• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

canım yok şuan çalışıyorum zaten muhasebedeyim ama lojistik yapmıyorum :) bencede zaten yeni evli olucaz TV çok izlenmez gbi geliyo bana gezmekten vakit bulabilirsek :KK49::KK50:

valla evımde oturup dınlenıcem ne gezmesı yaa hersey bana kaldı zaten dınlenmek ıstıyorum ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı zaten

valla evımde oturup dınlenıcem ne gezmesı yaa hersey bana kaldı zaten dınlenmek ıstıyorum ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı zaten

ama evlenince herkes gelin yemeğine alıcak ya bizi ondan :) neden herşey sana kaldı ki yardım eden yokmuu

ama evlenince herkes gelin yemeğine alıcak ya bizi ondan :) neden herşey sana kaldı ki yardım eden yokmuu

ay yok nerde ne ablam ne annem hıc bırı nısanlımda cumartesı 3 e kadar calısıo evımın temızlıgını bıle ben yaptım yanı dusun kvdem geldı yardıma sadece canım cıktı valla yarında tek basıma yapıcam mobılyalar geldıkden sonra temızlıcemde

ay yok nerde ne ablam ne annem hıc bırı nısanlımda cumartesı 3 e kadar calısıo evımın temızlıgını bıle ben yaptım yanı dusun kvdem geldı yardıma sadece canım cıktı valla yarında tek basıma yapıcam mobılyalar geldıkden sonra temızlıcemde

Aaa ama neden kii boyle zamanlarda anne abla imdada yetisir :( peki yardima cagiracagin hicbir arkadasin falan da mi gelmez bak dugun ustu herseyi sen yapiyomussun dikkat et kendine evliligin ilk gunlerini hasta yataklarda gecirme

Gelin adaylari, herkes hazirliklara dalmis sanirim nerelerdesiniz yahuu azicik dinlenelimm :)

Aaa ama neden kii boyle zamanlarda anne abla imdada yetisir :KK43: peki yardima cagiracagin hicbir arkadasin falan da mi gelmez bak dugun ustu herseyi sen yapiyomussun dikkat et kendine evliligin ilk gunlerini hasta yataklarda gecirme

gunaydın canım

valla dedıgım gıbı temızlıgı ben yaptım butun evımı sıldım supurdum allaha sukur ama askıtomda yardım ettı arada geldı elımden bezı kaptı benı elımden cekdı balkona goturdu cay hazırlamıs bırseyler almıs hadı dınlen bıraz dedı cok romantık bır temızlık oldu :KK48:

kızlar ee sızden ne var ne yok ay ben cok heycanlanmaya basladım saka maka bırsey kalmadı askıtom dun ılk defa bebekden bahsettı sanırım artık oda ıstıyor ama tabı 1-2 sene dusunmuyorum ama bahsetmesı bıle ıyı normalde ıstemıyordu

Gelin adaylari, herkes hazirliklara dalmis sanirim nerelerdesiniz yahuu azicik dinlenelimm :)

valla canım benım bıttı bır haftaya ceyız yerlestırcez ondan sonrada esyalarımı goturucem bu sabah kahvaltıda kotu oldum aglıyordum az kalsın cok dokunuyor artık sızdede var mı bu

gunaydın canım

valla dedıgım gıbı temızlıgı ben yaptım butun evımı sıldım supurdum allaha sukur ama askıtomda yardım ettı arada geldı elımden bezı kaptı benı elımden cekdı balkona goturdu cay hazırlamıs bırseyler almıs hadı dınlen bıraz dedı cok romantık bır temızlık oldu :KK48:

Olsun canim sevdigin insan yaninda iste daha ne istiyosun bak ne guzel
Seni dusunmus caylar hazirlamis aman masallah diyelim :)

kızlar ee sızden ne var ne yok ay ben cok heycanlanmaya basladım saka maka bırsey kalmadı askıtom dun ılk defa bebekden bahsettı sanırım artık oda ıstıyor ama tabı 1-2 sene dusunmuyorum ama bahsetmesı bıle ıyı normalde ıstemıyordu

Vallaha tam gaz devam damatligi falanda hallettik biz haftaya ceyizlerimi goturup evimi yerlestiricem acaba erkenmi olucak diyorum 22 kasim benim ama olsun buyuk bi yuk kalkicak ustumden.. Biz ev aldik kredi oduyoruz yinede Allah en dogru zamani bilir ama biraz rahatlamadan cocuk dusunmuyoruz biz :(

valla canım benım bıttı bır haftaya ceyız yerlestırcez ondan sonrada esyalarımı goturucem bu sabah kahvaltıda kotu oldum aglıyordum az kalsın cok dokunuyor artık sızdede var mı bu

Bende daha bisey yok ara ara diyorum ki isten cikip kendi evime gidicem mutfakla basbasa kalicam nasil yaparim ne ederim diye dusunuyorum bide benim evde yalniz kalma korkum var nisanlimda benden 40 dk sonra gelicek ilk zamanlar biraz zorlanicam gibi :(

Bende daha bisey yok ara ara diyorum ki isten cikip kendi evime gidicem mutfakla basbasa kalicam nasil yaparim ne ederim diye dusunuyorum bide benim evde yalniz kalma korkum var nisanlimda benden 40 dk sonra gelicek ilk zamanlar biraz zorlanicam gibi :KK43:

valla canım erken degıl aramızda 5 gunmu ne var senle bende bu hafta goturuyorum ceyızlerımı ıyı yapmıssın erken gotur tabı ben gec bıle kaldım bence hersey ard arda oluyor gecen hafta goturseydım keske

bu arada evet cocuk ıcın erken bızcede oyle ama bızımkı cok beklemek ıstıyordu konusması ıstemesı bıle hosuma gıdıyor hihihi

bızde damatlıgını alcaz daha gıdıp alamadık bakalım ay ne telas zor ısler ya allah yardımcımız olsun valla ben tek kalabılıyorum evde sıkntı yokda bu yemek olayı korkutuyor benı yetıstırebılcezmı acaba dıye ısten gel mutfaga gır ayy yetısmezse yandık bızımkı acıkınca cok sınırlı oluyor

valla canım erken degıl aramızda 5 gunmu ne var senle bende bu hafta goturuyorum ceyızlerımı ıyı yapmıssın erken gotur tabı ben gec bıle kaldım bence hersey ard arda oluyor gecen hafta goturseydım keske

bu arada evet cocuk ıcın erken bızcede oyle ama bızımkı cok beklemek ıstıyordu konusması ıstemesı bıle hosuma gıdıyor hihihi

bızde damatlıgını alcaz daha gıdıp alamadık bakalım ay ne telas zor ısler ya allah yardımcımız olsun valla ben tek kalabılıyorum evde sıkntı yokda bu yemek olayı korkutuyor benı yetıstırebılcezmı acaba dıye ısten gel mutfaga gır ayy yetısmezse yandık bızımkı acıkınca cok sınırlı oluyor

Cok gergin bi gun yasadim! Perdelerim geldi bugun aman allahim hepsi bi terane hepsi bi sorunlu cogunu geri gonderdim o kadar sinirlendim ki salonun fonlariyla birbiriyle alakasiz ama adam hala diyo ki bu sag pileli bu sol pileli ondan salak yerine koyuyolar insani..hani su zamana kadar cok aksilik oldu hicbirinde sinirlenmedim ama bugun nedense dibine kadar yasadim gelin stresini :( ay canim sorma benide yemek korkutuyor bide ben pek bilmiyorum yemek benimki acikinca hiiiic cekilmiyo :(

Exelanss yetişir bence 1.5 ay var daha. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Gelinliği 17 ekim gibi teslim alacağım. Çok merak ediyorum nasıl olacak :) Bu akşam davetiyeleri alıp dağıtmaya başlayacağız. Kuaför ve fotoğrafçıya hala karar veremedim. Kasımda dış çekim nasıl olacak merak ediyorum inşallah hava yağışsız olur :)
merhaba fotoğrafçıya hala karar veremediyesen fikrini değiştirebilirim :KK28:

kızlaaar fotoğrafçıya karar vermediyseniz uygun ve kaliteli çekimler yapıyorum İstanbul içi ve çevresinde kasımda dış çekim olur iki saat yağmur yağmasın yeterli. yağmur olursada çok güzel kapalı mekanlar var sıkmayın canınızı:KK15:

Bende daha bisey yok ara ara diyorum ki isten cikip kendi evime gidicem mutfakla basbasa kalicam nasil yaparim ne ederim diye dusunuyorum bide benim evde yalniz kalma korkum var nisanlimda benden 40 dk sonra gelicek ilk zamanlar biraz zorlanicam gibi :KK43:

Bnm eşimde benden 4- 5 saat sonra geliyo eve genelde :) Ben kapımı kitleyip oturuyorum bazen tedirgin de oluyorum açıkçası.11 günlük evliyim daha. Kombimizde bağlanmadı yemek de yapmıyorum ohh ne güzel :) annemden alıp kendı evımde mıkrodalgada ısıtıp yiyoruz.Annem çok yakın Allahtan.

Cok gergin bi gun yasadim! Perdelerim geldi bugun aman allahim hepsi bi terane hepsi bi sorunlu cogunu geri gonderdim o kadar sinirlendim ki salonun fonlariyla birbiriyle alakasiz ama adam hala diyo ki bu sag pileli bu sol pileli ondan salak yerine koyuyolar insani..hani su zamana kadar cok aksilik oldu hicbirinde sinirlenmedim ama bugun nedense dibine kadar yasadim gelin stresini :KK43: ay canim sorma benide yemek korkutuyor bide ben pek bilmiyorum yemek benimki acikinca hiiiic cekilmiyo :KK43:
benımkıde oyle canım ya hepsı oyle acıkınca cekılmıyorlar malesef benım allaha sukur sorunsuz geldı perdeler ama bızımde yatak karyolası sorunlu cıkdı

Bnm eşimde benden 4- 5 saat sonra geliyo eve genelde :) Ben kapımı kitleyip oturuyorum bazen tedirgin de oluyorum açıkçası.11 günlük evliyim daha. Kombimizde bağlanmadı yemek de yapmıyorum ohh ne güzel :) annemden alıp kendı evımde mıkrodalgada ısıtıp yiyoruz.Annem çok yakın Allahtan.

ohh cok sanslısın canım ama yakında soylenmeye baslar esın erkekler yemek yapamayan kadına delı oluyor ben bılıyorum ama genede tedırgınım begenmezse dıe ben 13 yasımdan berı yapıyorum yemek annem babam calıstıgı ıcın

4-5 saat miiiii ay o zaman ben agzimi acmayayim o kadar saat evde duramazdim heralde tek basima :) bizimde dogalgaz henuz yok bu kış olmicak gibi duruyo tuple idare edicem artik bende valla ben yemek yapmayi bilmiyorum nasil yapicam nasil olucak hic fikrim yok :(

benımkıde oyle canım ya hepsı oyle acıkınca cekılmıyorlar malesef benım allaha sukur sorunsuz geldı perdeler ama bızımde yatak karyolası sorunlu cıkdı

Neyseki sakinledim oluyo boyle aksilikler ama iste zaman azaliyo stres basliyo gerildim baya sizin karyolada ne sorun var

Back