- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
Roman hikaye olsa sıkılmazsınBen 10 sayfada bir ara veriyorum sıkılıyorum cünkü. Sonra unutuuorum çoğunlukla geri açmayı
Ben nedense psikolojik kişisel gelişim kitapları okuyorum onlar çok sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Roman hikaye olsa sıkılmazsınBen 10 sayfada bir ara veriyorum sıkılıyorum cünkü. Sonra unutuuorum çoğunlukla geri açmayı
Ellerine sağlık maaşallah canım sanaMerhaba kızlar
Yasin şerifi kitabi işyerime götürdüm sabahları okudum
100 defa la havle okudum
Namazlarımı kıldım
İşten sonra pazara ugradım
Kızıma terlik aldım wc banyo terligi
Eve geldigimde 10 bin adım yaklaşmıştı
Yayla çorbası biber yemegi yaptım
Bulaşıkları toparladım
Bi saat kızımla oynadık babasıyla çok şükür
Çamaşirları yerleştirecegim daha
Sonra namaz kılıp uykuya kaçmak istiyorum
Yarın annemler gelecek bize
İşte böyle geçti günüm ❤
Hep roman okuyorum zaten canım pek diğerlerinden okumam. Ama bu yaz pek okuyamadım sıkıldım çok dikkat dağınıklığı oluştu birazRoman hikaye olsa sıkılmazsın
Ben nedense psikolojik kişisel gelişim kitapları okuyorum onlar çok sıkıcı
Annene kaçGünaydın bende bugün annememi gitsem evde durup işmi yapsam düşünüyorum
En makbulü bu dimiAnnene kaç
Yani yerinde olsam anneme kaçarimEn makbulü bu dimi
Zaten mutfağın camını değiştirtiyoruz usta geldi doğrmayı bıraktı mutfağın ortasına. Eşimde kaldırmadı ordan. Ne iş yapılır ne birşey o kalkana kadarYani yerinde olsam anneme kaçarim
Kolay gelsin perim Nasıl bir cam yaptırıyorsun ki balkon muZaten mutfağın camını değiştirtiyoruz usta geldi doğrmayı bıraktı mutfağın ortasına. Eşimde kaldırmadı ordan. Ne iş yapılır ne birşey o kalkana kadar
Evet canım tek kanadı açılıyordu. Açılmayan kanadıda açtırıyorum rahat edeyim azcık inşallah Doğrama geldide şimdi camcıdan camı yapılcak içineKolay gelsin perim Nasıl bir cam yaptırıyorsun ki balkon mu
Aleyküm selam hoşgeldinizSelam kızlar
İyi olmuş ya bizde balkon yok bahçeli olsa kahve içebilsem mis gibiEvet canım tek kanadı açılıyordu. Açılmayan kanadıda açtırıyorum rahat edeyim azcık inşallah Doğrama geldide şimdi camcıdan camı yapılcak içine
Biximde malesef yok işte mutfak ve salon fransız balkon. Mutfağın camlarını komple açtırıyorum o yüzden orayı balkon gibi oturur cayımı kahvemi içerimİyi olmuş ya bizde balkon yok bahçeli olsa kahve içebilsem mis gibi
Hoş buldumAleyküm selam hoşgeldiniz
Selamm dut hanımSelam kızlar
Bir çırpıda bitirirsin hepsini inşallahSelamlar
Bugun eve gelince;
Çamaşirlarımı makineye atıcam
Bulaşık makineyi boşaltcam
Yemegi yapcam dünden yayla çorbam var karar veremedim
5 vakit namazlarımı tamamlayacagım
İşyerinde elemanın izin almasından sonra işler birikti hiç de bitiresim yok çok iş çıktı başımızda neyseki yarın gelecek inşallah
Annemler çaya gelecekmiş yemege gelin dedim istemedi
Valla odaları çok dagınık toplamam lazım
Evet hiç derli toplu tutamıyorum evi ya