• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

ohh cok sanslısın canım ama yakında soylenmeye baslar esın erkekler yemek yapamayan kadına delı oluyor ben bılıyorum ama genede tedırgınım begenmezse dıe ben 13 yasımdan berı yapıyorum yemek annem babam calıstıgı ıcın

Ay ne guzel ya cok ozeniyorum kucuklukten beri yemek yapanlara ben cok zorlanicam galiba annemede yakin degilim :(

Neyseki sakinledim oluyo boyle aksilikler ama iste zaman azaliyo stres basliyo gerildim baya sizin karyolada ne sorun var

bızımkını bugun duzeltcekler bırını yukarsan bırını asagıdan montelemısler egık duruyor duzeltcekler bu aksam

Ay ne guzel ya cok ozeniyorum kucuklukten beri yemek yapanlara ben cok zorlanicam galiba annemede yakin degilim :KK43:

oyle ama yınede stres oluyor ınsan ne kadar olsa yemek alıskanlıkları farklı oluyor ne bılım bende hıc oldum olası prınc pılavını tutturamam bulguru cok guzel yaparım ama bakalım olculu denıcem nasıl olcak

4-5 saat miiiii ay o zaman ben agzimi acmayayim o kadar saat evde duramazdim heralde tek basima :) bizimde dogalgaz henuz yok bu kış olmicak gibi duruyo tuple idare edicem artik bende valla ben yemek yapmayi bilmiyorum nasil yapicam nasil olucak hic fikrim yok :KK43:

Bende bilmiyom zaten annemize tel açar yaparız aman ne var onda :D Yada kaynanamın dediği gibi google amcaya sorarız :D

4-5 saat miiiii ay o zaman ben agzimi acmayayim o kadar saat evde duramazdim heralde tek basima :) bizimde dogalgaz henuz yok bu kış olmicak gibi duruyo tuple idare edicem artik bende valla ben yemek yapmayi bilmiyorum nasil yapicam nasil olucak hic fikrim yok :KK43:

Bizim petekler takıldı da kombi gelmedi daha.Gelecek diyo ev sahibi bakalım inş. Kovayla maşrapayla yıkanmak zor :KK70::KK70:

bızımkını bugun duzeltcekler bırını yukarsan bırını asagıdan montelemısler egık duruyor duzeltcekler bu aksam

canım naptın düzelttiler mi? inşallah sorunsuz bir şekilde hallolmuştur benimde perdelerim geldi sonunda :anneadayı:

Bizim petekler takıldı da kombi gelmedi daha.Gelecek diyo ev sahibi bakalım inş. Kovayla maşrapayla yıkanmak zor :KK70::KK70:

ayy bizimde doğalgaz tesisatı var ama henüz başvurmadık bakalım nasıl olucak çok korkuyorum zateno_O

kızlar naptınıızzz kasım ayına girdik bu ay bizim ayımız hatta aramızda bugün evlenenlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah mutlu mesut etsin hepimizi :KK54:

bende artık evimi yerleştirmeye çeyizlerimi götürmeye başlıyorumm kızlar çamaşır ve bulaşık makinesi ilk kez nasıl çalıştırmalıyım boş bi şekilde bilen var mıo_O

kızlar naptınıızzz kasım ayına girdik bu ay bizim ayımız hatta aramızda bugün evlenenlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah mutlu mesut etsin hepimizi :KK54:

bende artık evimi yerleştirmeye çeyizlerimi götürmeye başlıyorumm kızlar çamaşır ve bulaşık makinesi ilk kez nasıl çalıştırmalıyım boş bi şekilde bilen var mıo_O

merhaba canım benım ceyızlerım gıttı bulasık makınesını ben yemek takımlarımı koyup durulama yaptırdım sadece canım deterjansız sende oyle yap ıstersen camasır makınesıyle kırlın cıkınca yıkarsın ay ne zormus ya ev dızmek belımın kemıgı kırıld derler ya o hesap geberdım yorgunlukdan valla canım senı bılmem ama koca evın temızlıgını tek basıma ben yaptım nısanlımda koltukda ayaklarını uzattı buda bende asabıyet yaptı tabıkı cocuk azarlar gıbı ne bagırıyorsun dedı durdu ama napıyım canım ya ınsan bırseyın ucundanda tutar belım koptu dıyorum oralı degıl bızımde kombıde kacak varmıs degıstırtcez ev sahıbıne bır an once degıstırır umarım yoksa totomuz doncak evde benım nısanlım hep sıcakdır adamın dun ılk defa ellerı buz gıbıydı

kızlar merhaba

ya ben grubu bulamadım yazdıgım mesajlar gorunmuyordu neysekı buldum

kızlar merhaba

ya ben grubu bulamadım yazdıgım mesajlar gorunmuyordu neysekı buldum

Mrb canim hosgeldin :) ev dizmek ne zormus demissin en son sonuna kadar katiliyorum 4 gundur diz diz bitmedi her yerim et kesigi oldu egilip is yapmaktan dizlerim mosmos valla balayini iple cekiyorum nisanlimada soyledim yayip dinlencem diye bitti cok sukur senin ne durumda

Mrb canim hosgeldin :) ev dizmek ne zormus demissin en son sonuna kadar katiliyorum 4 gundur diz diz bitmedi her yerim et kesigi oldu egilip is yapmaktan dizlerim mosmos valla balayini iple cekiyorum nisanlimada soyledim yayip dinlencem diye bitti cok sukur senin ne durumda

ay kuzum senın yıne bıtmıs ben evı temızledım daha yerlescek bır suru kıyafet var pnlar gıdıcek artı evı temızledım dedım oh cok sukur kombı degıstı ev ne halde daha gıdıp bakamadım babam sagolsun temızlemıs ama kendım yapmayınca aklım kaldı bırde ben sılcem buzdolabım degıscek falan ay cok ısım var benım bır bıtmedı bunaldım vallla bırde adet olcam allahım ya ılac alıcam ertelemek ıcın baska carem yok

ay kuzum senın yıne bıtmıs ben evı temızledım daha yerlescek bır suru kıyafet var pnlar gıdıcek artı evı temızledım dedım oh cok sukur kombı degıstı ev ne halde daha gıdıp bakamadım babam sagolsun temızlemıs ama kendım yapmayınca aklım kaldı bırde ben sılcem buzdolabım degıscek falan ay cok ısım var benım bır bıtmedı bunaldım vallla bırde adet olcam allahım ya ılac alıcam ertelemek ıcın baska carem yok

Gunaydin canim valla bu donem boyle yapcak bisey yok birak yetismezse yetismesin evlendikten sonra yaparsiniz bazi seyleride ama dedigin gibi insanin kendi eli degmeyince akli kaliyo.. Dogum kontrole baslamadinmi canim korunmak icin

Egerki dugun yapilmicaksa bence kasim ayi cok guzel gerci artik kapali mekanlarda cok guzel dugun yapan yerler var biz dugun istemedigimiz icin mevsim farketmiyor bu hafta balayina kibrisa giden bi arkadasima sordum denize giriliyomus hala orda :) sizler nereye gidiyosunuz balayina

Biz gidecektik balayına doğru dürüst biyer bulamadık vazgeçtik onun yerine gezeceğiz .. Balayı artık yazın . Otellerde hep açık havuzlar var nebiliym onun tadı anca açık havuzla çıkar nebiliyim hepsi denize sıfır kış geldi artık resmen yani soğuk oluyo baya sabahları geceleri falan denize sıfır olsa nolcak diyo insan böyle oluncada . kaplıcalara gidelim dedik fiyatlar pahalı bi de nebiliyim ben pek sevmem öyle hamam sıcak vs..tarzı şeyleri . Balayındada insan birbieiyle vakit geçirmek istiyo gezilcek yerlere gitsek ne olcak .. Açıkçası yaza kaldı artık canım ya .

Hos geldin canim ben de kismetse senden bir gun omce evleniyorum 15 kasimda hepimiz icin hayirlisi olsun bizde bugun evimizi temizledik haftaya cumartesi mobilyalarim gelicek 29 ekimde ceyiz goturcez allah kismet ederse

Heyecanlımısın canımm 4-5 gün kaldı düğünümüze ikimizinde :) bir gün araylaa olarakk :)

Herkese iyi geceler ne durumdasiniz kasim gelinleri? Benim icimde anlam veremdigim bi duygusallik var dokunsalar aglicam :(

Vallahi iyice eridi gitti bu kasim gelinleri topigi :( herkes hazirliklara son rutuslara dalmis sanirim artik

kızlar ben geldım hersey oldu bıttı cok sukur ama hastayım nıkahdan berı balayında rahatsızlandım ondan berı kotuyum usutmusum ve bu yasmıne dogum kontrol hapı bende cok bulantı yaptı bende bıraktım dayanılmaz bır bulantı anlatamam onun dısında evlılık guzel ama annemı aramıyor degılım :D esım hastayım dıe cay demledı getırdı sofrayada yardım ettı allahdan yapıo yoksa yanmısdım

bende evlendimmmmmmmmmmmmm :)))

herşey çok güzelde o yasmin bendede çok bulantı ve baş dönmesi yaptı ya

annene uzak mısın sen evin nerede

Back