- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
Sıfır beceri desem :)
Ben hiç istemiyorum aslında akıllı telefon. Herkesin birbirine bu kadar çabuk ulaşıyor olması beni rahatsız ediyor. Aklına esen gece gündüz demiyor arıyor. Ailemden kaç yüz km uzaktayım markete gittiğimi, duşa girdiğimi biliyorlar. Telefonu açmazsam meraktan kaynaklı olsa da hesap soruyorlar. Çok sıkıcı gerçekten.
Bebeğimin en bana muhtaç dönemlerini kaçırıyorum haklısın
Bugün milat olsun kendime çeki düzen vereyim
Çok teşekkür ederimAdınıza çok sevindim sevgilielecda ,
Bu kritik süreçte ki planlamalarınızı da çok beğendim. Alışılan düzene devam o halde
çok hareketli ve güzel geçmiş haftasonu. kızkardeş de gelmiş . ne güzel.Günaydın Hanımlar,
Hafta sonu kızkardeşim geldi. Dün öğlen gitti. Onu tren garına bıraktıktan sonra avm’ye gittik. Ela’yı oyun alanında oynarken ve babası başını beklerken İpek ile alışveriş yaptık ilk defa. Yurdum insanı neden bebek görünce saldırıyor bilemiyorum gerçektenKızcağımın yanakları sıkıştırılmaktan epey tahriş oldu.
Akşam eve döndük. Yemekten sonra Ela’yı banyo yapmaya ikna edemedik, tamam yarın yap dedik. Saat 21:00’de tutturdu ben banyo yapacağım diyeOnu ikna edemeyince biz ikna olduk ve Ela’yı banyoya soktuk. Çıkması 22:00 oldu. Gitdir saçını kurut, kitap oku derken 23:00’de anca yattı.
Gece İpek sabah 06:00’ya kadar yarım saatte bir uyandı. 06:00’da uyudu ve ben 07:00’deki alarmı ne ara kapattığımı bilmiyorum
Gözümüzü bir açtık saat 07KK57: Eşim fırladı hemen. Dedim ki “Zaten sen işe Ela okula geç kaldı. En iyisi biz güzel bir kahvaltı yapalım, haftaya sakin ve güzel başlayalım” Eşim önce kısa bir şok geçirdi sonra kabul etti.
Sonuç olarak bizim evin ahalisi bugün 1 saat rötarlı fakat keyifli bir şekilde haftaya başladı. Ben ise artık en çok işe gitmediğim ve haftayı planlayabildiğim Pazartesileri seviyorum
Çok teşekkür ederimçok hareketli ve güzel geçmiş haftasonu. kızkardeş de gelmiş . ne güzel.
bebeğin sabaha kadar çok kez uyanması zor . Allah kolaylık versin . benim de kızımın adı ipek.
Çok teşekkür ederim. Bu seneyi birikim yılı ilan ediyorum. Kenara ne koyarsak kar.Ayrıca iş yerinizin devam etmesi kararı da çok sevindirici.. Allah bol kazanlar nasip etsin size ve herkese.
o zaman biraz çekiyorlar büyüklere.Çok teşekkür ederimSabaha kadar kısmı yorucu gerçekten. Büyük kızım 4 sene uyumadı. Umarım bu benzer bir performans sergilemez.
iş yeriniz ne üzerine.Çok teşekkür ederim. Bu seneyi birikim yılı ilan ediyorum. Kenara ne koyarsak kar.
Başka bi yere tayin isteyemiyor musun?Kızlar merhaba,
Bir konuda baştaelecda olmak üzere sizlerin görüşüne başvurmak istiyorum.
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum sözleşmeli olarak kamu yönetim mezunuyum.
Çalıştığım Şube Müdürüm sıkıntılı kaprisli gergin bir kadın. Kurum olarak da çok memnun değilim aslında.
Bir yandan da Atatürk üniversitesi aöf 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum.son dönemdeyim.
Dönem dönem mutsuz oluyorum sevmiyorum burayı, burda olmak beni mutlu etmiyor sonra düşünüyorum dışarıda bir sürü işsiz var otur oturduğun yerde .Haftasonu çalışmıyorsun, 8.30 17.30 çalışıyorsun.
Bir ömür böyle mi geçecek ,siz olsanız ne yapardınız?
bu arada işten ayrılamam maddi olarak çalışmak zorundayım.
Sevgiler :)
Öncelikle ülkemizde işini severek yapam n mutlu olan kaç kişi vardır bilmiyorumKızlar merhaba,
Çalıştığım Şube Müdürüm sıkıntılı kaprisli gergin bir kadın. Kurum olarak da çok memnun değilim aslında.
Bir yandan da Atatürk üniversitesi aöf 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum.son dönemdeyim.
Dönem dönem mutsuz oluyorum sevmiyorum burayı, burda olmak beni mutlu etmiyor sonra düşünüyorum dışarıda bir sürü işsiz var otur oturduğun yerde .Haftasonu çalışmıyorsun, 8.30 17.30 çalışıyorsun.
ne yazıkki... atanırken bu kurum atandım ve kurum değişikliği yapılmıyor bizde.Başka bi yere tayin isteyemiyor musun?
Öncelikle ülkemizde işini severek yapam n mutlu olan kaç kişi vardır bilmiyorum
Senin anlattığın durumu ben de yaşıyorum.
Ama maddi olarak doyum elde ediyorum
Ayrıca seneye uzaktan eğitim istanbul üni çocuk gelişimi okumaya başlayacağım nasipse inşallah
Hayalim okul öncesi öğretmenliği idi tam 12yıldır ama şartlar buna müsade etmedi. Nasipse senye başlayacağım.
4 yıl boyunca maddi birikimimi okumalarımı kurslrımı tamamlayıp kendi oyunevimi açmayı planlıyorum
Vazgeçme
Diper işi garantilemeden bu işinden ayrılma ama keeisinlikle de bırakma
Merhaba.Öncelikle ülkemizde işini severek yapam n mutlu olan kaç kişi vardır bilmiyorum
Senin anlattığın durumu ben de yaşıyorum.
Ama maddi olarak doyum elde ediyorum
Ayrıca seneye uzaktan eğitim istanbul üni çocuk gelişimi okumaya başlayacağım nasipse inşallah
Hayalim okul öncesi öğretmenliği idi tam 12yıldır ama şartlar buna müsade etmedi. Nasipse senye başlayacağım.
4 yıl boyunca maddi birikimimi okumalarımı kurslrımı tamamlayıp kendi oyunevimi açmayı planlıyorum
Vazgeçme
Diper işi garantilemeden bu işinden ayrılma ama keeisinlikle de bırakma
insanları oldukları gibi kabul etmekle başlayabilirsiniz .Kızlar merhaba,
bizde de tayin olayı yok .ne yazıkki... atanırken bu kurum atandım ve kurum değişikliği yapılmıyor bizde.
biraz birikim yaparsan olur .Benim de hayalim o aslında ,bir oyun evi açmak,cafesi olan ,anne babalar çayını kahvesini içsin çocuklar gözünün önünde oynasın.Ama maddi olarak bunu nasıl karşılarım,sermayeyi nasıl yaparım bilmiyorum.
evet bizim şehrimizde de var iki farklı yer.Merhaba.
İş fikrinizi görünce aklıma geldi.
Aslında oyun avcıları gibi yerler açıyorlar 10 odalı . Her odada bir meslek oluyor ve çocuklar orda o mesleği uyguluyorlar. Ailelerde cafesinde çocukları bekliyor . Çok hoş bence. Franchising alıp yapabilirsiniz eğer sermayeniz varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?