- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Tamam,bunlar nafakayı bağlarken mahkeme tarafından da biliniyordur illa ki ?Evet karşılamıyor ve kendisinin geliri yüksek kendi firması var. 10 senelik bir firması var durumu çok iyi 4 tane arabası var,deniz manzaralı evde oturuyor. Çocuğa verdiği para ise 4500₺
4500 tl gönderiyor yarısı benim için nafaka yazdırdı protokole,ama bana gönderilen nafakayı bir kez bile kullanmadım bu zamana kadar hep kızıma kullandım. Kendi gelirimi de kızım için harcıyorum. Benim üstüme başıma giyecek brişeyim yok ya resmen çocuğum düzgün giyinsin eksiği olmasın birşeyde gözü kalmasın diye bir sürü fedakarlık yapıp kendimden veriyorum herşeyimi.Arttırabilir niye açmasın ki, ülkedeki her şey pahalandı enflasyon sebebi ile. Yasal olarak arttırma uygulanıyorsa bile düşük kalıyordur
O da beni tehtid ediyor msjlarında bütün kozlarımı kullanırım sen annelik de kadınlık da yapamıyorsun diye hakaret ediyor bende avukatıma gönderdim.
Sonradan sahip oldu bu bahsettiklerime. Benle evliyken durumu bu kadar iyi değildi.Tamam,bunlar nafakayı bağlarken mahkeme tarafından da biliniyordur illa ki ?
Sonradan 4 araba ve bir deniz manzarali ev almadiysa ; eşiniz maddi anlamda bir atılım gerceklestirmemis.
Ayrıca durumunun kotulestigini beyan ederse ve bunu kanıtlarsa ödediği miktarı da dusurebilir.
Yerinizde olsam enflasyon derim,bağlandığınız zaman ile şimdiki zaman arasindaki fark üzerinden yuruyebilirsiniz ancak fazla umitlenmeyin.
Tamam sakin kalıcam keşke hiç cevap vermeseymişim yazdıklarına bu hataya hep düşüyorum ama benBırakın o etsin. Bu sizin çıkarınıza. Siz onun hakaretlerine, tehditlerine cevap vermeyin.
Boşandığınız adama kadınlık yapmanız gerekmiyor zaten. O kısım tamamen karavana. Annelik yapamama durumu da sadece beyanla geçiştirilebilecek bir şey değil. Sağlam kanıtlarla ispat etmesi lazım. Böyle bir durum da olmadığına göre rahat olun. Öfkenizi kontrol edemezseniz büyük zarar görürsünüz.
Nafaka bağlanırken yoktu,sonradan mi oldu ?Sonradan sahip oldu bu bahsettiklerime. Benle evliyken durumu bu kadar iyi değildi.
Böyle soru soranlarin ya çocuklari yok ya da hane gelirleri 200 bin TL civarında. Bir ihtimal yurtdışında da olabilirler diye düşünüyorum.Arttırabilir niye açmasın ki, ülkedeki her şey pahalandı enflasyon sebebi ile. Yasal olarak arttırma uygulanıyorsa bile düşük kalıyordur
Sevgilisi olabilir niye olmasın ki, ikisi karı koca değil boşanmış. Ahlaksız bir şey değil ki kızını gözeterek bir insanla tanışıp anlaşıp belki evlenecek. Bunu tehdit için veya mahkemeye ne diye sunacak. Çocuğun psikolojisi bozulmadığı ahlaksız bir durum olmadığı sürece bir şey elde edemez. Bu durumu da ispat etmesi lazım adamın. Sevgilisi var deyince ne olacakAcaba sevgiliniz olduğunu falan mı öğrendi
Evet nafaka bağlanırken 1 arabası vardı bitane de servis arabası mevcuttu. Şuan bitane büyük servis aracı gibi wolsvagen arabası 3 tane de binek arabası var. Bitane de evi var. Bunlara boşandıktan sonra sahip olduNafaka bağlanırken yoktu,sonradan mi oldu ?
Tamam sakin kalıcam keşke hiç cevap vermeseymişim yazdıklarına bu hataya hep düşüyorum ama ben
Bir sevgilim vardı benim,o dönem onu öğrenmişti. Bir bot alma meselesi vardı ben kızı için bot istemiştim,benim durumum yok diyip beni terslemişti bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin çocuğuna bot demiştim sinirlenip. Onu kullanabilir onu söylüyor zaten mesajında da.Sevgilisi olabilir niye olmasın ki, ikisi karı koca değil boşanmış. Ahlaksız bir şey değil ki kızını gözeterek bir insanla tanışıp anlaşıp belki evlenecek. Bunu tehdit için veya mahkemeye ne diye sunacak. Çocuğun psikolojisi bozulmadığı ahlaksız bir durum olmadığı sürece bir şey elde edemez. Bu durumu da ispat etmesi lazım adamın. Sevgilisi var deyince ne olacak
Doğru haklısınız ben baya yazdım. Beni tahrik etmeye çalışıyorO da sizi iyi tanıdığı için tahrik etmeye çalışıyor zaten. Sizi sinir edecek bir şey yaptığı zaman alın çocuğunuzu yürüyüşe çıkın. Bir arkadaşınızı arayıp ona anlatın. Veya gelin buraya yazın.
İlk olarak nafaka alacaklisinin yani sizin (kızınızın) ihtiyaclariniz artmis bu 1.Evet nafaka bağlanırken 1 arabası vardı bitane de servis arabası mevcuttu. Şuan bitane büyük servis aracı gibi wolsvagen arabası 3 tane de binek arabası var. Bitane de evi var. Bunlara boşandıktan sonra sahip oldu
Şuan nasıl geçindiğimi anlatsam ne zorluklar yaşadığımı söylesem cidden inanamazsınız. Ayakkabım yok alamıyorum çocuğun bir ihtiyacı olur diye. Geliri güzel olan cidden bunu anlamaz.Böyle soru soranlarin ya çocuklari yok ya da hane gelirleri 200 bin TL civarında. Bir ihtimal yurtdışında da olabilirler diye düşünüyorum.
Umarım kazanırım tek istediğim buİlk olarak nafaka alacaklisinin yani sizin (kızınızın) ihtiyaclariniz artmis bu 1.
Nafaka borclusunun yani eski esinizin maddi imkanlarında gözle görülür önemli bir artış olmuş bu da 2.
Eğer bunları ispatlayabilirseniz,bir ihtimal kazanabilirsiniz.
Bence haklısın eğer adamın durumu varsa.4500 tl gönderiyor yarısı benim için nafaka yazdırdı protokole,ama bana gönderilen nafakayı bir kez bile kullanmadım bu zamana kadar hep kızıma kullandım. Kendi gelirimi de kızım için harcıyorum. Benim üstüme başıma giyecek brişeyim yok ya resmen çocuğum düzgün giyinsin eksiği olmasın birşeyde gözü kalmasın diye bir sürü fedakarlık yapıp kendimden veriyorum herşeyimi.
Geliriniz çok iyi de olabilirdi. Baba olarak yine fazla fazla çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.Şuan nasıl geçindiğimi anlatsam ne zorluklar yaşadığımı söylesem cidden inanamazsınız. Ayakkabım yok alamıyorum çocuğun bir ihtiyacı olur diye. Geliri güzel olan cidden bunu anlamaz.
Anlattım durumu zaten hakim bana ettiği hakaretlere psikolojik baskıya vs. Bugün attığı msjı da direk gönderdim kendisine. Haklıyım gerçekten herşey çok pahalı. Meyve aldım sadece bugün kiraz yeni çıktı diye aşırı pahalıydı ama kızım istiyor canı diye esirgemiyorum. Karpuz istedi ikisine 350₺ para verdim bir karpuz biraz da kiraz. Geçen pazar bir yere götürdüm gezmeye,900₺ Para gitti,ki gayet normal etkinlikler yaptık. Kendime bitek kahve aldım geri kalanı hep kızım için harcadım. Sosyalleşmesi lazım bu çocuğun sürekli evde de duramaz,e haliyle harcamak gerekiyor. Ki ben hiç birşeyini esirgemiyorum çocuğumun.Bence haklısın eğer adamın durumu varsa.
Çünkü ortalama bir ayakkabı bin lira. Uyduruk bir mont bin lira. Okul servisi, yok etkinlik parası yok test kitabı ki o da sağlam pahalı artık yemesi içmesi her ay yeni bir şey çıkıyor. E çocuk büyüyor bu sefer küçük geliyor hep giysin diyemezsin yırtıyor döküyor bir şey illa oluyor. Dışarıda anne kız zaman geçirsen sosyal aktivite yemek için 700-800 tl altında en temel çocuğun yiyebileceği mekanlar Uyduruk olmayan. Sizin burada yapacağınız avukata durumu iletmek, bütün mevzuyu gizlemeyin anlatın ki varsa sıkıntılı durum tedbir alabiliyor ise alsın hazırlıklı olsun. Yoksa da kafanız rahatlar ne yapmanız gerektiğini anlatır
Zorunda değil mı? Yani benim gelirim iyi olsaydı yine nafaka arttırma davası açmaya hakkım vardı. Bende çok üzülüyorum yanlış birşey mı yaptım diye düşündüm bian sanki hakkım yokmuş gibi. Eski eşim de bu tavırda zaten buna hakkım yokmuş nasıl nafaka arttırma davası açarım ben :)Geliriniz çok iyi de olabilirdi. Baba olarak yine fazla fazla çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
Böyle konularda anne çocuğun her ihtiyacını karşılamak zorundaymis gibi eleştirel, sorgulayıcı yorumlara denk geliyorum. Bu yorumları kadınların yapması ayrıca üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?