karışıyor bakalım.

Sağlıklı mutlu yaşlar dilerim elecda

Keşkesiz bir hayat geçirmen dileğiyle nice yıllara elecda cım

bir şeyleri yapmayı sürdürememe toplumun %90ının sorunu bence ben dahil

doğum günün kutlu olsn elecda:) iyi ki doğmuşsun iyi ki böyle bir başlık açıp bizim farkındalıklarımıı arttırmışsın iyi ki varsın

Evet temizliyor sürekli elinde gırgırla geziyor en ufak bir toz olsa hemen kalkıp onu almadan rahat etmiyor
Gelin görün ki yoğun çalışıyor ve baya geç geliyor eve işi dolayısıyla yani ona iş yaptıracak cesaretim kalmıyor

Kesinlikle yazmak çok motive edici
O sebepten bi önceki mesajımda alıntıladığım ajandanın ismini ve nerden aldığını bilmek istiyorum :)

Kesinlikle yazmak çok motive edici
O sebepten bi önceki mesajımda alıntıladığım ajandanın ismini ve nerden aldığını bilmek istiyorum :)
Büyük ajanda mı küçük olan mı sorduğunuz bilemedim. Büyük olan chapters marka. Küçük olan ise miya design.

Mutlu yaşlar ayrıca güle güle kullan hediyelerini
nice mutlu yıllar Elecda doğum günün kutlu olsunn
Doğum günün kutlu olsun canım. :)
nice yaşların olsun elecda
Nice mutlu yıllara, sevdiklerinde huzurla insallah.

Kendine hediye alma fikrini beğendim ve çok sevdim: ) Uygulamam lazım, kendini çok iyi hissettiriyordur muhtemelen.
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu, huzurlu sağlıklı yıllar

Aslında aklımdaydı ama önceliği oturma odasını değiştirmeye vermiştim yine kafam karışıyor bakalım.
elecda dogum gunun kutlu olsun
Sağlıklı mutlu yaşlar dilerim elecda
Keşkesiz bir hayat geçirmen dileğiyle nice yıllara elecda cım
doğum günün kutlu olsn elecda:) iyi ki doğmuşsun iyi ki böyle bir başlık açıp bizim farkındalıklarımıı arttırmışsın iyi ki varsın
Hepinize çok teşekkür ederim.
Sevgiler

Nice mutlu senelere

Büyük ajanda mı küçük olan mı sorduğunuz bilemedim. Büyük olan chapters marka. Küçük olan ise miya design.
Teşekkür ederim büyük olan şu çantanıza sığmayıp işe giderken elinde taşıdığınız gri renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…