Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burasının resmi bir kurum olmadığını insanların dilekçe yazar gibi zaten yazmayacağını gözönünde bulundurarak gayet düzgün yazıyorum kendi adıma, koyulması unutulan bi kaç "r" harfine takılınacağına forumun başka başlıklarında bir sürü olan ş yerine sh yazan, k yerine q yazan, kelime içinde büyüklü küçüklü yazan (ve daha bir sürü şey....) gerçek Türkçe katillerin peşine düşünüz bence forumda, onları bulmak burada bi kaç eksik "r" yakalamaktan(!!??) çok daha kolay zaten
Bu konuda bende çok sıkıntılıyım.
Bir sınıf annemiz var ve kadın kendini sınıf annesi değil belediye başkanı sanıyor.:26:
Kızımı kurtardık bu sene de (5.sınıfa başlıcak hayırlısıyla seneye) oğlanı netcez bilmem. Seneye 2.sınıf olacak. Kızçemin sınıf anneleri çok iyi valla, hep ararım konuşuruz toplantılara filan katılamadığımdan. Oğlanınkilerden biriyle takışıcaz birgün ama ne zaman. Biri gayet iyi, diğeri mendebur, uyuz. İnadına bende genellikle uyuzu arıyorum soruyorum noldu ne görüştünüz diye. Muahhaha o gıcıksa ben ondan da gıcığım uleee. Incığını cıncığını soruyorum valla, maksat gıcıklık olsun. Sağolsun kısa ve net cevaplar veriyor!!!, evet, hayır bilmemİki inatçı keçi nereye kadar gidicez bakalım.