Kullanılabilir bir yöntem mi?Açılınca da kurtulamıyoruz ki. Ortaokulda ders saati kaç dakika bilmiyorum ama bizim 30 dakika olduğu için mecburen flipped classroom (türkçesini bilmiyorum ama tersten eğitim tarzı bir şey olsa gerek) moduna geçtim. Mecbur muhattap olmaya devam ediyoruz. Okullar tamamen açılırsa tüm grupları terd edeceğim Var bi hayalim
Evdeki sorumluluklarını yaparlarsa çok güzel.Kullanılabilir bir yöntem mi?
Ters-yüz edilmiş sınıf demek sanırım.
Bu metodla 10 saat ders anlatsam da yorulmuyorum diyen birini dinledik geçen hafta.
Açmam. Sessize alırım hatta bazen " rahatsiz etme " modunu açıyorum sadece annem arayabiliyor.Bizimkiler bakmıyor o yüzden bi bakış açıları yok
Whatsapptan veya telefondan arayanları ne yapıyorsunuz? Benim telefon hiç susmuyor 500 öğrencimiz var. Mesaja bakmasam arıyorlar yani.
iletişimi nasıl sağlıyorlar? Okulun duyuru sistemi mi var?Almanyada whatsapp guruplarina ögretmenlerin dahil olmasi yasak, kreş öğretmenleri dahil. keşke türkiyedede öyle olsaymış, üzüldüm sizin adınızainsanlarla heleki bizim toplumumuzdaki insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor, gece 12 nedir ya...
Ben de açmıyorum ama o telefon üst üste 5 kere çalarken sinirim bozuluyor. Bu rahatsız etme modunu hiç kullanmadım ama şimdiye kadar. Ona bi şans vereyim en iyisi.Açmam. Sessize alırım hatta bazen " rahatsiz etme " modunu açıyorum sadece annem arayabiliyor.
Bir daha okul seçecek olursam sanırım velilerine bakacağım önce. Sizin gibi veli kaç tanedir ki?
Onun dediği grupların 90 üstü ortalaması varmış.Evdeki sorumluluklarını yaparlarsa çok güzel.
Boşa zaman kaybı olmuyor. okulda direkt uygulama kısmına geçiyorsunuz. Daha hızlı ilerleniyor. Ama bir kısmı yazmadan veya sorumluluğunu yapmadan geldiği an ya geride kalmasına izin vermeniz gerekiyor ya da çabalarınızın boşa gitmesi pahasına okulda yaptırmanız.
İlçe merkezinde çalışıyorum. 500 öğrencimiz var. Bilmiyorum merkezi sayılır mı?Sasirdim.
Bende ilkokulda ingilizce ogretmeniyim.Boyle sikintilar yasamiyorum.
Cok mu merkezi bir okuldasiniz?Bence ilkokulda iş sinif ogretmeninde bitiyor ingilizce dersleri icin.Arada köprü oluyor.Whatsapp gruplarinda bende varim ama sadece ikimiz mesaj atiyoruz
Sinif ogretmenleri ingiizce ogrrtmenine ozelden yazmayin diyr uyarida bulundu.
Kitabi olmayan mesaj atsin neden diyorsunuz bir de.Bu tarz sorular cok tuzak sorular.Tabi ki çullanirlar uzerinize.Bazen kestirip atmayi ogrnemek lazim.Cok netim velilere.Su ana kadar bir sorun yasamadik.Tabiki bu gorev yaptigimiz okul,cevre,veli potansiyeliyle de paralel.
Bizim yüzümüzden.Öğretmenlerin yeni görevlerinde ödev bildirimi falan mı var?
Çocuğa söylersiniz, dinledi dinledi, dinlemedi yapmaz.
Ne demek ödev sormak hem de veli tarafından?
Sorumluluklarını niye üstlenmiyorlar?
Ödev bildirimi yok da ödevini bildiremediğim çocukla sonra yine ben toplamaya uğraşıyorum. Bazı konularda kendimden de taviz vermek zorunda kaldım mecburen.Öğretmenlerin yeni görevlerinde ödev bildirimi falan mı var?
Çocuğa söylersiniz, dinledi dinledi, dinlemedi yapmaz.
Ne demek ödev sormak hem de veli tarafından?
Sorumluluklarını niye üstlenmiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?