İşleri bitirmedim kaldıBir çırpıda bitirirsin hepsini inşallah
Bırakcanmı öyleİşleri bitirmedim kaldı
He yarın eleman gelicek o zaman bitiririmBırakcanmı öyle
O zaman boşver yarına amaan hep iş işte olmazHe yarın eleman gelicek o zaman bitiririm
Ellerine sağlık canım eşinin amcasıgilin çocuklarına yemek yapmak çok iyi olmuşBende anneme gittim tarhana çıkarıcaktı yardım ederim dedim ama hala kurumamıştı döndüm.
Market alışverişi yaptım.
Eve geldim yemeğim var bu akşamlık ama eşimin amcası hastanede 1 ay olucak hemen hemen yenge ile birlikte. çocukları evde. Onlar için yemek yaptım götürücek akşama eşim.
birkaç gönlek vardı onları makineye attım yıkansın diye bitti hatta oturdum kaldım onları dışarı sereyim akşam güneşinden kurusun hemen
yatak falan toplu değil hala toplamasammı napsam geceye ne kaldı zaten şurda
3 vakit kıldım 2si kılıncak nasipse. Akşam kuranımıda okurum
Valla çoğaldı çok bekletmişler bideO zaman boşver yarına amaan hep iş işte olmaz
Sağolasın canım 20 günü geçti hastanedeler. Poğça börek tarzı gönderiyorum ama sulu yemekte lazım aradaEllerine sağlık canım eşinin amcasıgilin çocuklarına yemek yapmak çok iyi olmuşafiyetle ellerine sağlık
benim de annem tarhana yapıyor bu haftabugun kızımı götürecektim yorgundu haftaya kaldı işler
Kızımı anneme götürseydi görümcem evimi temizleyecekti ne yapalım haftaya inşallah
Ev affedersin b.K götürüyor çalıştığım için anca bakıyorum bulaşık yemek çamaşir
Ömrüm gitti valla
Ayy bugün çok yoğun geçer o zaman seninn kolay gelsin canımValla çoğaldı çok bekletmişler bidemasamda çok evrak var bugun bitireceğim inşallah
Çok geçmiş olsun onlar sulu yemeklere hasret bence arada bi yapSağolasın canım 20 günü geçti hastanedeler. Poğça börek tarzı gönderiyorum ama sulu yemekte lazım arada
Benimki de tarhana yapıyor
Oyy benim evdeyken b.k götürüyorda çalışanıda çok iyi anlıyorum ne nankör bu evler yaabirde camlar kapılar açık ya çok pisleniyor gerçekten bende bugün başlıcam artık mutfaktan başlarım. Haftasonu düğün var onun içib yatılı misafirim gelicek. O bahaneyle kışlık temizliğimi yapayım dedim
Süpürüp bitireceğim inşallahAyy bugün çok yoğun geçer o zaman seninn kolay gelsin canım
Ben eşimin halası amcası çok yakın oturuyoruz yanyana binalar. Onlarda halada yiyorlar çoğunlukla yemek ama olsun gece falan acıktıkları olur bulunsun evde yine.Çok geçmiş olsun onlar sulu yemeklere hasret bence arada bi yapsevap kazanırsın inşallah
dün annemler geldi annem mutfağı temizledi ocağı sildi çaydanlığı temizledi anne birak yorgunsun desem yok kızım sen çalışıyorsun diyor canım benim yaaa
Kaynanam yapmaz çekilir gider hep ama çocuğa bakıyor o yeterlivalla eve bakıyorum bende çok pislendi gözümde ne kadar temizlesek temizleyeyim hala pis gözümde
ooo kolay gelsin bende 7 senedir evliyim yatılı misafirim hiç olmadıakrabalarla aynı şehirdeyiz memleketime bi saat yakın
Biter biter akşama kadar birazını yeni eleman yapsınSüpürüp bitireceğim inşallah
Valla yaptırıyorumBiter biter akşama kadar birazını yeni eleman yapsın
Ne güzel bende misafir severim pandemi hepmiz mahvetti kimse kimseyi kalmıyor bu aralar misafir kabul etmen çok iyi etmişsin gece bol sohbet muhabbetBen eşimin halası amcası çok yakın oturuyoruz yanyana binalar. Onlarda halada yiyorlar çoğunlukla yemek ama olsun gece falan acıktıkları olur bulunsun evde yine.
ah anneler ya kıyamaz hiç benimki de evde olmama rağmen bana gelsin illa bi iş yapar bırak mırak dinlemiyorlar içleri durmuyor
Benimde ilk defa olucak arkadaşımın düğünü aynı üniversitede okuduk. Üniversite arkadaşlarımız gelicek mecbur bende kalıcaklar gece dönemicekler
Biter biter canım inşallah sen yaparsınValla yaptırıyorumakşama kadar biter inşallah
Evet pandemiden hiç aslında kabul etmiyoruz ama gelicekler sordu bende kabul ettim kalıcak yer olmayınca inşallah sağ sağlim atlatırızNe güzel bende misafir severim pandemi hepmiz mahvetti kimse kimseyi kalmıyor bu aralar misafir kabul etmen çok iyi etmişsin gece bol sohbet muhabbet
Adamlar rahat edemeyecegi düşünüyor evde beyim çok rahat atletle gezer dururEvet pandemiden hiç aslında kabul etmiyoruz ama gelicekler sordu bende kabul ettim kalıcak yer olmayınca inşallah sağ sağlim atlatırızben iyi ettimde eşim pek memnun olmadı. Ona annene gidersin yatmaya dedim. Mutlu olur sanmıştım hiç olmadı gelcekmi bunlar şimdi diyip duruyor