- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
Sıfır beceri desem :)
Ben hiç istemiyorum aslında akıllı telefon. Herkesin birbirine bu kadar çabuk ulaşıyor olması beni rahatsız ediyor. Aklına esen gece gündüz demiyor arıyor. Ailemden kaç yüz km uzaktayım markete gittiğimi, duşa girdiğimi biliyorlar. Telefonu açmazsam meraktan kaynaklı olsa da hesap soruyorlar. Çok sıkıcı gerçekten.
Bebeğimin en bana muhtaç dönemlerini kaçırıyorum haklısın
Bugün milat olsun kendime çeki düzen vereyim
S Spizella , telefona yapışık son günlerin Çünkü bebeğin büyüyüp aklı ermeye başladıkça, telefonu sana bırakmayacak.
Benim oğlum 3 yaşında. Telefonu yükseklerden almaya başladı ve ben artık dolap içlerine filan saklamaya başladım. Elime aldığım an fırsat vermiyor. Bırak whatsupp konuşmalarını, hava durumunu bile bakamaz hale geliyorum. Arayan oluyor ama tabii onlarda farkında. Eskisi kadar çok çalmıyor telefonum.
En son telefonda ne zaman uzun sohbet ettiğimi hatırlamıyorum bile. Öyle uzak ki.
Şu an işten arta kalan zamanlarımı oğluma yapışık geçiriyoruz. Sanırım beni çok özlüyor.
Ve evet maalesef artık kimse kimseyi deli gibi özlemiyor. Herkes herkes den haberdar.
Herşeye o kadar kolay ulaşıyoruz ki; çaba sarfetmediğimizden kıymeti kalmıyor.
İnstagram zaten 'alışveriş merkezi'ne döndü. Amacından şaştı..
ben de gereksiz zaman kaybı görüyorum sonra 'zaman nasıl geçiyor' modunda boş boş bakınıyoruz..
Bi bakmışsın senin çocuk yürümüş .. :)