bizde koca koca kadınlar sınıf başkanlığı için kapıştı yok senin oğlun değil benim oğlum sınıfbaşkanı olmalı felan saçmalık ya işi gücü yok can sıkıntısından saldıracak yer arıyolar
bizde koca koca kadınlar sınıf başkanlığı için kapıştı yok senin oğlun değil benim oğlum sınıfbaşkanı olmalı felan saçmalık ya işi gücü yok can sıkıntısından saldıracak yer arıyolar
arkadaşlar böye bir durum yaşayan varmı,şahsen ben ve bir çok arkadaşım bu dertten muzdaribiz...
bazı veliler özellikle bazı anne veliler gerçekten olayı çok çokk abartıyorlar .. sanki at yarışındaymış gibi davranılıyo çocuklara .. öğretmenlere baskıda yapıyolar .. sanki az ödev veriliyormuş gibi işte şu kaynak kitabıda alalım falan .. bize yarıyıl tatilinde iki kaynak kitabı verilmişti benim kızım 1. sınıfta bazı veliler tüm kitabı yapmışlar .. içinde çarpma işlemleri var .. ben anlamıyorum ders sınıfta öğrenilir evde tekrar yapılıp pekiştirilir .. nasıl yaptırdılar o çarpma işlemlerini anlamış değilim kaynak kitap şu anda öğretmenimiz tarafından yeni işlenmeye başlandı düşünün.. benim kızım reddetti anne bana bunu öğretmenim göstermedi dedi ve ben hiç üstelemedim oyunla biraz problem çözdük falan.. ne yapmalıyım az daha zorlasam zaten okulda yeterince bunalıyo iyice soğuyup okula gitmek istemiyorum diyo.. velinin bi tanesi ne söyledim bunu benim kızım kitabı çok fazla yapmak istemedi aa niye dedi .. yani hırs haset çok tehlikeli buluyrum biraz rahat olmak çocuğuda rahatlatır bence .. kusura bakmayın ne doluymuşumm içimi döktümm neyapayımm
bu yine iyi günlerin o zaman seneye gör, şahsen ben bu sene şok üstüne şok yaşadım bu konuda, sonrada herhalde anormal olan benim dedim,hele kadının bi tanesi derslerde çok sivrilmiş öğrencilerin velilerinin selamını bile almıyor, bu nasıl bir hırstır, hatta hırs demek yanlış olur nasıl bir manyaklıktır anlamadım
ben sene başı bi kaç test almıştım acaba almalımıyım diye şüpheye düşüp aldım ama bunun mantıksız olduğuna karar verip, aylardır ders dışı bi soru çözdürmüş değilim, isteyen istediği yere koşsun valla extra bişeylere zorlamak anneyle çocuğun arasını bile bozuyo ne gerek var
extra olarak sadece ingilizce üstünde durmaya çalışıyorum biraz, malum devlet okullarında ingilizce 4. sınıfta başlıyo
Bayanlar, Türkçe kurallarına uygun yazalım lütfen.
Başlıyoo, ediyoo gibi uzatmalı yazmayalım!
Keyifli paylaşımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?