baştan itibaren vakit buldukça okumanı tavsiye ederim.güzel bi yere benziyor .
günaydın benden de.
Allah kolaylık versin .Günaydın kızlar,
15 tatil için bizde ilk bir hafta kalabalık bir şekilde geçirdik. İkinci hafta için eski bakıcımıza bırakacaktım ama müsait olamayınca ben kendim izin aldım. Derken geçtiğimiz çarşamba annanne diye tutturunca memlekete gitmek zorunda kaldık. Orada birçok kişiyle görüştük, bu sırada ben hastalık kaptım 2 gündür de raporluydum. Hastalığımı kızıma ve eşime bulaştırmadan geçirmeye çalışıyorum.. Çok ama çok yorgun hissediyorum.
evet baştan sona okudum denilemez ama okudum baya . benim gibi düşünen konuşan yazan insanlar olduğunu farkettim buradabaştan itibaren vakit buldukça okumanı tavsiye ederim.
gida takviyesi olarak ne kullanıyorsun . dün vitamin takviyesi baktım kendim için . eşim için .Günaydın Hanımlar,
1. Limonlu su içildi.
2. Karatay Kahvaltısı yapıldı.
3. Egzersiz yapıldı.
4. Yürüyüş yapıldı.
5. Gıda takviyeleri içildi.
6. İşe geldim. Tamamlamam gereken 5 ana kalem var. Hadi bana kolay gelsin:)
şu günlerde en iyi yaptığımızı düşündüğüm şey ortanca çocuğumuza akıllı saat almak oldu diye düşünüyorum .
ne zaman istesem ulaşıyorum .
okul tam güne döndüğü için aldık .
bakıcı ile yarım gün kalıyordu . sonra okula bırakıyordu bakan teyzesi .
tam gün olunca bakıcı ile değil de böyle bi yol izlemeye karar verdik . kendi tercihi de böyle oldu.
bugün 3. günü okulun . 2 gün iyi götürdü.
eğer sıkıntı olursa yine bakıcı ile devam edeceğiz . günde 3 saat kadar .
bu söylediğin gibi besleniyorum.vitamin kullanmıyorum ve kahve çok tüketirim. türk kahvesi ve filtre kahve. bir de ekspresso makinası aldim ocak üstü.elecda , bende hangi takviyeleri kullandığını merak ettim doğrusu. tam adını yazamasan da, ipucu verebilirsin.
Bende balık yağı, vitamin vs ürünleri kullanmak istiyorum, koşturmacalı hayat döngüsü içinde en çok ihtiyacım olan şey, zinde bir vücut ve beyin. Gün içinde beslenme alışkanlıklarını da buna göre düzenlemek gerekli bence.
Kuruyemiş, ceviz, meyve, bol sıvı ve sebze ağırlıklı beslenmek ve tatlıya yüklenmemek daha dinç hissettiyor kanımca.
ama ben günlük bir paket çikolata açmadan yapamıyorum
ve tabii uykusuzluğa minimum 1 fincan kahve
merhaba,Merhaba,
şu içinde simkart olan saatlerden kullanmaya başladınız? bende araştırıyorum da. İstediğin an çocuğun bulunduğu ortamı dinleyebiliyorsun sanırım değil mi? Bir ara morhipo da görmüştüm
psikologa gitmesini tavsiye edebilirsiniz .merhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce?
Hoş geldinizgüzel bi yere benziyor .
günaydın benden de.
Ocean D3K2, Ocean Omega-3, Osteocare kullanıyorum. Bunlar hamilelikte aldığım takviyelerdi, emzirme döneminde de devam edeceğim. Bir de bu ara sık grip olduğum için Ocean C vitaminine başladım.gida takviyesi olarak ne kullanıyorsun . dün vitamin takviyesi baktım kendim için . eşim için .
biraz yorgunluk oluyor yine gün içinde.
her kış kullanıyordum ama bu yıl almadım .
kışı atlattıktan sonra enerjim yükseliyor ama kışın genellikle enerjim düşük . ev işleri ve çocuklara yetişmekte zorlanıyorum . işe geldiğimde dinleniyorum diyebilirim . işim rahat .
evet görmüştüm bu markayı , teşekkür ederim .Ocean D3K2, Ocean Omega-3, Osteocare kullanıyorum. Bunlar hamilelikte aldığım takviyelerdi, emzirme döneminde de devam edeceğim. Bir de bu ara sık grip olduğum için Ocean C vitaminine başladım.
Çiğ sebze salata olarak tüketiyorum. Meyveyi sınırlı yiyorum. Kızım anasınıfına gittiği için çok fazla mikrop geliyor eve. Hamilelikte fazla yazılmadı aslında. Kalsiyum, D vitamini ve omega-3 bildiğim kadarıyla çoğu doktor tarafından yazılıyor. Ayrıca demir takviyesi de veriliyor.evet görmüştüm bu markayı , teşekkür ederim .
sık grip olmakla alakalı sormak istedim .
meyve ya da çiğ sebze tüketiyor musunuz ?
vitamin kullanmadım ama bu kış hasta olmadım daha şükür .
ayrıca hamilelikte biraz fazla mı vitamin yazılmış size.
zayıf birisiniz sanıyorum . o nedenle mi yazdı acaba. yemek yiyemiyor muydunuz ?
Psikoloğa gitse bana anlatmayı bırakır belki ona ikna etmeye çalışayımpsikologa gitmesini tavsiye edebilirsiniz .
sürekli teselli etmezseniz bi süre sonra anlatmayacaktır .
söylediğimiz şeylerin hayatımızı yönlendirdiğini bilmiyor sanıyorum o arkadaşınız .
olumsuz konuşmayı,şikayet etmeyi bırakmadığı sürece , dertleri de kendisini bırakmaz . bazı kitap ve videolara da yönlendirebilirsiniz onu.
düşündüklerimiz , söylediklerimiz hayatımızı şekillendiriyor çünkü.
anladım .Çiğ sebze salata olarak tüketiyorum. Meyveyi sınırlı yiyorum. Kızım anasınıfına gittiği için çok fazla mikrop geliyor eve. Hamilelikte fazla yazılmadı aslında. Kalsiyum, D vitamini ve omega-3 bildiğim kadarıyla çoğu doktor tarafından yazılıyor. Ayrıca demir takviyesi de veriliyor.
kesinlikle öyle.Psikoloğa gitse bana anlatmayı bırakır belki ona ikna etmeye çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?