- 29 Ocak 2017
- 4.362
- 8.338
- 158
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artıkkesinlikle öyle.
ben de zorlanıyorum böyle anlatıldığında. bi yere kadar evet . çözüm bulmak için yardımcı olmak isterim açıkcası. ama bu onun alışkanlığı ise ve sık sık gelip anlatıyorsa , kendini değiştirmeye çalışmıyorsa o zaman dayanamam ben de.
ben diyen insanın kanımca egosu yüksektir .Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık
Bana iki hamileliğimde de magnezyum ve multivitamin vermedi.anladım .
bana multivitamin olarak vermişti. standart bütün hamilelere yazılandan .
birde 5. ayda kramplar için magnezyum kullanmıştım . mecburen .
kreşe giden çocuk için bi takviye kullanıyor musunuz .
bizim de küçük çocuğumuz gidiyor kreşe.
bu kış az da olsa kullandım . mecburen .
geçen kış ilk yılıydı kreşte o yüzden 1 şişe kullandım . kış boyu yeterli geldi.
Ben senin yerinde olsam, anlattığı konular hakkında yorumda bulunmam ve boşver bunları güzel şeylerden konuşalım diyerek konuyu değiştirim. Bir süre sonra anlatmayı bırakacaktır.merhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce?
anladım . maşallah büyümüşBana iki hamileliğimde de magnezyum ve multivitamin vermedi.
Kızıma doğduğundan beri Nisan-Ekim ayları arasında D vitamini kullanıyorum. Ayrıca 2 yaşından bu yana Omega-3 şurup veriyorum her gün. Kızım 5,5 yaşında.
bu söylediğin gibi besleniyorum.vitamin kullanmıyorum ve kahve çok tüketirim. türk kahvesi ve filtre kahve. bir de ekspresso makinası aldim ocak üstü.
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık
evet . kahve olmazsa olmaz . kendime gelmek için sabahtan başlarım içmeye. biraz sert yapıyorum . gün içinde yavaş yavaş içiyorum . 1 bardağı hemen içemem .o zaman iyi. Kahve bence de olmazsa olmaz.
Bu arada avatar resminize bayıldım çok dikkat çekici ve şirin
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık
Çiğ sebze salata olarak tüketiyorum. Meyveyi sınırlı yiyorum. Kızım anasınıfına gittiği için çok fazla mikrop geliyor eve. Hamilelikte fazla yazılmadı aslında. Kalsiyum, D vitamini ve omega-3 bildiğim kadarıyla çoğu doktor tarafından yazılıyor. Ayrıca demir takviyesi de veriliyor.
birlikte olsalar ne olur ki o iki kişi. onu anlamadım .Bende de var bir tane
Daha önce bu başlığa da yazmıştım, aldığım tavsiyeler ile biraz bastırdım. Bende işe yaradı, hatta ben olumlu bişey yaşamıyorumki, olumlu enerji saçayım diye isyan ettiSanki ben mecburum
Amaaa dünden beri sinirim tavan. Aynı kişi Çalıştığım yerde 2 kişi hakkında iftira attı. Evet bu kdr net, birlikte olduklarını söyledi, asla öyle bişey yok. Birde güle güle bak yayıldıya gözükmüyorlar diyo.
Nasıl yani anlayamadım dedim, görsen bile yok diyeceksin ne dediğinin farkındamısın dedim.
Akşamüstüde kadın olan ile oturup gülüp konuşuyor.
Yüzüne bile bakasım yok, hırsımı alamadım.
Yarın öglen çıkacağım, pazartesiye kadar unutup umursamamayı düşünüyorum.
birlikte olsalar ne olur ki o iki kişi. onu anlamadım .
olabilir belki. yanlış bir şey değildir . iki bekar insanın birlikte olması.
of kötü olmuş . Allar kuru iftiradan korusun .2 side evli boyum kadar çocugu olan, kendi yolunda insanlarla ugrasmayan herkese yardım eden insanlar
Birinin oglunun yaza düğünü var.
Midem bulanıyor anlattıkça.
of kötü olmuş . Allar kuru iftiradan korusun .
Ocean D3K2, Ocean Omega-3, Osteocare kullanıyorum. Bunlar hamilelikte aldığım takviyelerdi, emzirme döneminde de devam edeceğim. Bir de bu ara sık grip olduğum için Ocean C vitaminine başladım.
hayırlısı olsun . inşallah daha mutlu olacağı bir yerde başlıyor olacaktır inşallah.Herkese meraba ..
Verimli rutinlerime bir yenisini ekledim
Güne başlarken kendimi dinlemek
Sadece kendimle konuşmak
Bir bardak limonlu suyu yudum yudum içmek
Kreş ile ilgili durumdan sonra artık oraya güvenim sarsıldığı ve kreş sahibinin de konuyu farklı yerlere götürerek tatmin edici bir cevap vermemesi sebebiyle ilişiğimizi kestik.
farklı iki uzmandan destek alarak tavsiye ve bilgilerine uyarak yeni bir kreşle görüşmemizi yaptıkazartesi itibari ile yeni kreşimizde naispse başlayacağız..
Şu süreçler stresliymiş ancak bir çok da tecrübeye gebeymiş..
elecda nın dediği gibi yeni bir serüvene hoşgeldim
ne güzel bunu başarabilmek, ben de eşimin ailesi ile bazen bu durumda oluyorum ama her zaman alttan alan ben oluyorum. sırf eşimle tatsızlık çıkmasın diye, yani bilemiyorum ben de isterdim yapabilmeyi. sizi tebrik ederim, kararlı duruşunuzdan dolayı.Benim bu sene yaptığım en iyi şeylerden biri şu ki bana iyi gelmeyen insanlarla görüşmüyorum. Bana yalan söylediğini öğrendiğim bir eltim ve kendisine saygı duymayan bir başka eltimle görüşmelerimi asgariye indirdim. ( bunlardan başka iki elti ve bir görümcem var. Onlarla ilişkim iyi. )Karşılaştığımızda konuşacak seviyeye çektim. Bu tavrım aile içinde özellikle k.validem tarafından tepkiyle karşılandı. Üstü kapalı şekilde “nankörlük” ile suçlandım. Benim için üzücü ve yıpratıcı oldu ama geri adım atmıyorum. Kendimle çelişmemem benim iç huzurum için en iyisi. Bu insanlarla görüşüp yakınlaştıkça kendimi kötü hissediyordum.
Bir de işyerinde yakın olmaya çalışan ama benim kendisini sevmediğim bir arkadaşım var. Yakın olma çabalarını kibarca reddetim, ısrarcı davranınca ters konuştum. Bana küstü. Surat astı.
Evet bize iyi gelmeyen insanlara mesafeli durmak en iyisi ama maalesef bu tavrımız pek hoş karşılanmıyor. Bu süreç benim için zor oldu ama insanların (kayınailemin) benim sınırlarımı bilmeleri açısından da iyi oldu.
Kimseye saygısızlık yapmadığım sürece kimsenin derdini dinlemek veya yakın olmak zorunda değilim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?