• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Sıfır beceri desem :)

Ben hiç istemiyorum aslında akıllı telefon. Herkesin birbirine bu kadar çabuk ulaşıyor olması beni rahatsız ediyor. Aklına esen gece gündüz demiyor arıyor. Ailemden kaç yüz km uzaktayım markete gittiğimi, duşa girdiğimi biliyorlar. Telefonu açmazsam meraktan kaynaklı olsa da hesap soruyorlar. Çok sıkıcı gerçekten.
Bebeğimin en bana muhtaç dönemlerini kaçırıyorum haklısın
Bugün milat olsun kendime çeki düzen vereyim

S Spizella , telefona yapışık son günlerin :KK66: Çünkü bebeğin büyüyüp aklı ermeye başladıkça, telefonu sana bırakmayacak.
Benim oğlum 3 yaşında. Telefonu yükseklerden almaya başladı ve ben artık dolap içlerine filan saklamaya başladım. Elime aldığım an fırsat vermiyor. Bırak whatsupp konuşmalarını, hava durumunu bile bakamaz hale geliyorum. Arayan oluyor ama tabii onlarda farkında. Eskisi kadar çok çalmıyor telefonum.
En son telefonda ne zaman uzun sohbet ettiğimi hatırlamıyorum bile. Öyle uzak ki.
Şu an işten arta kalan zamanlarımı oğluma yapışık geçiriyoruz. Sanırım beni çok özlüyor.

Ve evet maalesef artık kimse kimseyi deli gibi özlemiyor. Herkes herkes den haberdar.
Herşeye o kadar kolay ulaşıyoruz ki; çaba sarfetmediğimizden kıymeti kalmıyor.
İnstagram zaten 'alışveriş merkezi'ne döndü. Amacından şaştı..
ben de gereksiz zaman kaybı görüyorum sonra 'zaman nasıl geçiyor' modunda boş boş bakınıyoruz..
Bi bakmışsın senin çocuk yürümüş .. :)

Adınıza çok sevindim sevgili elecda elecda ,
Bu kritik süreçte ki planlamalarınızı da çok beğendim. Alışılan düzene devam o halde
:KK50:
Çok teşekkür ederim :KK200:
Ben bu tarz sıkıntılı durumlarda genellikle kendime “Bu benim başıma niye geldi, bundan ne öğrenmeliyim” diye bakmaya çalışıyorum.
Bu süreçten kendi işime yönelik adımları bir an önce atmam gerektiğini öğrendim. Genel Müdür ile görüştüm. Belgelendirme firmaları adına denetim yapabilmek için 5 günlük bir eğitim ardından da 20 adam günlük bir denetim süreci geçirmek gerekiyor. Bunu halletmek istiyorum. Holding danışmanı ile görüşecek ve bu işi halletmem konusunda yardımcı olacak. İlave olarak bazı konularda eğitmen olmak için de gerekli girişmlere başlıyorum. Her ikisini de şirketimin bilgisi dahilinde ek iş olarak yapacağım ve bir daha başıma böyle bir durum gelirse denetçi ve eğitmen olarak devam edeceğim.
İlave olarak bu sene birikim konusunda daha dikkatli ve özenli olmamız gerekiyor. Eşime bütçeni revize edip gel toplantı yapacağız dedim:))

S Spizella evde tek başına çocuk bakmak kolay iş değil, öncelikle kendini çok telefona bakıyorum diye hırpalama. Ben telefon yerine kitap okumanı tavsiye edeceğim.
Çoğu annenin aksine ben emzirirken inanılmaz sıkılıyorum ve birşey ile uğraşmak istiyorum.
Çocuğumun kafasına yakın bür radyasyon kaynağı tutmak yerine kitap alıp okuyorum. İpek uyurken de rahat rahat telefona bakıyorum.
Evi değiştirecek olursan site tarzı bir yere geçmeni tavsiye ederim. Bu site merkezi olursa yani pusetle ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir yerde okursa şahane olur. Kızını baharda sitenin parkına çıkarırsın ve oradaki diğer anneler ile tanışırsın. Birbirinize kahve içmeye gitmeye başlarsınız çok güzel olur.

Günaydın Hanımlar,

Hafta sonu kızkardeşim geldi. Dün öğlen gitti. Onu tren garına bıraktıktan sonra avm’ye gittik. Ela’yı oyun alanında oynarken ve babası başını beklerken İpek ile alışveriş yaptık ilk defa. Yurdum insanı neden bebek görünce saldırıyor bilemiyorum gerçekten :işsiz: Kızcağımın yanakları sıkıştırılmaktan epey tahriş oldu.

Akşam eve döndük. Yemekten sonra Ela’yı banyo yapmaya ikna edemedik, tamam yarın yap dedik. Saat 21:00’de tutturdu ben banyo yapacağım diye:bicak:Onu ikna edemeyince biz ikna olduk ve Ela’yı banyoya soktuk. Çıkması 22:00 oldu. Gitdir saçını kurut, kitap oku derken 23:00’de anca yattı.

Gece İpek sabah 06:00’ya kadar yarım saatte bir uyandı. 06:00’da uyudu ve ben 07:00’deki alarmı ne ara kapattığımı bilmiyorum o_O

Gözümüzü bir açtık saat 07:KK45:KK57: Eşim fırladı hemen. Dedim ki “Zaten sen işe Ela okula geç kaldı. En iyisi biz güzel bir kahvaltı yapalım, haftaya sakin ve güzel başlayalım”:KK49: Eşim önce kısa bir şok geçirdi sonra kabul etti.
Sonuç olarak bizim evin ahalisi bugün 1 saat rötarlı fakat keyifli bir şekilde haftaya başladı. Ben ise artık en çok işe gitmediğim ve haftayı planlayabildiğim Pazartesileri seviyorum :KK200:
çok hareketli ve güzel geçmiş haftasonu. kızkardeş de gelmiş . ne güzel.
bebeğin sabaha kadar çok kez uyanması zor . Allah kolaylık versin . benim de kızımın adı ipek.
xenforo-smilies-kk200.png

çok hareketli ve güzel geçmiş haftasonu. kızkardeş de gelmiş . ne güzel.
bebeğin sabaha kadar çok kez uyanması zor . Allah kolaylık versin . benim de kızımın adı ipek.
xenforo-smilies-kk200.png
Çok teşekkür ederim :KK200: Sabaha kadar kısmı yorucu gerçekten. Büyük kızım 4 sene uyumadı. Umarım bu benzer bir performans sergilemez.

Çok teşekkür ederim :KK200: Sabaha kadar kısmı yorucu gerçekten. Büyük kızım 4 sene uyumadı. Umarım bu benzer bir performans sergilemez.
o zaman biraz çekiyorlar büyüklere.
şu an ipek kaç aylık ya da kaç yaşında.
bizim çocuklar 4 yaşına kadar uyumazdı. yani emme olayı bitse bile geceleri kalkıp ağlama durumları olurdu.
şu an ipek 3 buçuk yaşında yeni yeni bitti. şükür .
çok yorulduğu ya da kendisini biri üzdüğünde yine geceleri ağlama oluyor . bazen 1 saat bazen 2 saat sürüyor . 2 yaşlarında 4 saat kadar ağladığı olurdu. zor gerçekten .
çocuk büyütmek çok zor .
çocukları uyuyan anneler de var . maşallah onlara.

Kızlar merhaba,

Bir konuda başta elecda elecda olmak üzere sizlerin görüşüne başvurmak istiyorum.

Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum sözleşmeli olarak kamu yönetim mezunuyum.

Çalıştığım Şube Müdürüm sıkıntılı kaprisli gergin bir kadın. Kurum olarak da çok memnun değilim aslında.

Bir yandan da Atatürk üniversitesi aöf 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum.son dönemdeyim.

Dönem dönem mutsuz oluyorum sevmiyorum burayı, burda olmak beni mutlu etmiyor sonra düşünüyorum dışarıda bir sürü işsiz var otur oturduğun yerde .Haftasonu çalışmıyorsun, 8.30 17.30 çalışıyorsun.

Bir ömür böyle mi geçecek ,siz olsanız ne yapardınız?

bu arada işten ayrılamam maddi olarak çalışmak zorundayım.

Sevgiler :)

Kızlar merhaba,

Bir konuda başta elecda elecda olmak üzere sizlerin görüşüne başvurmak istiyorum.

Çalıştığım Şube Müdürüm sıkıntılı kaprisli gergin bir kadın. Kurum olarak da çok memnun değilim aslında.

Bir yandan da Atatürk üniversitesi aöf 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum.son dönemdeyim.

Dönem dönem mutsuz oluyorum sevmiyorum burayı, burda olmak beni mutlu etmiyor sonra düşünüyorum dışarıda bir sürü işsiz var otur oturduğun yerde .Haftasonu çalışmıyorsun, 8.30 17.30 çalışıyorsun.

Başka bi yere tayin isteyemiyor musun?

Kızlar merhaba,

Öncelikle ülkemizde işini severek yapam n mutlu olan kaç kişi vardır bilmiyorum
Senin anlattığın durumu ben de yaşıyorum.
Ama maddi olarak doyum elde ediyorum
Ayrıca seneye uzaktan eğitim istanbul üni çocuk gelişimi okumaya başlayacağım nasipse inşallah
Hayalim okul öncesi öğretmenliği idi tam 12yıldır ama şartlar buna müsade etmedi. Nasipse senye başlayacağım.
4 yıl boyunca maddi birikimimi okumalarımı kurslrımı tamamlayıp kendi oyunevimi açmayı planlıyorum
Vazgeçme
Diper işi garantilemeden bu işinden ayrılma ama keeisinlikle de bırakma

Ayrıca seneye uzaktan eğitim istanbul üni çocuk gelişimi okumaya başlayacağım nasipse inşallah
Hayalim okul öncesi öğretmenliği idi tam 12yıldır ama şartlar buna müsade etmedi. Nasipse senye başlayacağım.
4 yıl boyunca maddi birikimimi okumalarımı kurslrımı tamamlayıp kendi oyunevimi açmayı planlıyorum
Vazgeçme

Benim de hayalim o aslında ,bir oyun evi açmak,cafesi olan ,anne babalar çayını kahvesini içsin çocuklar gözünün önünde oynasın.Ama maddi olarak bunu nasıl karşılarım,sermayeyi nasıl yaparım bilmiyorum.

Vazgeçme
Merhaba.
İş fikrinizi görünce aklıma geldi.
Aslında oyun avcıları gibi yerler açıyorlar 10 odalı . Her odada bir meslek oluyor ve çocuklar orda o mesleği uyguluyorlar. Ailelerde cafesinde çocukları bekliyor . Çok hoş bence. Franchising alıp yapabilirsiniz eğer sermayeniz varsa :)

Kızlar merhaba,

insanları oldukları gibi kabul etmekle başlayabilirsiniz .
kurum olarak memnun değil misiniz .
ben de kamuda çalışıyorum .
daha önce özel sektörde çeşitli yerlerde çalıştım .
inanın her yerde problem sorun var .
bunları görmezden gelip işinizi yapın yeter .

hafta sonu çalışmak mı istiyorsunuz anlamadım .
çalışma saatleriniz makul . sabah 8 buçuk . akşam 5 buçuk . neyinden rahatsız olduğunu yine anlamadım .

Benim de hayalim o aslında ,bir oyun evi açmak,cafesi olan ,anne babalar çayını kahvesini içsin çocuklar gözünün önünde oynasın.Ama maddi olarak bunu nasıl karşılarım,sermayeyi nasıl yaparım bilmiyorum.
biraz birikim yaparsan olur .
kızım kreşe gidiyor . kreş sahibine sorarsanız o da sıkıntılı günler yaşıyor .
veliler de problem . her şeyi problem ediyor .
geri dönüş yapıyor .
yani pireyi deve yapan problemli anneler de var .
burnu akıyor diye başka çocuklardan korkan vs .
bunu büyütüp okul sahibini sıkıştıran .
daha neler neler .
o yüzden her işin sıkıntısı olacak .
mümkün olduğunca olduğunuz yerde mutlu olmaya bakın .
mobing varsa bunu kaydedin . mahkemeye başvurun . ya da bi üst amirinize.

Merhaba.
İş fikrinizi görünce aklıma geldi.
Aslında oyun avcıları gibi yerler açıyorlar 10 odalı . Her odada bir meslek oluyor ve çocuklar orda o mesleği uyguluyorlar. Ailelerde cafesinde çocukları bekliyor . Çok hoş bence. Franchising alıp yapabilirsiniz eğer sermayeniz varsa :)
evet bizim şehrimizde de var iki farklı yer.
gayette güzel işler yapıyorlar.hatta biz de belli aralıklarla gidiyoruz oğlumla..
çok eğlenceli :)ancak ben sürekliliği olan ,eğitimi daimi verebileceğim bi yer istiyorum.hayallerim bu yönde ...

Benim 2018 yılı için planladıklarımın 3 tanesi yeni yıla devretti.
Ve bu yılın ilk 6 aylık sürecini bunlara ayırdım.
İşi sıkı tutup bu 3 planı da devreye sokmaya çalışacağım.
Biraz daha istikrar gerekiyor. :KK54:

:KK51:

Back