gülse birseladı bir türlü aklıma gelmedi,
geçen yıl bir ünlü (gülse birsel diyesim geliyor ama) artık vegan olmadığını açıkladı.
günde 100 gr kadar et tüketmeye başladığını söyledi.
yok yazardı ya
hiç de hafıza yok ki bende
İnşallah benim kız da 27 yıl beklemez.Peki et yememe nin size bir etkisi oldumu? Unutkanlık yapıyor uzun süreli eksiklik te diyorlar.Hatta Ebru Şallı bu yüzden balık yemeye başlamıştı sanırım.Ben et sevmezdim. Hiçbi türünü de yemezdim. Hayvansal gıdaları da tüketmezdim. Ama doğuştan gelen bi şeydi benimki sadece merhamet duygumla ilgili değildi.
Nolduysa 27 yaşımda hamile kalmamla oldu ve 27 yaşımdan sonra et yemeye başladım. Enteresan bi durum benim için ama senelerin acısını çıkarmak gibi oldu benimki.. olabiliyomuş böyle durumlar demek ki..
Allah Allah, Sertab Erener de vejetaryendi de et yemeye başladığını söylemişti en son. Kim acaba ben de merak ettim ehehe.
Bayağı bekleyeceğim sanırım.. Teşekkür ederim canım.gülse birseladı bir türlü aklıma gelmedi,
geçen yıl bir ünlü (gülse birsel diyesim geliyor ama) artık vegan olmadığını açıkladı.
günde 100 gr kadar et tüketmeye başladığını söyledi.
Kızım 2 aydır et yemiyor.Ona üzülüyorum canım.ben varim , ne oldu ki?
heh elif şafakmış, google ladım.
Yo ben değilim canım kızım ben sadece eksik beslenmesine üzülüyorum.Kimin ne düşündüğü nü hiç merak etmedim.İnşallah onun da düşünceleri sabit kalmaz.Başlığınıza istinaden vazgeçilir tabi, insanların düşünceleri sabit kalmaz, zaman içerisinde bambaşka biri de olabiliriz. Çevre tarafından yargılanmaktan mı çekiniyorsunuz, siz misiniz ya da bu kişi?
İlk kez bdv ye konu açıyorum.Sorum şu aranız da 13-14 yaşlarındayken hayvanlara duyduğunuz sevgi ve merhamet duygusu yüzünden vejeteryan olmaya karar verip ,daha sonra bu fikrinden vazgeçen oldumu?
Yani tekrar et yemeye başlayan varmı aranızda? Ebeveyn olarak nasıl yaklaşmalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?